*מרגיש גאה* עשיתי נקיון פסח

• פותח הנושא 007bg
  • פורסם בתאריך

Jack Sheppard

New member
שלום:O

אני המוכר עם החולצה הלבנה של וואן פיס אם מישהו זוכר:O הסיכום שלי בפורום אנימה ומנגהP:

CibiHeart92

New member
איפה המנגה שלי? ;;

כרך 5 של היקארו נו גו... מישהו לקח את זה בטעות? T.T ני רוצה את הקאגה שלי ;; אגב ויוי... מכחישת שואה!!!! X3 *זורקת תפוזים על תיאו*

Vivi Sparrow

New member
דווקא עליי מצאת להגיד את זה?

כשמשפחה שלמה שלי נספתה בשואה? כשעל זרועות אלה שניצלו עוד חרוט מספר? זה בכלל לא מצחיק.

Sakai Shana

New member
זה תלוי איך מקשרים את זה.

אפשר להסתכל על זה ככה. אני יודעת שאני לא מחדשת לך... שואה זה אסון גדול. אז אפשר לקרוא לזה "אסון התפוזים" אם זה מפריע. או ש... הכוונה לא הייתה להזכיר לך את זה אומשהו חס וחלילה ובטח שלא יהיה שום קשר או ש... עדיף שאני אשתוק. :X גם המשפחה שלי נספתה בשואה, אגב.

לבנדר א

New member
סיכום מאוחר

נו, מה אתם רוצים, בערב גררו אותי לפיצה והיום נגררתי עם תרמיל בכל רחבי ישראל. TOT בלילה נרדמתי ב2. פוי. העירו אותי ב7 וקפצתי מהמיטה כמו פנתר צולע. לפי התכנון, הייתי אמורה להגיע לתחנה בבנימינה, לעלות לרכבת ב8 ורבע ולהגיע ב9 וחצי. אבל לאאאאא. אבא היה חייב להחליט ברגע האחרון שהוא צריך לנסוע לחיפה. אז נסעתי לחיפה. הכרטיסרכבת עלה 68 שקל. פוי. ;.; אז עליתי לרכבת בחיפה ב8 ורבע. בדרך פגשתי את סטייסי- או טרייסי? או קושימרו? 0.0; טוב, איך שלא קוראים לך, את חמודה. D: הגענו ב11 בערך לרחובות. מחוץ לתחנה עמדו 2 אנשים חשודים, אז שאלנו אותם אם הם הולכים לכנס והם אמרו שכן! D: לא היה לנו שמץ של מושג איך אנחנו אמורות להגיע, אז הצעתי להגרר אחריהם ונגררנו אחריהם. D: עד שגילינו שגם להם אין שמץ של מושג לאיפה הם אמורים לגיע... >_<; אז נפרדו, שאלנו, נגררנו ברחוב, שאלנו, חזרנו, הסתובבנו במעגלים ומצאנו איש שאמר לנו שהיינו אמורים ללכת לפניה הזאת שחלפנו על פניה 10 פעמים. -_-; בסוף בגענו. D: קודם כל, הרשו לי להתלונן: מוזיאון הפרדסנות?? אם אתם מתעקשים למצוא מקום גרוע, תעשו על המרכה, יהיה יותר קל למצוא את זה. מוזיאון הפרדסנות?? אני לא יודעת מה איתכם, אבל לי היה קצת קשה לקפץ, לצייץ ולהתפאנגירל להנאתי כשאני יושבת על ארגז עץ תחת סככת אבן מלפני אלוהים-יודע-כמה שנים, כשאני מוקפת בענתיקות של טרקטורים, חצץ ותפוזים מפוחלצים. שלא לדבר על בובות האנשים המפחידות. O; בשלב כלשהו כתבתי על דף "שלום!!1 D: חיבוק..? ;.;" והסתובבתי איתו הלוך וחזור חמושה בפאפיפייס הרסני. הרבה אנשים חיבוקו אותי. והרבה פעמים. יאי! ^O^ אני אזכר לנצח בתור הילדה המחבקת... 00; ב3 מלפפוניה ענתה לטלפון, והתברר שהבאקה בכלל שכחה שיש היום כנס. >O< הספקתי לראות את הפרק הראשון של... משו. 00; יוני ציירה לי קויאמאטו~
הAMV היו נחמדים. D: אפשר להוריד אותם מאיפשהו? ופגשתי את קורלצ'אן, נעמה, Mrs Puff [><;] ו... עוד אנשים? 00; אבל רוב הזמן היה מאוד משעמם. עזבתי ב5 ומשהו. חבל שבאתי בכלל. ד"ש לכל מי שנתן לי חיבוק, וד"ש מיוחד למי שנתן לי כמה. ^O^

keep smiling

New member
היו שלטים..../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אבל הם היו זרוקים על הקירות. *מחייכת בתמימות*

