למען ששירשור ההכרות יוקפץ

הכי צעירה

טוב אז אני כרמית בת 20 ו11 חודש חודש הבא יום הולדת 21 משוחררת שבועים מצהל בוחנת תחמושת ב603 בהנדסה וב 214 כבר עובדת בתור מלצרית ועוד לא יודעת מה אני רוצה לעשות בחיים

MOTYP

New member
אז גם אני

השתחררתי לפני חודש וקצת... חתמתי קבע ארבעה חודשים אבל יומים לפני התקשרו אליי לבשר לי ש:"הצבא בקיצוצים והלך התקן" אבל ציפיתי לזה כי זה בה"ד 20 וככה הכל הולך שם. בן 21 כרגע משלים שעות שינה ומחפש עבודה ( למרות שדיי קשה למצוא אחת בלילה...)

Reznik

New member
אז ככה, אני רזניק

בן 23 משוחרר שנה ו9 חודשים בערך שירתתי בMLRS (יחידה של תותחנים) ומאושר מכל רגע של האזרחות אבל הולך למילואים עם חיוך כזה

אז גם אני מתפקדת

קוראים לי יעל אני בת 21 משוחררת כמעט שנה השחרתתי באוקטובר 02.שרתתי בתל השומר במקרפ"ר הייתי פקידת רע"ן וחשבתי גם על יציאה לקורס קצינות אבל נפסלתי בגלל בעיות רפואיות.אחרי שנפסלתי ואחרי שדיברתי עם קצינות הבנתי שלא הפסדתי הרבה.חשבתי גם לפני השחרור על אופצייה של להשאר בקבע אבל לא יכולתי בגלל בעיה של תקנים אז השתחרתי כיום אני לומדת ומשפרת בגרויות ואח"כ מתכננת על לימודי חינוך.

שלום! ../images/Emo140.gif

אני גלי, בת 21, קיבוצניקית. שירתתי בחה"א בקריה, והשתחררתי לפני חודשיים (וואו, זה נראה יותר...
) עכשיו אני עובדת בקיבוץ, ומתגעגעת למפקד שלי (how sad is that?!). זהו בינתים...

marysia

New member
שלום לכולם!!

ממש שמחתי שניפתח הפורום! אז שמי מרינה ואני עוד מעט ( בנובמבר) יהיה בת 21. אני משוחררת כבר 9 חודש. הייתי בחיל האוויר כטכנאית מע' ירי מסק"ר. היה כיף! אבל קריעה...
כרגע עובדת במכירת רכבים. עוד שבוע מתחילה קורס של מתימטיקה. בהצלחה לכולם. ולמנהלת הפורום.

bana

New member
גם אני רוצה

אני BANA בת 21, עדיין משרתת (אבל בקרוב משתחררת) מחיל הים בתור מש"קית דואר...

גם אני....

הייתי בחיל הים שרתתי בתור בקשי"ת במוצב תל רידן בגוש קטיף. השתחררתי לפני חודש ואני עדין לא עושה הרבה.....

naty3

New member
שלום לכולם...מצטרפת לפורום../images/Emo140.gif

אני בת 21, משוחררת שנה. שירתתי בפלמחים, ויותר מזה אני לא יכולה להגיד...סודי...מה שכן: התפקיד שלי-פקידת גף-לא כולל שבתות ולא חגים. ובגלל שאני גרה בצפון הארץ, הייתי באה כל יום ראשון ב-12:00 ויוצאת ביום חמישי ב-12:00....
אח, החיים הטובים!
(אם הקרייה היה בסיס סגור, אפשר היה להגיד שאני עושה
ז**** בצבא יותר מאלו שמשרתים שם
)

sandradee

New member
עכשיו אני!!!

קוראים לי ערבה בת 20 מאיזור חיפה שירתתי בבית ספר למודיעין שדה בתור פקל"שית רע"ן מקצועות (או בעצם פקידה של כל הענף) כרגע מחפשת עבודה ואחרי זה לנחות בפברואר בקרנבל בברזיל ומשם להתחיל טיול!!!

marysia

New member
איזה טייסת?

אני גם הייתי בפלמחים. אם את לא יכולה לכתוב כאן תכתבי במסר...

היות וביקשו ממני לבוא להפגין נוכחות

(
) הנה אני פה... יובל, עוד חודש 22, מהמרכז... חובש (לשעבר) בהנדסה קרבית, משוחרר כבר 9 חודשים... תקבלו אותי?

למעלה