מומלצ"ש

בכל זאת היה לי טוב למרות שהייתי לבד

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים בביצוע של טיטי - שיר השבוע (כללי): falling - naama hillman
- אלבום השבוע: אריק ברמן ללא ספק - האדם שעשה לכם את השבוע: הגר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כמה זמן עוד תמשיכי לחכות לדמעות ההתפכחות של איש הכן או לא כמה זמן עוד תמשיכי לחכות כמה אכזבות וכל זה בגללו
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ממ.. כל מיני שטויות בצדעת הגלבוע - דבר שהשגתם השבוע: הממ.. פלאפון חדש
[וכרטיס זכרון של סינרגיה.. או יה!] - מאכל השבוע: קניידעלך
- משהו שעשה לכם את השבוע: צדעת הגלבוע, קצת כסף. - משהו שהרס את השבוע: הוא.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ספורט זה טוב[פעם בשנה], ואין כמו העמק שלנו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:האלופה!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקרה משהו מפתיע, לטובה. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: זה לא שאני אור - אריק ברמן - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו ספציפי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תגידו שאני לא גרה במקום מדהים..!

Dug E

New member
פאק../images/Emo2.gif

תמונה מדהימה! יש מצב שתעבירי לי אותה בגודל המלא?

בכיף ../images/Emo9.gif

יש עוד כמה כאלו בסגנון... כשאני אהיה בבית אני אעלה אותם ואשלח לך קישורים במסר:)

מתנות

New member
ירח גונח מעל איש צעיר.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Father אקוסטי ומקום אחר אקוסטי. - שיר השבוע (כללי): שילה פרבר - אל המחט. - אלבום השבוע: האקוסטי. - האדם שעשה לכם את השבוע: יובל, גל וענבר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה שוב פעם אני, עכשיו זה כל-כך ברור." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני כבר ממש לא זוכרת... - דבר שהשגתם השבוע: הופעות של נעם ושילה, זמן איכות. - מאכל השבוע: לא ממש היה. - משהו שעשה לכם את השבוע: השיחה עם נעמה, ההופעות, החיוכים הקצרים והחיבוקים, היד שהחזיקה, והעיניים של ענבר. - משהו שהרס את השבוע: הבית. יום רביעי, ועוד כמה דברים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשנו בכל רגע נתון. בעמידה, בהליכה, בנסיעה. אבל רצוי בשכיבה. (ובלי שבירת קירות, מקדחה, ושאר עניינים של שיפוצים ברקע.) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאח שלי יבוא הביתה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאצליח לישון וגם להחזיק מעמד, שלא יהיה אבוד כל-כך. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דנה ברגר - גן מאיר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חיפה.

עוצר כל העולם, ואת קוטפת כוכבים.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אממ. הזמן שלך (?) - שיר השבוע (כללי):פיי. Kinks - You Really Got Me, דנה ברגר - בוכה לך, קורין אלאל+אביתר בנאי - כשזה עמוק. - אלבום השבוע: האמ.פי שלי נחשב? - האדם שעשה לכם את השבוע:ללא שמץ של ספק - שניר זוהר המלכה
וכל הצוות הקמה של הטיול... צחוקים ללא הרף... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כשזה עמוק, עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אני ושניר באמצע מסלול *מחקות את ספיר וקופצות* "אני יכולה בלי ידיים!!", וואי היו כל כך הרבה במשך הטיול... בעיקר שניר גברא ושות'. - דבר שהשגתם השבוע: את הטיול הזה. שיזוף קל..
- מאכל השבוע: פירה! - משהו שעשה לכם את השבוע: טיול פסח. טיול פסח... - משהו שהרס את השבוע: אמ. שטויות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שכבת פאר, 2007, שכבת פאר, אימפריה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר- מיונים להדרכת יח"ש, הלוואי ולראות הבופור, וגיטרה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ש... ש... אני לא אמצא מתה במשרד חקר רייטינג בע"מ, אחרי יותר מידי שעות עבודה בשבוע. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Kinks - You Really Got Me -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בא לי עוד שנשונה. עדיד שלי, טל ומור כרגיל.
תמונה מהטיול תצורף בהמשך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

בהצלחה מחר ../images/Emo9.gif

חבל שלא היו לך היום!!!!!!! היינו נפגשות. (לא התמיינתי ליח"ש, אבל הייתי בצריפין)

אויש...

איזה באסה שאת לא מחר, כי היום גםככה הייתי בטיול... ותודה. ד"א - איך הלך?

ב י ז י

New member
../images/Emo95.gif

השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל הסיפור - שיר השבוע (כללי): שייגעצ- את יפה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני ולינה עבדנו על המדריך שלנו, והזרמנו אותו לקרוא לנו דנה וסאשה [כמו שבוטן קוראת לנו], זה היה אחד המצחיקים. "איפה את?" "בהרי אילת, בין השוקולד השחור לשוקולד הלבן" והיו עוד מלא בטיול.. "על מה המבחן?" "על מערכת הרבייה, משו שאתה יודע טוב" [מאור שואל את אחותו בת ה14 על מה המבחן, ומקבל תשובה מספקת ללא ספק] - דבר שהשגתם השבוע: 100 שקל? - מאכל השבוע: על האש שהיה בטיול - משהו שעשה לכם את השבוע: אילת? - משהו שהרס את השבוע: עייפות יתר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשאתם יוצאים לטיול שנתי, שימו נעלי ספורט נוחות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא יחזור בסופש? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יחזור בסופ"ש -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Fall Out Boy- Get Busy Living Or Get Busy Dying -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
אין לך מושג כמה נהנתי איתך היום.

כ"כ חבל שלא המשכת איתנו לסנוקר..אז בכלל היה כיף כי הינו כמה חברים שהיית שמחה להכיר
כפרעליך
.

ב י ז י

New member
נשמממממה!

גמאני נהנתי, מלא :) ובאמת חבל שלא המשכתי, אבל לא נורא, פעם הבאה אני אבוא ואכיר.[אגב, אףפעם לא הייתי בסנוקר, אז יש לך סיבה להזרים אותי לשם]. בואו נארגן משו, יש חופש עכשיו->יש זמן.

האם..?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה. - שיר השבוע (כללי): "לעורך התכנית" + "שימו לב" + "אדם חופשי" - שילה פרבר. "שיר אהבה למוזה"- דין דין אביב. - אלבום השבוע: תתנהגי יפה- שילה פרבר. - האדם שעשה לכם את השבוע: מור. טל.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם הייתם יודעים כמה קר כאן, אולי הייתם גם קצת דואגים". "כמה טוב להיות אני. כן בטח, הלוואי". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תנהגו בזהירות". - דבר שהשגתם השבוע: טמטום. - מאכל השבוע: קורנפלקס עם נוטלה. - משהו שעשה לכם את השבוע: אצל חורי, ראש העין, חיפה, כפ"ס וקצת בת ים. בעיקר ההופעה של שילה.. - משהו שהרס את השבוע: צבא, מתמטיקה, חוסר-אחריות וייסורי מצפון. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 1. אל תהיו חכמים גדולים. 2. צאו מהסרט. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת. אולי הופעה של אביב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמות או משהו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בטח 'אדם חופשי'. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משתוקקת. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

וכמובן כמובן כמובן, היומולדת של

שנשונתי
היה ממש כיף. שנשונה, הכי עשית לי ת'שבוע בעולם

למעלה