משחק

ב י ז י

New member
יצא לי לדבר איתך פעמיים או שלוש

בערך, וראיתי שאת פשוט מותק של ילדה, לא מוכנה לוותר על העקרונות שחשובים לך. יש כאלה שנשברים בשלב כלשהו, אבל את לא אחת מהם.

את

את כל הזמן מגיעה לקצרין כשאני נמצאת במרכז
אנחנו צריכות לעבוד על תכנון הזמן הלקוי שלנו, מסתבר

yuvizz

New member
יוני.

תודה על כל רגע שהיית, את מדהימה ומיוחדת מלאה בחיים. אני אוהבת אותך. יובל.

liloosh tt

New member
יוני...אהמאהם.

פעם אהבת אותי, היום את לא. פעם היית מתקשרת, היום בכלל לא. ): אווווווווווווווווווווווווווף... כמה שאני מתגעגעת אלייך! לשיחות! לשטויות! לירידיות שלך עליי! לצחוקים! ל ה כ ל. אין כמוך, את כבר יודעת. ואני אוהבת אותך כ"כ.

יו אר מיי סאנשיין

מטווווווווורפת לחלוטין, קורעת מצחוק, יפהפיה, ופשוט מדהייייממההה!
אוהבת כ"כ.

LoLi Goddess

New member
../images/Emo99.gif

למרות שאנחנו לא ממש קרובות, אני ממש אוהבת להיות לידך. את משדרת כל כך הרבה עוצמה ויופי, וממש כיף איתך. מקווה שייצא לנו להכיר יותר טוב.

RtOoNmY

New member
שייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[כה אני מודעת לפתיחה הפקעצית.. קפצו לי..
] נשששמה שלי...! אין אתה אחד הילדים המדהימים.. תמיד כיף לדבר איתך ולהתייעץ על איך לעשן בחדר ולהעיף את הריח לזיין תשכל על פולה האלילה וסתם להעביר את הזמן... פשוט תמשיך כמו שאתה ותדע שאני אוהבת אותך!

ב י ז י

New member
קטטטטני :)

אני אמעיט במילים, כי אני במילא גרועה בזה, אז תמשיך להיות כמו שאתה, חמוד ומותק של בחור, ואמן אני אראה אותך כבר! "יווו איזה פאדיחות.." יאללה יאללה שששש..

E i t a M a r

New member
סקסי ארגגגג

מגניב, מצחיק, חפרן. מאמת את המשפט של האצבעות (אם אתה לא יודע אני אסביר לך) הייתי עושה אותך בדוק

liloosh tt

New member
אדון שי!

מזה צריך להיות הניתוק הזה? אתה חצוף. ): אוהבת אותך, גם אם אתה לא אוהב אותי :)

קטן קטן אבל יש בו המון ../images/Emo13.gif

אחלה בן אדם. תמיד מחייך תמיד נחמד. ממש כיף לפגוש אותך בהופעות. ומחכה שכבר תסדר אותי בפרוטקציות העצבניות שלך
איש טוב

למעלה