למען ששירשור ההכרות יוקפץ

PooKiPsiT

New member
אז גם אני ../images/Emo13.gif

קוראים לי לירז ואני בת 20 מפתח תקוה (כן, כן, זה עצוב..אני יודעת..מי שמכיר את העיר הזאת יבין..). השתחררתי בסוף מאי. שירתתי בתור פקל"שית באכ"א. היה טוב וטוב שנגמר. ואני מתחילה ללמוד באוקטובר באוניברסיטת תל אביב. (טיול להודו זה ממש לא בשבילי...)

TheWhiteTigris

New member
לירז?

פששש.... שם יפה
וכבר מתחילה ללמוד?
אני למען האמת גם לא בקטע של טיול להודו...

Sparker

New member
נו טוב... אז גם אני...

אני רואה שאורלי פה, ויואב פה... אז אני מצטרף חלקית... אני Sפארקר, מרץ 8. השתחררתי כסגן אבל עשיתי רק 19 יום קבע. שירתתי פה ושם, ושם ופה. מיק"ל ועד באל"יש... ועכשיו אני גר בספרד ושומע את כולם מקללים את ה-30 יום מילואים שקיבלו לאוקטובר.
נעים מאוד...

PooKiPsiT

New member
ולשאלה המתבקשת...

איך השתחררת כסגן ועשית רק 19 יום קבע?

Sparker

New member
מקבלים סגן שנה מהסג"מ...

והייתי יותר משנה סג"מ לפני שהשתחררתי. את הקבע פשוט לא רציתי לעשות, אז דאגתי להשתחרר בלי קבע.

PooKiPsiT

New member
אני יודעת שמקבלים סגן אחרי שנה..אבל

לא ידעתי שאפשר "לדאוג להשתחרר בלי קבע" אחרי שיוצאים לקצונה. יפה לך

Sparker

New member
"לא יכול יש רק בלחם"

"קצת קשה אז מצטלמים?" או במילים אחרות, לא הייתה לי שום כוונה להשאר, ו"דאגתי" לא להשאר. אחת ההחלטות הטובות בחיי. תודה.

Sparker

New member
ואם כבר אני בשוונג...

אז גם הגשמתי את חלומו של כל חייל (שהתגייס לפני המילניום). היה לי פזמני"ק ביחידה שתמיד אמר:"במילניום אני אהיה בְריו ואתם תהיו בָריו". אז הוא חתם קבע ובילה את המילניום בבסיס, ואני הייתי במסיבה מדהימה עם חליפה וכל הטארראם. עד כאן Sפארקר שופך יותר מידי מידע.

Sparker

New member
בחו"ל כמובן...../images/Emo3.gif../images/Emo67.gif../images/Emo163.gif../images/Emo122.gif

Sparker

New member
אתה בכלל שקרן../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif

אני מקווה שאתה מכין הרבה ספרים...

Sparker

New member
אופס... חסרו לי כמה אייקונים כדי

להיות ברור יותר... והתכוונתי ל"משקר" ולא "שקרן"... משהו על מילון עברי-עברי... אבל עזוב... |אייקון של Sפארקר הולך לפינה, ומנסה ללמוד שם...|

יוֹאב

New member
אהה...זה...

בסדר,אני שקרן.
לא ידעתי שהיית קצין בצה"ל. איפה שירתת?

Sparker

New member
שירתתי בצה"ל...

(מצטער על הערת ה"שקרן", עודף לימודים מחסל את יכולות התקשורת שלי...) כבר אמרתי ששירתתי שם ופה. כקצין אבל הייתי סמי-ג'ובניק תל אביבי. ועכשיו שציינת, אתה לא היית קצין... אז אולי במקום לקחת איתך ספרים, תתחיל לעשות מתיחות
|רס"ר| |אייקון של Sפארקר מקווה שהוא הובן הפעם|

יוֹאב

New member
למעשה

לא ממש הבנתי אותך שוב, אבל אולי הבעיה היא אצלי
אני חושב גם שדיסקמן עם שלמה ארצי יספיק לי בהחלט, אבל נקווה שלא נגיע לזה. יש בי אמונה באנשים שיושבים שם למעלה (NOT)

צ ה ו ב ה

New member
אני

אני צהובה, בת 21 וחצי, משתחררת ביום א' הבא עלינו לטובה. שירתתי בתותחנים וזהו נראה לי.

veredvered

New member
אני גם אני גם ../images/Emo13.gif

ורד, בת 20 וחצי (עוד מעט) מהקריות משוחררת כבר 3 וחצי חודשים ועדיין לא מוצאת את עצמי...
מחפשת עבודה בנרות כי הכסף מתחיל להיגמר אהה כן, ושירתתי בתה"ש.

למעלה