ביי
ה הריאליסטי New member 5/11/08 #93 חחח את נעשית פרנואידית! את הוזה... כולפם בפורום הזה הם בעצם בן אדם אחד!! מפחיד..
ב בהלםם New member 5/11/08 #132 ../images/Emo24.gif אני בהלם כל פעם מחדש מההפקה השיקרית הזו מזה שהקהל לא מקבל את המציאות האמיתית של התוכנית
../images/Emo24.gif אני בהלם כל פעם מחדש מההפקה השיקרית הזו מזה שהקהל לא מקבל את המציאות האמיתית של התוכנית
M My Little Fairy New member 5/11/08 #110 זה לא אני, זה האיש הגידם! טוב נו. אני מודה. עשיתי את זה! הנה אני מודה, עשיתי את זה ואני שמחה! מה יעשו לי עכשיו? מה יעשו לי????????
זה לא אני, זה האיש הגידם! טוב נו. אני מודה. עשיתי את זה! הנה אני מודה, עשיתי את זה ואני שמחה! מה יעשו לי עכשיו? מה יעשו לי????????
ב בהלםם New member 5/11/08 #72 יNOT הראליסט שם אחרון וdoriko אני בטוחה שזה אותו אחד.. וזה לא קשור בכלל לשפרה עכשיו..רק שתזהרו
S ShukyD New member 5/11/08 #74 את שם אחרון אני מכיר באופן אישי הריאליסטי שייך או לדרוריקו או לנוטי או ששלושתם אותו אחד..
D droriko New member 5/11/08 #78 תתפלא לשמוע אבל אם מספר של אנשים קוטלים אותך זה לא אומר שהם אותו בן אדם (ואגב זה הרבה יותר משלושה ). כנראה שאתה לא מושלם כמו שאמא אומרת.
תתפלא לשמוע אבל אם מספר של אנשים קוטלים אותך זה לא אומר שהם אותו בן אדם (ואגב זה הרבה יותר משלושה ). כנראה שאתה לא מושלם כמו שאמא אומרת.
ב בהלםם New member 5/11/08 #83 לא דיברתי על אוהבי שפרה בעולם דיברתי על כמה ניקים מסויימים..אני בטוחה באלף אחוז במיוחד עכשיו אחרי התגובה שלך שאתם אותו בן אדם!
לא דיברתי על אוהבי שפרה בעולם דיברתי על כמה ניקים מסויימים..אני בטוחה באלף אחוז במיוחד עכשיו אחרי התגובה שלך שאתם אותו בן אדם!
ב בהלםם New member 5/11/08 #79 אוקי אז אני מבקשת סליחה משם אחרון אבל יש פה כמה ניקים שמגיבים לי מצורה אובססיבית ואני קצת מזהה שיש פה מתחזה
אוקי אז אני מבקשת סליחה משם אחרון אבל יש פה כמה ניקים שמגיבים לי מצורה אובססיבית ואני קצת מזהה שיש פה מתחזה
ה הריאליסטי New member 5/11/08 #104 טוב עכשיו ברצינות.. את חושבת שאפשר לכתוב שתי הודעות שונות בשני ניקים שונים בדיוק באותה דקה?
ב בהלםם New member 5/11/08 #109 חח יואו אתה פשוט עושה לעצמך בושות שמעת פעם על לפטופ ומחשב??? דיי דיי חמוד אין צורך להוכיח כולם פה אנשים שונים ברור
חח יואו אתה פשוט עושה לעצמך בושות שמעת פעם על לפטופ ומחשב??? דיי דיי חמוד אין צורך להוכיח כולם פה אנשים שונים ברור