לכל החברים החדשים שהצטרפו

מיכל ../images/Emo41.gif

ראיתי את הזמנתך לפורום בפורום הריון אחרי... ואני נורא שמחה שעשית זאת
אני כל-כך מתגעגעת שם לכולן ומשתגעת מהעובדה שאני גזרתי על עצמי לא לכתוב שם (נו עקרונות מה לעשות
) אבל אני אשמח להיפגש בשנית עם כולן פה
אז תודה
וחוץ מזה, מה שלומכם? צריך אולי לעשות כבר עוד מפגש צאצאים של הפורום ההוא לא?! שירלי.

אני בעד מפגש../images/Emo45.gif

בדיוק אתמול התלבטנו האם לחכות לשיר של חנה וליאור ואז לעשות מפגש, שזה יוצא איפשהו במרץ או לעשות מפגש אחד לפני עם שיר בבטן ואחד אחרי.... חוץ מזה אני בסדר, מסתגלת לאימהות, למזלי הדר ילד נח ולפחות אני מצליחה לישון בלילה.....

../images/Emo41.gif יאללה, לשנס מותניים ומוחות ../images/Emo129.gif

ולהתחיל לחשוב על מפגש. הרי זה לוקח לנו כמה זמן לתאם כזה דבר...
יאללה, איפה ההייטקית האמביציוזית. בלעדיה הרי לא יקרה כלום
נרתום
אותה למשימה
שירלי.

אחותי, אחותי, אחותי!!!../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

כמה שאני שמחה לראות אותך כאן ועוד עם הכינוי החדש. ריצ´י - אל תעלמי מפה!! תבואי כל יום. אני מאוד משתדלת להכנס על בסיס יומי, אבל את יודעת איך זה. נשיקות לענבל היפה והמתוקה, סיגל חברתך

להכנס כל יום זה די קשה... ../images/Emo3.gif

אבל אני לא איעלם. איזה כיף לראות כל כך הרבה "בוגרות" פוריות. שכולן יגיעו לכאן!
(זה אמור להיות "החלטת בית המשפט") רחל אמא של ענבל

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif לכל החברים החדשים שהצטרפו

ברוכים הבאים
וקצת פרטים אדמיניסטרטיבים כדי שתרגישו כמה שיותר מהר ב
: בשורה האפורה למעלה יש כמה כפתורים מעניינים. כדאי להתחיל ב"מאמרים". תוכלו למצוא ברשימת המאמרים את המדריך למשתמש שיסביר לכם מה קורה פה בדיוק כולל הסברי תפעול. מתחתיו תמצאו את רשימת ימי ההולדת של ילדי הפורום. אתם מוזמנים לשרשר להודעה זו את תאריכי ימי ההולדת של הקטנטנים שלכם ואני אוסיף אותם לרשימה. בהמשך הרשימה תמצאו את סיפורי הלידה של חברות הפורום ואת סיפורי הברית (שהיתה ושלא היתה). אתם מוזמנים לשרשר לכאן את הסיפורים שלכם. ושיהיה לכולנו יום נהדר ושנה חדשה נפלאה

נירית1

New member
אומנם לא חדשה פה - אבל מצטרפת

בהרכב החדש , אנחנו עשרה ימים לאחר הלידה ותודה לרותי ולכולן על הברכות.

מצטרפת חדשה

שלום לכולם, במקרה נתקלתי בפורום שלכם, והחלטתי להצטרף. אני אמא של תומר, בן 8.5 חודשים (איך אני מצרפת אותו לרשימת תאריכי הולדת) ואני מקווה ומצפה לשיתוף פעולה, ואשמח גם לתרום מנסיוני הדל, ונהיה בקשר!

רותי ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

הסברים תוכלי למצוא כאן ואת תאריך יום ההולדת פשט שרשרי להודעה הזו.

תודה לכולם! (ואו, איזה כיף!)

תודה על קבלת הפנים הנהדרת! באמת ראיתי שיש הרבה תומרים, וכשהוא נולד וקראנו לו תומר, לא תיארתי לעצמי כמה השם הזה נפוץ - דווקא חשבתי שהוא די יחודי... עד שהגענו למעון (למרות שיש הרבה יותר עידו) בכל אופן, תומריקו שלי נולד ב - 12.4.2001 ביי

למעלה