so fuckin Specialll
New member
בכל זאת היה לי טוב למרות שהייתי לבד
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים בביצוע של טיטי - שיר השבוע (כללי): falling - naama hillman
- אלבום השבוע: אריק ברמן ללא ספק - האדם שעשה לכם את השבוע: הגר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כמה זמן עוד תמשיכי לחכות לדמעות ההתפכחות של איש הכן או לא כמה זמן עוד תמשיכי לחכות כמה אכזבות וכל זה בגללו
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ממ.. כל מיני שטויות בצדעת הגלבוע - דבר שהשגתם השבוע: הממ.. פלאפון חדש
[וכרטיס זכרון של סינרגיה.. או יה!] - מאכל השבוע: קניידעלך
- משהו שעשה לכם את השבוע: צדעת הגלבוע, קצת כסף. - משהו שהרס את השבוע: הוא.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ספורט זה טוב[פעם בשנה], ואין כמו העמק שלנו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:האלופה!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקרה משהו מפתיע, לטובה. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: זה לא שאני אור - אריק ברמן - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו ספציפי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תגידו שאני לא גרה במקום מדהים..!
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים בביצוע של טיטי - שיר השבוע (כללי): falling - naama hillman