בדיוק אתמול התלבטנו האם לחכות לשיר של חנה וליאור ואז לעשות מפגש, שזה יוצא איפשהו במרץ או לעשות מפגש אחד לפני עם שיר בבטן ואחד אחרי.... חוץ מזה אני בסדר, מסתגלת לאימהות, למזלי הדר ילד נח ולפחות אני מצליחה לישון בלילה.....
כמה שאני שמחה לראות אותך כאן ועוד עם הכינוי החדש. ריצ´י - אל תעלמי מפה!! תבואי כל יום. אני מאוד משתדלת להכנס על בסיס יומי, אבל את יודעת איך זה. נשיקות לענבל היפה והמתוקה, סיגל חברתך
וקצת פרטים אדמיניסטרטיבים כדי שתרגישו כמה שיותר מהר ב
: בשורה האפורה למעלה יש כמה כפתורים מעניינים. כדאי להתחיל ב"מאמרים". תוכלו למצוא ברשימת המאמרים את המדריך למשתמש שיסביר לכם מה קורה פה בדיוק כולל הסברי תפעול. מתחתיו תמצאו את רשימת ימי ההולדת של ילדי הפורום. אתם מוזמנים לשרשר להודעה זו את תאריכי ימי ההולדת של הקטנטנים שלכם ואני אוסיף אותם לרשימה. בהמשך הרשימה תמצאו את סיפורי הלידה של חברות הפורום ואת סיפורי הברית (שהיתה ושלא היתה). אתם מוזמנים לשרשר לכאן את הסיפורים שלכם. ושיהיה לכולנו יום נהדר ושנה חדשה נפלאה
שלום לכולם, במקרה נתקלתי בפורום שלכם, והחלטתי להצטרף. אני אמא של תומר, בן 8.5 חודשים (איך אני מצרפת אותו לרשימת תאריכי הולדת) ואני מקווה ומצפה לשיתוף פעולה, ואשמח גם לתרום מנסיוני הדל, ונהיה בקשר!
תודה על קבלת הפנים הנהדרת! באמת ראיתי שיש הרבה תומרים, וכשהוא נולד וקראנו לו תומר, לא תיארתי לעצמי כמה השם הזה נפוץ - דווקא חשבתי שהוא די יחודי... עד שהגענו למעון (למרות שיש הרבה יותר עידו) בכל אופן, תומריקו שלי נולד ב - 12.4.2001 ביי