לכל החברים החדשים שהצטרפו

רותי ע

New member
תומר כבר ברשימת ימי ההולדת

ואת יכולה לשרשר את הסיפור שלך לכאן ואני אעביר אותו למאמרים.

ganotb

New member
שלום מעוננינת להיצטרף וגם

יש לי 2 שאלות איך אפשר להקל על נזלת ליחה ושיעול אצל תינוק בין 5.5 חודשים? ואיך יודעים עם השיניים הם אלו שמציקות לילד? תודה מראש

ברוכה הבאה ותשובות..

הדברים שעוזרים לנו..אדים קרים ורדיאטור.. נזלון בייבי אף שלוש פעמים ביום אהיסטון מאד טוב לליחה אבל צריך מרשם רופא בדר"כ לא ממש יודעים אלא פוסלים את שאר הדברים...כדאי לבקר אצל הרופא כדיי לפסול אפשרות של כאבי אזניים ואדמומיות בגרון.. אגב כל משחות השיניים למינהן..לא עוזרות לנו..רק ידיים ושירים.. אני יודעת שזה השיניים גם בגלל היבבות מתוך שינה... ואני עוברת את זה בימים האחרונים! בהצלחה!

ברוכה הבאה! ותשובה קצת מבאסת..

לא תמיד יודעים... לפעמים כן - במקרים בהם משתמשים בטי ג´ל ודומיו והם עוזרים, סימן שכן. אבל.. אנחנו (היום בנות 11 חודשים) עברנו כל כך הרבה שימנים לפי הספרים עד שיצאה השן הראשונה ודווקא כשהיא יצאה היא לא לוותה באף "סימן" והיתה רחוקה מהם... מנסיוני, עברת את תקופת "זה הגזים" ונכנסת לתקופת "אלו השיניים" על כל דבר שהוא שינוי מהרגיל (בכי, חוסר שקט, התעוררויות וכו). כמו שהרופא שלי אמר (לפני השן הראשונה, בערך בגיל 9 חודשים) "מה שאני יכול להבטיח לך בוודאות זה שמתישהוא בין עכשיו לגיל שנתיים לבר תצא שן"....

ממרום 6 השיניים שלנו...

אני מסכימה עם ליאת, אחרי תקופת הגזים באה תקופת השיניים. אצלנו בין התקופה שהתחיל ריור, הכנסת כל דבר לפה ועצבנות מדי פעם, ועד לזה שבקעה שן ראשונה עברו אולי שלושה חודשים, כך שבדיעבד ממש לא היה קשר. מה שכן, יש נטיה לייחס לשיניים כל מני תחלואים כמו חום, שלשול, נזלת וכד´. אז ההמלצה של הרופא שלנו לפחות, לא לבטל מחלה ולהגיד זה שיניים אלא להתייחס ברצינות הראויה. שינון קל, שירלי

מצטרפת למצטרפים ../images/Emo13.gif

בעקבות החברות שלי מפורום הריון, גם אני פה. לידה ראשונה, שני בנים נהדרים שחוגגים היום בדיוק 4 שבועות. חבל שילדים לא באים עם הוראות שימוש. אני מקווה שאמצא את המדריך המלא כאן בפורום. מיכל

היי מיכל, איזה כייף שגם את פה../images/Emo9.gif

והפעם אנחנו בשם זהה.... המון בהצלחה ב"הפעלת" הילדים בלי הוראות השימוש, מבינה את הרגשתך ובטח זה מסובך כפליים שזה בא בשניים....

היומולדת של אופירי...

ח´ בסיון תשס"א 30.5.01 מרוב התרגשות בסיפור הלידה, לא רשמתי את התאריך...

anat30g

New member
../images/Emo41.gif לרותי - הצעה

נראה לי שהמידע הזה צריך להיות איפשהו למעלה ליד הסקר והקישורים... אולי תחת הכותרת - הודעה למצטרפים חדשים... ענת

אמא של 2

New member
וגם אני חדשה פה..אמרו לי שיש פה בית

חם ואוהב... שמי עידית אמא למעין בת שלוש וחצי וארז בן תשעת החודשים אופס כבר כמעט עשרה... אני נמצאים כרגע באירלנד ואת הלינק לפה קיבלתי בשמחה עם הידיעה שהבית מקסים... נעים להכיר !

למעלה