לא להצביע יותר

• פותח הנושא shy6
  • פורסם בתאריך

איתי בל

New member
קודם כל... אתה צריך להירגע

כי אם יש פה מישהו שחי בסרט זה אתה אני... לא שם זין לא כזה מעניין אותי מי נשאר מי הולך אני מבחינתי צופה בתוכנית טלוויזיה משעשעת בדיוק כמו שלפעמים אני צופה בחברים סיינפלד וכדומה כל עוד זה משעשע אותי אני מרוצה כשזה ישעמם אני פשוט אעביר ערוץ לא נלחם על זה לא מתעצבן לא מתאכזב במקרה הגיע גרוע פשוט עובר תחנה אז אתה באמת חייב להירגע עכשיו גם אני לא נכנסתי למניעים של ההפקה לא דיברתי עליהם בכלל אם אתה כבר מעלה את זה המניעים של ההפקה שמי שהכי פופולארי ישאר דרך טובה לבדוק פופולאריות זה לפי האס אמ אסים ששלחתם והפופולאריות של צבר ושפרה ניצח את הפופולאריות של ונסה וזה גם היה שקוף שזה יקרה ההפקה לא בחרה להעיף את ונסה...אתם בחרתם תתמודד עם זה אני מבין שקראת בפורום שאנשים לא אוהבים את שפרה ושמעת גם בקרוב אבל יש לשמוע ויש להקשיב וגם צריך לדעת איך לקרוא את הדברים כשאני רואה פורום שעוקב אחרי כל דבר ששפרה עושה שאני רואה ערוץ 20 ואני שומע משפט של שפרה אני יודע שתוך דקה כבר יש עליו דיון של 100 הודעות בפורום שאנשים מצטטים אותה בטירוף לא מפסיקים לדבר עליה ויותר מזה לא מפסיקים לצפות בה! אז מבחינתי אתם מעריצים לכל דבר... הווארד שטרן הרייטינג הכי חזק שלו קיבל מאנשים ששנאו אותו שפשוט רצו לשמוע מה הדבר הבא שיגיד זה היה ברור ושקוף שבחורה שזוכה לכזו תשומת לב...ולא משנה אם היא חיובית או שלילית תנצח מישהי שפעם אחת לא היה עליה דיון כאן מי דיבר אי פעם על ונסה מעבר להודעה שתיים? תראה לי שירשור אחד שעסק בונסה תראה לי תוכנית אחת בערוץ 2 שעסקה בונסה חוץ מהמשימה שחיקו אותה כל מי שטיפלה מבין בטלוויזיה וחכם מספיק כדי לדעת להסתכל על דברים ולא רק על מה שהוא רוצה יבין בקלות שאין פה שום צורך בהתערבות מההפקה זה היה ברור לחלוטין מיום ראשון שונסה הולכת הביתה

זברה17

New member
איתי

לפי התאוריה שלך, היו צריכים להשאיר את שי גם עליו דיברו וכתבו המון. גם אותו הראו הרבה.

איתי בל

New member
נכון מסכים במאה אחוז

גם בזמנו אמרתי את זה לגבי שי שאנשים כאן בפורום עושים לו פרסום שאי אפשר לקנות בכסף וחשבתי שישאר יותר זמן אבל לשי היה בעיקר מזל רע הוא עמד מול שפרה ויוסי שהיה לי ברור מההתחלה שהם יגיעו לשלב יותר מתקדם ממנו אם היה עומד מול רנין איתי ונסה הוא היה נשאר אבל יוסי לוקח את המיליון ושפרה עלולה גם להגיע לגמר ולשי עדיין לא היה סיכוי להגיע לגמר כמו שאם בהדחה היו עומדים לאון יוסי ושפרה... אז לשפרה היה סיכוי מאוד גדול ללכת אבל ונסה? בחייכם...

אלונה 41

New member
מקושרת בחוץ ובת התפנוקים של ההפקה.

היא מקבלת רמזים חופשי מהאח הגדול שאין לה מה לדאוג. היא תגיע לגמר כי ההפקה רוצה בה. וכי מכריה משקיעים המון כסף בהצבעות.

ענתי37

New member
גם אני לא הבנתי מה קורה

אפרת התחילה את התכנית כשהיא נפרדת מונסה ע"י משחק עם שבלול והיא אומרת לו "עכשיו אתה יוצא לחופשי ו,,,," בקיצור דיברה כאילו ידוע שונסה הולכת. אח"כ דיברו עם המנהל של צבר והוא אמר שהוא מקוה שצבר ישרוד. אז על מי הם עובדים תגידו אתם זה משחק מכור או לא

זה רק מראה שאפרת לא טפשה כמו אנשים כאן

ויודעת לחבר 1+1. התוצאה תמיד תהיה 2, אין מצב שהיא תהיה 3. כך שמי שלא ידע שונסה תהיה המודחת הבאה, או שהוא טמבל מושלם, או שרק עושה עצמו טמבל מושלם... תגידי לי ענתי: האם באמת תתפלאי אם שחר יהיה המודח הבא? או שאפרת תרמוז את זה עוד לפני שהוא יודח?

איתי בל

New member
זה שהמנהל של צבר מקווה שצבר ישרוד

זה לא כזה מחשיד אני חייב לומר אני בטוח שגם מי שאי פעם ניהל את ונסה קיווה שהיא תשרוד

אלונה 41

New member
אפרת איכזבה קשות:

פצחה אתמול בהגנה על שפרה וצבר. זה היה שקוף שההפקה מגבילה אותה ומנחה אותה גם הראיון שלה עם שי היה אנמי, לחם לבן..

למעלה