למען ששירשור ההכרות יוקפץ

נעמהdj21

New member
יש לי רעיון.... מכיוון שזה פורום |*

חדש בואו נעשה היכרות... פרטים אישיים תפקיד בצבא ומתי השתחררתם.... אז אני מתחילה... נעמה בת 21 (לא פרופיל....) מחיפה שירתתי בחיל הים - בה"ד בתור פקידה במשרד מילואים.עכשיו אני חוגגת 21 וגם שנה לשחרור כבר.... ומתחילה ללמוד בקרוב.וכן כבר הייתי בטיול ההוא שכולם עושים.

get well

New member
../images/Emo41.gifשירשור הכרות יוצא לדרך..../images/Emo41.gif

אני, גט וול, בת 20 (עדיין...
) משוחררת כחצי שנה עובדת בתור מלצרית ובאוקטובר מתחילה ללמוד. לא עשיתי את הטיול אבל נראה לי שבמקום אני אקנה לי

צביקוש21

New member
טוב...עכשיו אני..

אז ככה.... אני צביקה... בן 22 וחצי (עוד 3 חודשים בן 23). אני מפתח תקוה. שירתתי בצבא כאחראי רכבים ונהג יחידתי של טייסת מסוימת בבסיס חיל האויר שדה דב, ת"א. אני גאה לציין שהייתי חייל מצטיין בסיסי.... דרגת שיחרור:סמ"ר מילואים:עושה עוד עושה... בפיקוד העורף.... השתחררתי מהצבא לפני כשנה וחצי. בימים אלה ממש אני בתהליכי קליטה למטרת מגורים ועבודה בקיבוץ מסוים בדרום הארץ.

aqz

New member
גם אני גם אני...!!!

אני שי אני בן 22 שירתתי בגדוד הנדסה קרבית והיה כייף חיים והרבה אקשן!!! הייתי בכל הארץ בזמן השירות ולא תקוע כמו נוד בתוך משרד... הייתי בחטיפה בהר דוב הייתי בשכם הייתי בג'נין ובעזה... הייתי ברמת הגולן ובבקעת הירדן בקיצור הייתי בהרבה מקומות עכשיו אני בבית...וזה מה שחשוב...מחר אני מתחיל לעבוד באיזה חברה ליד הבית, אז תאחלו לי בהצלחה!!!

טוב אז ככה חברל'ה ,

שמי רויטל , אני בת 21 ( יותר נכון בקרוב 22 ) מחיפה, שירתתי חצי שירות במחנה שמונים ( בעעעע
) בתור מש"קית קורסים ולשמחתי עברתי משם , לבסיס מילואים של פיקוד העורף, שירתתי במשרד שלישות הראשי בתור פקידת לשכה. השתחררתי לפני 4 חודשיים , בינתיים מתבטלת ונהנית מהזמן הפנוי. מחפשת עבודה וחולמת על טיול לחו"ל.

אורי-

New member
אין לי כח לרשום . . .

אז בקצרה : אורי , (בקרוב)23 , מרכז הארץ , הייתי עד לפני חצי שנה בצה"ל , שרות של 4 וחצי שנים. חיל השריון... אין לי שמץ של מושג מה אני הולך לעשות הלאה (לימודים באוקטובר הבא , כנראה)

סקסית69

New member
אהלן... אז קצת עליי...

אני בת 20, ירושלמית, השלישית והאחרונה מהאחיות במשפחה שהתגייסה למג"ב ( 2 האחיות הגדולות היו לוחמות במג"ב) תפקידי - סמב"צית במבצעים של בסיס ההדרכה. הכי חשוב עוד חודש משתחררת סוף סוף...!!!! תכנונים לשחרור? האמת שעוד אין לי. מה שבטוח זה שאני לא הולכת לטוס לדרום אמריקה, לתאילנד או להודו... ממש לא מתחברת לזה...! כנראה שאני אעבוד קצת, אחסוך כסף, אקנה מכונית ויבזבז קצת... זהו בערך

P u M i K i T

New member
תורי

אני עדי בת 20 שירתתי בהתחלה כסמב"צית בעזה ואחר כך כרל"שית במז"י משוחררת כבר חצי שנה ומתחילה לעבוד ממש בקרוב

dana19il

New member
היי!

