לכל החברים החדשים שהצטרפו

היי תות, כיף לראות אותך פה! ../images/Emo24.gif

ואם אנחנו בענייני
, אז לענבל יש שתי "אחיות", משי שהיא גולדנית בת כמעט 3 (והיא הבת הבכורה בבית, שליוותה אותנו בכל תקופת הטיפולים), וטולי בת 4 חודשים, שהיא מעורבת קטנה ומתוקה. אז שמח אצלנו בבית, לפעמים אחת נובחת (משי), השניה מייללת (טולי) והשלישית (ענבל כמובן) בוכה. אבל בד"כ הכלבות רגועות. ברוכה הבאה! רחל

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני מאמינה

שהמצב ישתפר בקרוב. בטח כבר שכחת איך היה פעם (הרי עברו כבר שלוש שנים) אולי בקרוב אמיר יתחיל להתרגל לבקבוק ואז תוכלי להקדיש מדי פעם כמה שעות לעצמך, ברור שאת חייבת את זה . ובינתיים את יכולה להרגיש חופשי לשפוך פה קיטור

יונית ש

New member
קודם כל ברוכה הבאה ו ../images/Emo49.gif

על הבחור הקטן החדש במשפחה. אני כל כך מבינה אותך למרות שאני אם רק לפיצקלה אחת בת כמעט 8 חודשים. הקטנטנים האלה כמה שלא יהיו נפלאים הטיפול בהם שואב מתוכנו כל פיסה של אוויר. וההרגשה שלך כל כך מוכרת. ולא פעם יש את התחושה שאף אחד לא מבין. אני מקווה שיש בסביבתך. משהו שיכול להושיט יד ולתת לך טיפה לנשום. מקווה שהשנה החדשה תביא לך רק רוגע ואושר והכי חשוב.. זמןקצת לעצמך! להשתמע יונית

Iris-1

New member
בוקר טוב הילה ../images/Emo42.gif

קודם כל ברוכה הבאה. ושנית ההנקה לא חייבת להיות מתישה. אני מבטיחה לך שאם תשאבי ומישהו אחר ינסה לתת את החלב שלך לא לידך לילד לא תהיה ברירה והוא יקח. אולי בפעם הראשונה הוא יחכה לך עם בכי אבל אח"כ יתרגל ולאט לאט ילמד גם לקחת בקבוק. שנית באשר לפינוקים לעצמך - הרי שיש לי כמה עצות בשבילך. אחרי שאת מוציאה את הגדולה לגן וחוזרת הביתה לטפל באמיר, ברגע שהוא נרדם שנת בוקר או צהריים - קחי לעצמך זמן (בין לבין חממי לך מים לאמבטיה מרגיעה). גשי לבית מרקחת קני לך חלק מן השמנים הבאים: לבנדר, רוזמרין, שמן שקדים או נבט חיטה ועשי לך אמבטיה בכייף. אם לא בא לך על אחד השמן והרוזמרין ביחד עם שמן השקדים מאד מועדף להרגעה מלאה. שמי כף של שמן בלנאום באמבטיה חמימה ושבי שם לפחות 10 דקות. זה פינוק ראשון שאת יכולה להרשות לעצמך ולא דורש הוצאה מיותרת וגם מחזיר חלק מהכוחות. פינוק נוסף - שוקולד. החזיקי לך כמה פיסות במקרר וכשאת מרגישה שהגיעו כל הקיצין ואת ממוטטת שמי קוביה בפה = החיים משתנים. עוד פינוק אחרון - לישון עם התינוק בצהריים ביחד איתך. גם ההנקה תהיה נעימה וגם אח"כ יהיה לך המון כוחות. שימי מלא כריות מסביבו שלא יפול ויאללה לישון. איריס.

רותי ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אין לי נסיון כי אני רק עם ילדון אחד אבל קצת חוששת איך יהיה עם שניים.. אבל למה את לא יוצאת? את יכולה איתו (במנשא,עגלה). את יכולה לשאוב. יש מי שיכול לעזור לך ולהוריד ממך קצת את העומס? בינתיים מצאת את המקום הנכון לשפוך את ה
מקווה שבקרוב תרגישי יותר טוב. ממה שאני זוכרת 3 החודשים הראשונים עברו עלי קשה ואח"כ המצב השתפר בהרבה. ולא סיפרת איך קוראים לאחות של אמיר..

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

לא יכולה לעזור הרבה, בטח שלא במעבר לילד השני, כי אני אמא ממש טרייה, רק 3 שבועות, אבל אשמח להקשיב....

יופי שבאת

ותיגנבי כמה דקות ביום לעצמך מול המחשב , וחוקי לומר עדין מזל טוב אפילו שעברו שלושה חודשים מהלידה

../images/Emo124.gif רחל, איזה כיף לראות אותך

כאן
את מאמינה שאת עכשיו חברה בפורום של הורים ואת אמא, כן אני חוזרת אמא
הרגשה מדהימה נכון?! אז תהני לך עם ענבל,תכייפו, תבלו, תחכימו ותגדלו
שירלי.

ברוכות הבאות רחל וענבל!

אני מהקוראות בפורום שלכן, זה הזמן להתוודות, ושמחה מאוד שבאת אלינו! רק אושר ובריאות, וכמובן- טירוף של אהבה!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני "מכירה"

אותך מפורום פוריות אלא ששם הייתי מאוד מאוד פסיבית. מזל טוב להולדת ענבל , המון המון אושר רונית של ליאם ולורי

היי רחל, מזל טוב, גם אני פה,

מיטלי מפורום הריון אחרי, עכשיו בשמי האמיתי..... איזה כייף למצוא פנים מוכרות, אגב אהבתי את עיצותייך היום בפורום.... שיהיה בהצלחה!!!!!!!!

הי מיכל, איזה יופי שאת פה../images/Emo70.gif

רוצה לאחל לך מזל-טוב
קראתי את סיפור הלידה ואני עוקבת אחריכם כל הזמן. תהנו
שירלי.

למעלה