מומלצ"ש

כמה שנים לא הייתי פה ../images/Emo7.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): שילה פרבר - מגי, רק לנו, יום אחד גם את תמותי. - אלבום השבוע: דנה ברגר- עד הקצה - האדם שעשה לכם את השבוע: גברא,ירון, שניר!!, אוחנה, נעמה, זמי, ענבר ושיץ!!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ואיפה יש לי מקום כשאין לי אצלך?...
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מילה ששניר הוציאה מהפה
. וגם אני ושניר קורעות את התחת בעבודה בטיול, התאיישנו, נזרקנו על הריצפה, מתפללות שהמרכז שלנו לא ישים לב, אחריי 10 דקות כשכמעט נרדמנו פתאום שומעים "שנייייייייייייייייייייייר!!!!!!!@$!#@"
- דבר שהשגתם השבוע: טיול שבטי
ושיחה עם המרכז שלי שבחו"ל.
- מאכל השבוע: לודעת, לחם? - משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול!!!!!!!, הופעה של שירה
- משהו שהרס את השבוע: השיחה עם זמי (המון דברים שגיליתי.)והמרכזים שלי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה : דיי לטשלר 24 שעות ביממה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול אתגר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור ת'מבחן במתמטיקה! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא עולה לי לראש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טלצ' [למרות שאת כבר לא אוהבת אותי.], שיץ, עומרי וקינסלר.

Z A M i

New member
חחח..המסקנה שלך הצחיקה אותי

משומה..
ספייייר! אני לא מאמינה שנרדמתי בעידן הקרח..

Z A M i

New member
אנחנו מאותה אמא..

ככה שזה לא באמת "עירוב הורים".. זה כמו לרדת על עצמי. ("שקט זמי,שקט.."ששש!!אני כבר צופה את התגובות..
)

moshe butt

New member
אלעעע מומלצש... ../images/Emo9.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): יום חדש- ריטה - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה... בעיקר- טל, אלה, צחר, ליזי, הדס וחן
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ערב של שושנים נצא נא אל הבוסתן מור בשמים ולבונה לרגלך מפתן. לילה יורד לאט ורוח שושן נושבה הבה אלחש לך שיר בלאט זמר של אהבה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) טל לי: "אני הכי מטורף עלייך בעולם, אנימאושר על היום שהכרתי אותך" - איזה חמוד
- דבר שהשגתם השבוע: חבר ראשון
- מאכל השבוע: טוסט עם רוטב שום שצחר פילח - משהו שעשה לכם את השבוע: הכרתי את טל ואלה וליזי עשו הפתעה
- משהו שהרס את השבוע: שצחר מבואס בזמן האחרון - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בסופו של דבר הוא יבוא
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את טל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: מילים יפות- גזוז -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טול טול
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): סבבה!

ב י ז י

New member
כפרעליך! איזה תמונה מתוקה שלנו :)

היה כיף אתמול, אמן ירבו ימים כאלה:) ומזל טוב על החבר וזה, ובהצלחה כמובן!

moshe butt

New member
אמן אמן טפו טפו טפו!!! ../images/Emo9.gif

חחח תודה רבה לך ליזי ביזי מדה פאקה!
חחח גם לי היה שיא הכיף!

הם באים :]]

אעאעאעאעע אוונסנס באים
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): Dance With The Devil - אלבום השבוע: TOD - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: שניצל - משהו שעשה לכם את השבוע: המוסד - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יסדר ת'חדר ושאני ישנע ת'הורים שלי לטוס =\ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Away from Me
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה