*מרגיש גאה* עשיתי נקיון פסח

• פותח הנושא 007bg
  • פורסם בתאריך

BlackEyedSpirit

New member
לאלאלאלא ~~~~!!!!!

לא במינוס 4 !! בגג !!! בגג !!!! אל תרדי למינוס 4 ואז יאשימו אותי ;;; גג !! גג !!

Vivi Sparrow

New member
היה בהחלט חביב. D:

ניגנתי ושרתי אולי משהו כמו חמש שעות, התרוצצתי מסביב למקום והתנחלתי עם פאנגירלז מטורפות ליד גוויות התפוזים D< ניסיתי להשתלט על הDDR [ללא הצלחה גדולה, אך דווקא כן שריפת קלוריות מרובה], נהניתי מאד מאד בחברת האנשים שנכחו בכנס, למעט כמה מטרידים שניסו לדרדר אנשים תמימים לוודקה עם ווסאבי. O___o

pokegirl

New member
*נדחפת*

בהחלט היה כנס חביב :} אגב, הבחור שהתחפש לאורהארה בכנס הוא מהפורום הזה? :X

cRitiCaL KitTy

New member
איזה כיף היה!!D:../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

המון אנשים, המון מוכשרים, פוסטר של אייג'י עם רקע שמתאים למיזוקי^__^ ומנגת דיאבולו^__^, אנשים מזויפים מעצבנים לאללה... בקיצור, כיףD:

RaVeN IYI

New member
-.- מותו זונות.

סתם XP שמחה שנהניתם D: ושמישהו יראה לי את החתימה XP

keep smiling

New member
המ. ^_^ ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

...כוסעמו, שכחתי לגנוב את התרנגולת.]; היה נוראנורא נחמד. ^__^ כשאף פעם יגיע, גם אני אתאבד כמו הציפורים המצתבדות. באמת. D: [אני אקרא לך לפני זה מיי, שלא תשארי לבד באף פעם. ^_^] טוב, אז כולם רקדו בDDR ואנחנו נעצנו בהם מבטים, ואז קנינו פיצה- כי פיצה זה טוב. ואז חזרנו אל ה-DDR, אני חושבת. םם; ואז חיפשנו את אור והגענו לכניסה והצקנו לדני וגנבתי לו את הפלאפון בטעות. ואז אני ומיי חזרנו והגענו למסקנה שבספירה לשלוש [טוב, זאת הייתה המסקנה שלי], פורצים לאולם וחוטפים את אור. בסוף הוא יצא לבד. XD ואז הלכנו להשתלט על מכון וויצמן. האבטחה שם..חרא. ם_ם; ואז ישבנו על הכיכר-שהיא-לא-כיכר. [אף תושב שהם לא נתן לזה אישור רשמי, הדבר הזה הוא גוש בטון!] ויול תלשה לאמירי שיערות ותכננו למכור אותם ב-10 שקל כל אחד כדי שנוכל לבצע את זממנו באמיר. [טוב, את זממי.] ואז הוא...הלך להחליף. 0ם; אבל בעצם הוא הלך ובכל הזמן שהוא 'החליף' הוא בעצם היה קשור בבגדים מינימליים אל כיסא במעבדה. ^_^ ["מישהו באמת הקשיב למה שאמיר אמר?" "אה, כן." "...הוא נשמע כאילו הוא קשור בבגדים מינימליים לכיסא?! D:" "...הוא נשמע כאילו מצליפים בו! [<"] אבל בעצם הוא החליף לחוטיני הורוד עם החתולים הסגולים. ואז הלכנו אל צ'ארלי ושולה קנתה קולה ואני קניתי משהו דמוי מיץ תפוזים. D: ואז חזרנו לנו אל הכנס וגנבנו בדרך שלטים. [הם היו זרוקים על הקיר, באמת. ;;] ו...לא זוכרת יותר עזבו אותי באמא'שלכם. D: [ארגזים של שהם זה גאוני.]

heartnet

New member
להחליף מבחנה ברוטורואפ! >:

פפפט! וזה שלנו יש כיכרות שקצת שונות מהכיכרות המיין סטרים והחסרות יחוד שלכם... האמפ!

keep smiling

New member
ברור, ברור. ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אמירי, אתה לא צריך להכחיש. ^__^ אלה פשוט וונאבי כיכרות, זיוף בלתי חוקי! כיכר זה עגול. עגווווול.

keep smiling

New member
לא, זאת וונאבי כיכר.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

כיכר זה עגווווווווול. שאני אלך ואצלם לך כיכר עם שם של ציפור? >;

השמלאני

New member
אמיר

היא צודקת אה וד"א עבתי לשהם שהם שולטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 אחד אחד אחד

keep smiling

New member
כל הכבוד שחר! D: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אתה בדרך הנכונה. כןכן. [עכשיו תלבש בגדי נשים ותשים לק ורוד. ^___^]

heartnet

New member
WTF!?

תעשה את זה ואני מנשל אותך מהירושה ולוקח לך את הגאנדם! >: [כן, הכנתי לך אחד, אבל עכשיו אני לא יודע אם מגיע לך ><] ואת קיפי... חכי חכי, יומם של הכיכרות חסרי הצורה רק קרב ובא!

למעלה