המ. ^_^ ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif
...כוסעמו, שכחתי לגנוב את התרנגולת.]; היה נוראנורא נחמד. ^__^ כשאף פעם יגיע, גם אני אתאבד כמו הציפורים המצתבדות. באמת. D: [אני אקרא לך לפני זה מיי, שלא תשארי לבד באף פעם. ^_^] טוב, אז כולם רקדו בDDR ואנחנו נעצנו בהם מבטים, ואז קנינו פיצה- כי פיצה זה טוב. ואז חזרנו אל ה-DDR, אני חושבת. םם; ואז חיפשנו את אור והגענו לכניסה והצקנו לדני וגנבתי לו את הפלאפון בטעות. ואז אני ומיי חזרנו והגענו למסקנה שבספירה לשלוש [טוב, זאת הייתה המסקנה שלי], פורצים לאולם וחוטפים את אור. בסוף הוא יצא לבד. XD ואז הלכנו להשתלט על מכון וויצמן. האבטחה שם..חרא. ם_ם; ואז ישבנו על הכיכר-שהיא-לא-כיכר. [אף תושב שהם לא נתן לזה אישור רשמי, הדבר הזה הוא גוש בטון!] ויול תלשה לאמירי שיערות ותכננו למכור אותם ב-10 שקל כל אחד כדי שנוכל לבצע את זממנו באמיר. [טוב, את זממי.] ואז הוא...הלך להחליף. 0ם; אבל בעצם הוא הלך ובכל הזמן שהוא 'החליף' הוא בעצם היה קשור בבגדים מינימליים אל כיסא במעבדה. ^_^ ["מישהו באמת הקשיב למה שאמיר אמר?" "אה, כן." "...הוא נשמע כאילו הוא קשור בבגדים מינימליים לכיסא?! D:" "...הוא נשמע כאילו מצליפים בו! [<"] אבל בעצם הוא החליף לחוטיני הורוד עם החתולים הסגולים. ואז הלכנו אל צ'ארלי ושולה קנתה קולה ואני קניתי משהו דמוי מיץ תפוזים. D: ואז חזרנו לנו אל הכנס וגנבנו בדרך שלטים. [הם היו זרוקים על הקיר, באמת. ;;] ו...לא זוכרת יותר עזבו אותי באמא'שלכם. D: [ארגזים של שהם זה גאוני.]