לכל החברים החדשים שהצטרפו

שלום, אני חדשה כאן, וקשה לי להאמין

שסוף סוף הגעתי לפורום הזה. מי שמכירה אותי (אני זיהיתי כאן את סיגל היי טק, ליט ושירלי), יודעת שהתחלתי את דרכי בפורום פוריות, ואחרי חודשים רבים של טיפולים סוף סוף נכנסתי להריון, ועברתי לפורום הריון אחרי טיפולים, והיום אני מסתכלת על ענבל, הילדה המדהימה שלי, בת החודש, ולא מאמינה. אז זהו בינתיים, אני בטח אחזור עם אלף התבטויות ושאלות, בינתיים אני חייבת ללכת כי היא צריכה לאכול. רחל אמא של ענבל.

הילה@

New member
חדשה פה...

קוראים לי הילה ואני אמא לילדה בת 3 ולתינוק בן 3 חודשים. מאז שאמיר נולד אני מרגישה איך פתאום באופן כל כך חזק החיים שלי השתנו. תמיד חשבתי שהילד הראשון הוא המעבר הקשה ביותר (מאפס לאחד) אבל פתאום אני מבינה איך דווקא הילד השני זה השינוי הכל כך משמעותי. מאז הלידה אני מרגישה איך אין לי טיפה של זמן לעצמי, כל היום אני רק עסוקה בילדים, שעות אחה"צ הן השעות הקשות והמתישות ואחריהן אני מותשת כאילו השתתפתי באיזה קרב מתיש... כבר 3 חודשים שלא יצאתי להתאוורר בערב (הוא יונק ולא מוכן לשמוע על הבקבוק) בקיצור-אני מותשת!!! אני מרגישה שאף אחד לא יכול להבין אותי, גם לא בעלי (למרות שהוא טוען שהוא מבין...) מקווה כבר שהחיים יחזרו לאיזון ולמצב קצת יותר נורמלי... תודה על ההקשבה...
ושנה טובה, הילה

ת ו ת

New member
אפשר להצטרף ?

שלום לכולם. אני אמא לילדה בת חודש וחצי ולכלב כמעט בן 6. כרגע אני עדיין "גונבת זמן" מול המחשב. תות,
.

liby shel ben

New member
גם אני מצטרפת ../images/Emo66.gif

אחרי האבקויות ברישום, זה השם היחידי שהיה פנוי, זו אני ליבי. גם אני הגעתי מפורום הריון לאחר טיפולים ושמחה למצוא כאן שמות מוכרים. אנחנו מחר בני חודש ונתחיל להתוודע לפורום אט אט - תלוי בזמן שיהיה..

no-a-m

New member
ברוכה הבאה

הילה יקרה אכן החיים משתנים,את מתארת את העיפות והתשישות שלך, ועד כמה אינך מתפנה לעצמך, כל שינוי בתא המשפחתי דורש את הזמן להסתגלות, וכידוע זה לא קורה ביום אחד, משמעותה של ההסתגלות זה למצוא את מקומי החדש בתוך המערכת החדשה, אינך יכולה לחזור למה שהיה קודם, אלא לארגן את חייך מחדש למצב החדש, קחי לעצמך את הזמן לתהליך ונסי להנות ממה שיש לך עכשיו, כאמא וותיקה מאוד לארבעה ילדים אני רוצה לתת לך את המשפט הבא כמתנה לשנה החדשה " דאגי לעצמך רק כך תוכלי לדאוג לילדייך" מנסיוני רב השנים , זה כל כך נכון, כאר את תראי טוב, תרגישי טוב, תקחי את הבסה בסבבה, הכל יראה אחרת, אני מציעה לך לחפש כל יום איזה פינוק קטן בשבילך ולהנות ילדייך ומכל רגע של חייך

אהלן תות. ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מכירה אותך מפורום הריון אחרי... ושמחה שהצטרפת בעקבות הזמנתה של מיכל של הדר (מיטלי). תהנו את והקטנטונת מכל רגע
שירלי.

ליבי ובן ברוכים הבאים ../images/Emo39.gif

התגעגעתי נורא ושמחה לפגוש אתכם פה
מנצלת את ההזדמנות לאחל באיחור של חודש המון מזל-טוב
שירלי.

מזל טוב לגיל חודש ../images/Emo85.gif

אנחנו היום בני 3 שבועות, כך ששוב יש הפרש של שבוע בינינו...... וברוכה הבאה.....

היי תותי, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמחה לראותך כאן. תהני לך, הפורום כאן מופלא! סיגל אמא של שגיא בן שלושת החודשים, פאלקור בן ה - 7.5 שנים ופיץ בת השנתיים

ואני עדיין מחכה ל../images/Emo33.gif ממך

אגב, את גם הולכת לטיפת חלב ברמה"ש? אולי ניפגש שם ונמשיך לקפה
(למרות שבינתיים אני מתנזרת מקפה, אבל בתי קפה אני מוכנה בכל עת....)

היי תות, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קראתי גם את הודעתך בפורום הריון אחרי...ואני שמחה שקראת את הודעתי וגם את פה, גם אני עוד רק "גונבת" זמן ובעיקר צוברת ידע שאח"כ אוכל להנחילו לאחרים.....

למעלה