למען ששירשור ההכרות יוקפץ

shimi100

New member
גם אני גם אני גם אני רוצה רוצה רו.

היי שירתתי בחיל האוויר טכנאי (בנ"מ) עכשיו שאני משוחרר חודש אני לא יודע מה לעשות עם עצמי אז דבר ראשון נרשמתי למכינה . והתפטרתי העבודה (ברמן בשעות הפנאי) 3 שנים עבדתי שם זהו נגמר אני לבנתיים חיי הפוך ער בלילה יושן ביום האנשים של הלילה הם לא אנשים של היום !!!!!!!

get well

New member
../images/Emo29.gifגם אני חייה בלילה../images/Emo29.gif

וישנה ביום
ונהנת מכל רגע...

TheWhiteTigris

New member
גם אני צעיר ../images/Emo3.gif

אני רביב, בן 20 וקצת (3 חודש לדייקנים בניכם). משתחרר יום חמישי הקרוב. שירתתי שנתיים בהתנדבות, לאחר ש"דפקו" לי פרופיל 21 בגלל שמיעה. החלטתי שצה"ל לא יצליח "להפטר" ממני כל כך מהר. אז התנדבתי לשנתיים ועכשיו משתחררים. הבאה היא, שאמרו שללא בעיית השמיעה, יכלתי להיות ביחידות הכי מובחרות או קרביות בצה"ל... נו טוב, אף אחד לא מושלם
נ.ב. ------ אני הכי צעיר או שרק נדמה לי?...

Reznik

New member
בזכות אנשים כמוך אני עדיין מרגיש

שיש למדינה שלנו קצת תקווה כל הכבוד

שלום רב

אני דקלה בת 22 בנובמבר השתחררתי בדיוק לפני שנה. עובדת באוניברסיטה, משפרת בגרות במתמטיקה , וחיה פחות או יותר טוב. את הטיול הגדול עוד לא עשיתי וזהו... המשך יום טוב . שמחה להיות פה צוקו'.

PooKiPsiT

New member
אתה כמוני ../images/Emo13.gif

אני אמנם השתחררתי לפני 3 חודשים, אבל זה כמובן כי שירתתי שנה ו9.. התגייסנו ביחד כנראה. גם אני בת 20 וקצת. ויש כאן כמה שעדיין לא השתחררו אם אני זוכרת נכון.

get well

New member
../images/Emo41.gifלמען ששירשור ההכרות יוקפץ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לבקשת חבר פורום מסויים....

Twinkle1

New member
גם אני חדשה ../images/Emo9.gif

שלום לכולם, קוראים לי הדס. אני בת 20, השתחררתי לפני חודש וחצי. שירתתי במודיעין, ובאופן יחסי היה לי שירות מצויין שפגשתי בואחלה אנשים ולמדתי המון על עצמי ועל בכלל... כרגע - מחפשת עבודה, מה שהתגלה כמשימה לא קלה במיוחד, אבל בינתיים עוד נחמד לי סתם לנוח ולעשות דברים שלא הספקתי יותר מידי במשך השירות. אני מניחה שעוד תראו אותי פה

שלגייה20

New member
שלום אנשים!

דבר ראשון: אחלה פורום! כל כך הרבה זמן הרגשתי האדם היחידי שמשוחרר הרבה זמן ועוד לא עושה עם עצמו כלום... כל הבטלנים פה גרמו לי להרגיש טוב עם עצמי...
אני בת 20.5 משוחררת שנה. התחלתי בתור סמבצית חיר באלייקים (בא"פ צפון), המשכתי בתתור מש"קית מילואים בבי"לו וסיימתי בתור פק"לשית שלישות בבקו"ם. היה חרא של שירות ושנאתי אותו אבל אני שמחה לאללה שעשיתי אותו (ושסיימתי...), לא הייתי מוותרת על זה בחיים. כיום מחפשת את עצמי וחולמת על לימודים באנגליה... אח אנגליה...

גם אני...../images/Emo24.gif

היי כולם אני רויטל (...ואני נקייה כבר חצי שנה...סתם) אני מפ"ת ואני בת 22 שירתתי במודיעין...והייתר לא יאמר מה שמעצבן הייתי תומכת לחימה (קרביים שמתיחסים אליהם כמו לג'ובניקים) אני עתודאית ועשיתי קבע... הצבא שלי היה כייף מאוד לא צוחקת והמשכורת הצבאית שלי הייתה 825 ש"ח גם על זה אני לא צוחקת. עזבתי את הקבע כי מפקד המדור שלי התחיל איתי...ושסרבתי לו הוא נהייה ממש גועלי אז עזבתי.

היי

חבל שעזבת בגלל דבר כזה אני לא הייתי עוזבת והייתי מאיימת עליו בהטרדה . לא עוזבים צבא בגלל זה זו דעתי

לא עברתי צה"ל רגיל ../images/Emo10.gif

לעתודאים התנאים קצת אחרים לא יכולתי לעזוב את התפקיד המיועד שלמדתי אליו. הדרך היחידה הייתה לעבור מדור בתוך היחידה. הבעיה שזו יחידה קטנה מאוד וחסר לי שאנשים היו מתחילים לדבר...זה לא נגמר...ואני לא ילדה בת 18 שחייבת להשאר ולסבול את הרחולים של כל הקצינים שם...(מכאן השנאה לקצינים יסלחו לי כל אלו שהם קצינים...) בקיצור עדיף לי בחוץ אני מרוויחה יותר כסף
.

נולי16

New member
עכשיו תורי...../images/Emo39.gif

הילה, משתחררת עוד 4 ימים!!! שרתתי בתור פקחית טיסה (קריעת תחת..) אני חוזרת מחר לבסיס לקלירנס- וביום רביעי- אני בבקו"ם!! אין לי מושג מה הולך להיות אח"כ, התכנון הוא לעבוד עד מאי, משם לארה"ב לקיץ ולהתחיל ללמוד באוקטובר 04. הבעיה היחידה בתכנית כרגע- שאין לי מושג איפה אפילו להתחיל לחפש עבודה... יהיה טוב..

get well

New member
../images/Emo50.gifבמציאת עבדה..ו../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום

למעלה