*מרגיש גאה* עשיתי נקיון פסח

• פותח הנושא 007bg
  • פורסם בתאריך

The Snow fox

New member
רציתי לבוא,../images/Emo63.gif

אבל איבדתי את המשקפיים שלי, ובלי המשקפיים שלי אני לא יכול לראות את ההקרנות, והרצאות ואני בקושי אראה את הדוכנים, אז לא באתי XDDDDDDDDD

ShuNka

New member
XDD

מכירה את זה @_@ יכולת להקשיב להרצאות ולמשמש את הדוכנים XDD אני בכלל לא יכולתי לבוא ;;

Mrs Puff

New member
באמת רציתי לשאול אותך.. ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

למה לא באת?
באיחור קל ;;

Goggle Girl

New member
סבא וסבתא 3>

היי לפחות אצלך אפשר לבקר את שניהם במקום אחד! >O<

יש לי עוד שניים! >_<

שלא לדבר על עוד שתי סבתות רבות [אחת מהן היפראקטיבית בת 90], הרבה מאוד סבתות וסבים שאני לא זוכרת מה הקשר המשפחתי שלי אליהן, ובחיים לא אצליח לזכור אותו וגם לא את השמות. פוי. -מתה מעייפות-

Sakai Shana

New member
היה מדהים.

[אני יודעת שאני אומרת את זה על כל מפגש/כנס. אני אכתוב על זה פירוט בבלוג שלי וזה... אל תקראו, זה יהיה משעמם. עכשיו אני די במצברוח חרא מסיבה שאני תיכף אכתוב עליה פוסט תיכף [אל תקראו, יהיה משעמם]. וזהו. זה שעכשיו אני בנאחס לא אומר שלא נהניתי, ממש לא. היה ממש ממש כיף.

JeeChan

New member
מהההההההההההההההההההההההההההההה

על הבוקר כשאת מתעוררת את מתקשרת אליי :mad:

Mrs Puff

New member
*חיבוקגדוללנהמעצ'אן* ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

דונט בי סד =|

הקטה

New member
מה זה הכנס

ואיך אפשר להשתתף בו בפעם הבאה, ומתי הוא יהיה שוב?.

anime4ever

New member
היה כ"כ כיף! *__*

טוב..בתחילת היום אני והדס הלכנו לפגוש את אור, ואחרי זה עוד כצה אנשים שאני לא ממש מכירה חוץ מדר עם השלט! *____* ואחרי שעברנו את הדרך למוזאון התפוזים ניסינו להפחיד קוריצות והלכנו להתנחל. ואחרי זה התחלנו לצייר כמה דברים והתחלנו לדבר עם אנשים והיו הרבה צחוקים XD והרבה ציורים! *____* ואנשים שאכלו וואסאבי ושתו אחרי זה וודקה XD וחולה יורי XD בקיצור היה מטורף D:

shui chan

New member
חצי נ"צלוש

מישו יודע מתי מפגש פורום, איפה וכו'? ונשמע כאילו היה ממש כיפי וזה.. שמחה שנהנתם

BlackEyedSpirit

New member
המפגשפורום ביום ראשון, ה16.5,

בעזריאלי, במינוס 4, ו.. את השעה תבדקי בשרשור שפתחו

למעלה