למען ששירשור ההכרות יוקפץ

im mitzi

New member
וואי מגניב... גם אני!

למרות שהרגע ממש גיליתי את הפורום הזה. אז אני הילה, עוד מעט בת 21, התגייסתי למוד"ש בתור תצפיתנית, אבל אחרי כמה בעיות הגעתי ליחמ"מ ותיפקדתי בכמה תפקידי מפתח: סמב"צית, מפקדת בהכשרה, אחרי פציעה בגב הורידו אותי למפל"ג והייתי פ"פית, 4 חודשים לפני השחרור עברתי לשרת כרל"שית של המג"ד. השתחררתי לפני משהו כמו 8 חודשים (דצמבר 02), השלמתי בגרויות, קניתי אוטו ועכשיו אני עובדת כפקידה. מתכננת טיול קטן לגרמניה עם קפיצה לשוודיה ואז להתחיל ללמוד.

get well

New member
גם אני רוצה ../images/Emo73.gif

מה קנית אם אפשר לשאול כי התקציב שלי ממש אומלל אבל אותו אני חייבת

im mitzi

New member
הייי

הייתי עונה לך יותר מוקדם פשטו לא ממש הייתי מחוברת לעצמי... בכל מקרה קניתי פיאט פונטו שנת 2000 התקציב קצת מעל למצופה אבל אחלה אוטו, עלה לי 32,000 ש"ח וגם זה בקומבינות. אגב אפשר למצוא מלא מכוניות יד עשירית בשליש מחיר, רק שההשקעה בסופו של דבר תגיע לפחות או יותר למחיר של הפונטו שלי. אגב... אחלה פורום, כמו שאמרתי הייתי יכולה להיות הרבה יותר פעילה רק שאני לא ממש מחוברת לעצמי לאחרונה תמשיכי לנהלו בכבוד!

NightElf

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

הפורום הזה קורץ לי אז אני אשתתף בחגיגות. שמי נאור קרקואנו, בן 21, שירתתי בטייסת 119 (ז"ל), ועכשיו אני פקידה זמנית באיזה משרד של מ"ע. אני משתחרר ב-9.9.03, אוטוטו!!!

NightElf

New member
הטיפול היה בל"ג בעומר ../images/Emo163.gif

אז אתה מכיר את 558 השולטת?

NightElf

New member
תתפלא, אבל נשארו מעטים כאלה ../images/Emo3.gif

ד"א, אפשר לדעת מאיפה אתה מכיר אותה? היא מנהלת אחד הפורומים כאן בתפוז גם.

יוֹאב

New member
היא מנהלת יותר מאחד

וגם אני מנהל כמה. דרך תפוז אני מכיר אותה

fireman

New member
שלוש ארבע לכולם

אני ערן אייל משרת בבסיס חיל האויר בחצרים ומשתחרר בעוד 6 חודשים, בתחילת השירות שלי שרתתי ביחידה קרבית ונפלטתי ממנה בעקבות פציעה חמורה בברך. אגב אני מנהל את הפורום שבו יש הכי הרבה אנשים שמקנאים בכם...פורום מתגייסים
בהצלחה לכולם

yuvsh

New member
באיחור אבל גם אני

שלום אני יובל בן 21 עוד מעט בן 22 משוחרר כבר יותר מתשעה חודשים שירתתי בגבעתי במשך שנה וחצי ואחרי קורס מ"כים שירתתי בתור מדריך בבסלמ"ח ובחודשים האחרונים גם בתור רס"פ מתחיל ללמוד בב"ש עוד מעט וזהו

טוב נו..לא ראיתי את השרשור הזה משום

מה.. אז שמי יעל ואני בת 21 משוחררת כבר חצי שנה (כמעט) שירתתי בצפון הארץ כ9 חודשים ולפני כן הייתי בבסיס בדרום כשנה(סגרו אותו אז עברתי צפונה) סיפור שלא תלוי בי ואין לי כוח לספר אותו. הייתי רכזת כוח אדם. וכרגע אני לומדת. ו...אמ..זהו..

Jany

New member
טוב אז ככה...

אני טלי נעים מאוד
אני מנצרת עילית, שירתתי בביסלמ"ח (ליד ירוחם
) בתור רכ"אית בשלישות, עבודה מעצבנת ביותר! בשנה הראשונה שלי הייתי ישנה 4 שעות בלילה בממוצע שם, משהו נורא! העיקר שמרנו על שפיות בלילות בהפעת טיסנים ופריצות למשרדים אחד של השני
השתחררתי לפני חודשיים, כרגע אני חותמת אבטלה, כן כן, אני מהעצלנים האלה שאין להם כוח לעבוד חצי שנה בשביל המענק. ועוד חודשיים אני מתחילה ללמוד במכללה. נעים מאוד מאוד :) ואני מקווה שאני אחזיק מעמד בפורום הזה, מספיק קשה לי עם אחד

Dshira

New member
אני!

טוב, אני שירה השתחררתי לפני חודש וחצי... שירתתי במודיעין, היה, טוב שנגמר! :) עכשיו עובדים.... :)

JuveFan

New member
עד מתי??? נובמבר 00'!!!

אני נמרוד, בן 21 מרחובות, אני עדיין בצבא- משרת בגולני (גדוד 12) ואני משתחרר בנובמבר. יש לי כל כך הרבה תוכניות לאחרי השחרור שאני פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמי... שהשנים יהפכו לחודשים החודשים לשבועות השבועות לימים הימים לשעות השעות לדקות הדקות לשניות... עד מתי??? נובמבר 00'!!! יום טוב.

למעלה