*מרגיש גאה* עשיתי נקיון פסח

• פותח הנושא 007bg
  • פורסם בתאריך

ketty the sheep

New member
../images/Emo63.gifפיק זוועה קצר../images/Emo63.gif(../images/Emo58.gif)

עצם הכניסה לקישור הבא מהווה ספוילר למנגה, ראו הוזהרתם
שם הפיק: Give it to Me, Baby מחברת: עבדתכם הנאמנה. ספוילרים: לפרקים של אחרי הSoul Society במנגה. דמויות: Gin x Grimmjaw. כן, שמעתם נכון. דירוג: PG13 ז'אנר: זוועה, קראק (!) [Read at your own risk]

ketty the sheep

New member
באמאשלך.

היא נהדרת. היא כותבת בעיקר קראק מחלקה 11 (זה הקראק הכי משובח בעולם, נשבעת. המחלקה ה11 מתוארת אצלה לרוב כמשפחה אחת גדולה ומכוערת XD). היא גם המציאה את איקאקו x קירה ויומיצ'יקה x שוהיי (וגרמה להם להראות כל כך הגיוניים שבא לי לבכות ;;). היא גרמה לקנפאצ'י לקרוא נארוטו ולרצות להלחם בנינג'ות. ;____; תוסיפי אותי למסנג'ר, אני אשלח לך כמה דברים שלה - [email protected] (או שפשוט תכנסי לLJ שלה. כאמור, peroxide_fic ^^ למרות שיש סדר מסוים שצריך לקרוא בו פיקים מסוימים בשביל להבין אותם). [בקיצור, נזכרתי בה כי אני זוכרת שגם הפיקים של גרימי x רוקיה קשורים אליה איכשהו XD]

Hinamori

New member
זאת היא שכתבה 758251 דראבלים בFFN ?

השיפים שלה מפחידים אותי XD;;; אבל קנפאצ'י רואה נארוטו נשמע טוב. הוא בטח ניסה להרוג את סוי אח"כ. XD יובל - איפה לעזאזל יש ספויילר. ם_ם

JeeChan

New member
../images/Emo124.gif תגובה רשמית של ההנהלה

בנושא ספויילרים. קראתי את הדיון, ואני אומנם מודה שיש המון בעיות בפורום עם סימון ספויילרים, אך שמות של דמויות ותקציר עלילתי אינם נחשבים בעיניי ספויילרים, אם למישהו יש בעיה אם זה, או ש א. לא יקרא הודעות יותר בפורום. או ב. ייצא מהקהילה. או ג. ילמד לחיות עם זה. רוצים להתלונן על הנושא, יש לי מסרים אישייים ומסנג'ר, לא על גבי הפורום!

ני צריכה צומי...

עדי סנסיי לא מוכנה לדבר איתי... ואני מרגישה ממש חרא לגבי מה שקרה... אני כל כך טיפשה!!!!!!!!!

JeeChan

New member
להלהלההההההה~

טיהי. שאנה שולטת. שאנה כפרע. [שאנה בהשתלטות על הניק של ניצ'אן.] אני יכולה לתת עכשיו באן לכולכם! D< אני יכולה למחוק את כל ההודעה! D< אני הבנאדם החזק בעולם! DDDDDDDDDD< בוהחאחהחאחהחעחחכחע. ^_________^

JeeChan

New member
תסתמי! איך את מדברת אל המנהל! ><

[P: אני אתן לך באן.XDDDDD 3>

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ATTENTION EVERYONE

יהיה היום קר, תביאו מטריות ומעילים למפגש 3: ... ומצטערת שפתחתי שרשור חדש והכל, אור טאיצ'ו~ שרשר אותו אחר כך, אבל חשוב שאנשים יראו כדי שלא ייחלו אחר כך ^_^

Hinamori

New member
מה ! אבל איך נרטב עם מטרייה !

מה ההיגיון >; |אקירה אוטומה 33>|

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אל תפתחי אותה D:~

((אייסון ריקי מנצח אוטומטית כל שיפ קיים. D:<~))

Hinamori

New member
לאאא.

נינג'ות סודיות/עקרי הבית שלהם ! <: גם החברות של מאי מסכימות איתי~

למעלה