קמגארו

New member
אנימוליק צו~

טוב היה לי סוף שבוע עמוס אפרט על כולו ..... מפגש פרידה- ביום חמישי היה לנו מפגש פרידה, באו החברים הקרובים והיה ממש כיף קצת עצוב, כי אני אתגעגע המון לכולם אז תודה רבה לכל מי שבא! במפגש עצמו היה ממש כיף שיחקנו מצא את המטמון ופאקצה נולד (אחד אחד) ותיאו ריפרפ היה ממש מצחיק "יואו יואו בן הוא חושב שהוא קול אבל הוא תמיד ישאר בתול XD)אוי ריצקה אתה גאון(אל תכעס בן שר העילגים שלי) וגם שיחקנו סומו בחיי, המשחק הזה אלים ואז אמיר התאלם מאיתנו אבל סולחים לו כי הוא רוצח תוכים שמנמן ומבולבל.... בקיצור במפגש היה ממש ממש כיף תודה לכולם אחר כך היה מפגש שינה - היה עוד יותר כיף ראינו סרטים, וחשיש וטניה המסכנה סיפלרנו לה כמעט כל סידרה אפשרית XD אוו וגם אפרת באה אליינו היא כל כך חמוד היה כיף ראינו ציקן ליטל והיה מסטולי ברמות ובבוקר הם היו צרייכים ללכת אבל נאקו נישארה ואז גם קורל הגיע והיה כל כך כיף קורל לא אוכלת כלום זה כזה מוזר אני נאקו ורותי ניקינו את האוטו (שיחקנו בייסבול אם המגבים XD) בשבת היה פשוט נהדר, הרכבנו פזלים, צחקנו, קראנו בשלב מסוים נאקו כבר ממש התחרפנה משעמום ואני ביחד איתה אז רותי וקורל עשו פזאל ואנחנו שיחקנו אם בראץ בצד XDDD עישנו מהם שיאגקו והלבשנו את אינאי בתחבושת של אולוויז כי לא היה לנו בגדים עשינו יאוי אם הבובת היה כך כך מצחיק ואז נאקו ציירה לי על הגב כמו שכבר ראיתם אטובה ופשוט התחרפנתי וגם נגי על הבטן זה יצא כל כך יפה ~ נאקו גם ציירה לי ציורים חמודים ויפים תודה רבה שינדו קון ~ וקורל מקווה שנהנת יא ציבית ערסית חמודה שכמותך ! (במוצ"ש שוב התחרפנו על חשיש) כנס אנימהוליק - נסענו מוקדם ואז הגיענו למקום היה די קשה למצוא אותו כבר תהיינו אם מתכננים לעשות לנו משהו רע בסוף מצאנו את המקום הייתי אם עמרי (*__*) והראתי לכולם את הקוספלי חן ~ וגם השווצתי בציורי נאקו שלי, אנשים התלהבו הכנס היה במין מקום מפחיד אם תפוזים. זה היה כזה הזוי ושווה באמצע כל מיני פאנגארלז צרחו פתאום יצא המדריכה של המקום ואמרה "פה אתם צרייכים להיות מתורבתים " ואני חשבתי לעצמי פאנגארלז מתורבתים אין מצב. XD מעגל הגאנגל ספייד היה נחמד ופעם הראשונה בחיי לא הפסדתי ייאאיי. היה כיף לפגוש את כל האנשים, ואתי נתנה לי ציור פרידה. בהתחלה היה די יבש, לאט לאט נהייתה אווירה ממש טובה וכיפית היו אנשים נחמדים היה מרווח והיו פעילויות וכל היה זול, בקיצור לדעתי הכנס היה ממש נחמד ואניטימי בדיוק מה שהתאים לי. בסוף (היינו צרייכות ללכת ב4 ) עמרי נתן לי ארטבוק מהמם שהוא קנה לי בהפתעה (דומו צו~) והלכנו הבייתה מרוצים ושמחים. תודה רבה צוות אנימהוליק היה ממש כיף כל הכבוד תמשיכו ככה ותשתפרו צו~ (תשתפרו ?! מה אני מורה ? 0__0) זהו לבנתיים נשיקות לכולם ונחשו מה ....... צו~

coral chan

New member
מה עם מתנת המפרידה שאני נתתי לכן? |

;; -רוצה את הצומי הדרוש לי-

קמגארו

New member
סליחה צו~

קורל הכינה לנו גסי וגיימס קטנים מ פימו הם כל כל יפים תודה רבה !! (אחד אחד) (דאאו צו~)

Fay Wood

New member
XDDD ניעעע~~ |חיבוקענקק| ../images/Emo168.gif

^_____^ צ'יקן/פיש לנצחח!11
~ XDD

MrsGreen

New member
;<

אני ממש רציתי לבוא אבל כל השבוע הזה הייתי חולה ולא יצאתי מהבית, גומן!;;

למעלה