אני דנה, בת 19 וחצי מת"א. משרתת כפקידת רע"ן במקרפ"ר... משתחררת עוד שנה וחודש... אבל רוצה להשתתף בפורום... יש מצב?

CUTEX

New member
אחלה רעיון !

שמי קיוטקס ( מעדיפה להשאר אנונימית קלה ) בת 21 באוקטובר אהיה ואני אהיה משוחררת שנה בנובמבר סיימתי לעבוד לא מזמן בפרויקט ועכשיו אני מחפשת עבודה ומתחילה להשלים בגרויות . טיול עדיין לא עשיתי ומי יודע מתי אני אעשה . . .

יוֹאב

New member
....

אני יואב, בן 23 מרחובות. משוחרר שנה וחודש אחרי שירות של 40 חודש. (יענו אני מרץ 9). שירתתי כמפקד צוות ביחידת איכון של התותחנים. סיימתי להשלים בגרויות עכשיו ואני עובד בתור שומר לילה במושב תימורים (חברה שלי גרה שם והיא סידרה לי
) ועוד לא הייתי בטיול, אבל יהיה טוב.

אתם מביכים אותי!

באתי רק כי ביקשתם כל כך אבל כל כך יפה אז ככה אני מפורום אמנות שימושית (505 מומלץ בחום, אם לא אכפת לכם שאני מפרסמת..) אני נראה לי הכי פיצקית פה משוחררת חודשיים-שלושה (הבטלנות מונעת ממני לספור) הייתי בצבא מדריכת אב"כ (כבו!), אחרי חצי שנה נהייתי מפקדת של קמ"ד אחרי ,שזה כלל טירונות,אז כל הסינג'ור (המהנה כמובן) עליי ,אני מתה על הבנות האלו אחת אחת עד היום, ואז עוד חצי קמ"ד העברתי, גם בנות משו-משו כפרה עליהן שיבדו לחיים ארוכים (וכמובן גם לשירות ארוך..של שנתיים..) ואז, לקינוח, גם טירונות 00 אחת כמכ"ית מחליפה כי הצבא כידוע נוצר לבלת"ם אחד גדול. זו הייתה "מתנת השיחרור" שלי כי העברתי את זה ממש בחפש"ש שלי... בעל כורחי כמובן.. עכשיו אני בטוחה שאם יש פה מישהו שמכיר אותי, מהצבא,או מהאזרחות,אז ישר יזהה אותי.. אז בלי יותר מידי פאדיחות- היי!! אה ואני מוסיפה משהו- למה אני פה... כי עדיין לא מצאתי את עצמי אפילו לא יודעת במה אני רוצה לעבוד ולאן לטוס ואני בטוחה שיהיו פה המון סיפורים ורעיונות שאולי אני אשמח ללמוד מהם. אז אני אקפוץ להציץ עליכם לפעמים.. זה הכל!

גברת ע

New member
אז זהו

שנראה לי שאנייותר צעירה ממך אני עוד לא חודשיים משוחררת
אני בת 21 מהמרכז השתחררתי ביולי בשמיני ליולי הייתי מיועדת בתחילת השירות שלי לחתום קבע התחרטתי וויתרתי על הרעיון ונפלתי בפקע"ר גם את זה עברתי ואם עברתי את זה אניאעבור כל דבר
בלי שום בעיה!!! חוצמזה אני עובדת מבלה המון המון המון והטיול המתוכנן יהיה רק לקראת פברואר לימודים רק באוקטובר 2004 וגם זה לא בטוח במאה אחוז

A-T

New member
נעים מאוד, אני בערך כמוך..

בן 24, התגייסתי במחזור מרץ 1999 לתותחנים לגדוד 403 (שלא קיים יותר), שירתתי בתור איש צוות ונהג נגמ"ש. מאז השחרור למדתי במכינה ושיפרתי ציונים במתמטיקה, אנגלית, הסטוריה וספרות. בגלל הלימודים לא היה זמן לעבוד, אבל עכשיו, ברוך ה', אני עובד בחברה לייעוץ בתור סוקר. באוקטובר הקרוב מתחיל ללמוד מדעי החברה ומקווה לטוב...

למעלה