הי עידיתושתוש! ברוכה הבאה רק שאני לא אתבלבל עם עצמי, גם אני אמא של שניים
ד דיאנה1 New member 3/1/02 #80 הי עידיתושתוש! ברוכה הבאה רק שאני לא אתבלבל עם עצמי, גם אני אמא של שניים
ש שירלי של תומר New member 3/1/02 #82 הי עידית, כיף לראות אותך גם פה ../images/Emo13.gif אני שירלי (בלי שום תוספת) מפורום אומנות הלידה... ארז כבר הבריא נכון?! בכל מקרה, ברוכה הבאה שירלי.
הי עידית, כיף לראות אותך גם פה ../images/Emo13.gif אני שירלי (בלי שום תוספת) מפורום אומנות הלידה... ארז כבר הבריא נכון?! בכל מקרה, ברוכה הבאה שירלי.
א אמא של 2 New member 3/1/02 #85 לא הבריא...אני אפילו חושדת שהאנטיביוטיקה לא מועילה יותר כי הוא עדין בוכה שכואב לו האוזניים. אולי זו איזה דלקת פנימית. ממש מסכנון.
לא הבריא...אני אפילו חושדת שהאנטיביוטיקה לא מועילה יותר כי הוא עדין בוכה שכואב לו האוזניים. אולי זו איזה דלקת פנימית. ממש מסכנון.
ש שירלי של תומר New member 3/1/02 #87 אוייייייייייי ../images/Emo10.gif חבל לי לשמוע שהמסכנונצ´יק עדיין חולה. אוף מקווה שתמצאו את הסיבה לכאבים ושהוא ירגיש טוב ומהר שירלי.
אוייייייייייי ../images/Emo10.gif חבל לי לשמוע שהמסכנונצ´יק עדיין חולה. אוף מקווה שתמצאו את הסיבה לכאבים ושהוא ירגיש טוב ומהר שירלי.
ד דניעל New member 3/1/02 #78 שלום שלום../images/Emo20.gif אני יעל, אמא של דניאל, ביום חמישי הבא בן שנה (עפ"י תאריך עברי). שמחה למצוא את הפורום הזה. (בקשה קטנה - הופעתי בעבר בפורומים אחרים, בפורטלים אחרים, בשם בדוי. מי שמזהה אותי משם - אנא, לא לחשוף אותי... תודה!)
שלום שלום../images/Emo20.gif אני יעל, אמא של דניאל, ביום חמישי הבא בן שנה (עפ"י תאריך עברי). שמחה למצוא את הפורום הזה. (בקשה קטנה - הופעתי בעבר בפורומים אחרים, בפורטלים אחרים, בשם בדוי. מי שמזהה אותי משם - אנא, לא לחשוף אותי... תודה!)
א *אתוש* New member 3/1/02 #81 רותי תוכלי לצרף גם את נוי בת 6 תאריך לידה 24/12/95 ובר בן שנתיים וחודשיים נולד ב17/10/99 תודה וברוכים הבאים למצטרפים
רותי תוכלי לצרף גם את נוי בת 6 תאריך לידה 24/12/95 ובר בן שנתיים וחודשיים נולד ב17/10/99 תודה וברוכים הבאים למצטרפים
O or3 New member 4/1/02 #93 היי לכולם - חדשה פה אמא של אור בת שלוש וארבעה חודשים ילדה משגעת כמו כל הילדים,,,,,,, אכתוב בהמשך,,,,,
היי לכולם - חדשה פה אמא של אור בת שלוש וארבעה חודשים ילדה משגעת כמו כל הילדים,,,,,,, אכתוב בהמשך,,,,,