תמיד שזה מגיע אלייך, משהו נתקע בגרון. משהו עוצר אותי מלהצליח להביע את מה שאת בשבילי. כל המילים מתגמדות, נראות לא נכונות, סתמיות. תמיד סיפרתי לך, שאני אוהבת אותך באופן ששמור לך. אך ורק לך. כנראה שהאהבה הזאת גדולה ממילים, ושום תיאור יפה שאתפור לה, לא יוכל להראות עד כמה היא ייחודית. בשתי מילים? תודך לך. על כל כולך. ( בשתיים אחרות? כולי שלך. )
כי אני מאמינה [ומקווה] שאת יודעת בדיוק מה אני מרגישה וחושבת עליך. ואם לא - אני מוכנה ברגע זה ממש להושיב אותך ולספר לך שוב, מההתחלה. תאמיני בעצמך, כי כמוך לא מוצאים כל יום. אני אוהבת אותך בצורה שקשה לי אפילו לתאר במילים..
לראות את הנוגות בעינייך ולהרגיש את שפתייך על הלחי שלי.. את החום את החיבוק שהכל נעצר בו. את התמימות והחיוך המבוייש . את אחד מהדברים המיוחדים . רק תדעי שכמוך יש רק אחת ולא יהיו עוד. צביטה בתחת נשיקה רכה אני אוהב אותך.
אם הייתי מתחילה לתאר לך בכלל את כל מה שאני חושבת עלייך, זה בחיים לא היה נגמר. רק תדעי, שאני באמת באמת אוהבת אותך, למרות שכבר אין כל-כך קשר, ואני מודה על שהכרתי אותך.
קשה לי למצוא את המלים המתאימות.. את כוח. את אהבה עצומה. את שטויות וצחוק ובו זמנית גם עצב. שתיקות לא מוסברות והמון אמת. את רגעים. תודה על הכל. כל הכוח,האהבה,הצחוק,העצב,השתיקות,המילים והרגעים. תודה עליך.אני אוהבת אותך כל כך.
את את באמת אחד האנשים שלקח לי מעט מאוד זמן לגלות אותם אני חושבת שעברנו המון דברים ביחד ואיך שהוא עדיין אני לא באמת מכירה אותך...... יש בך משהו שנותן תחושה של עוד של תמיד לרצות לדעת עוד ומצד שני את כל כך סגורה בתוך עצמך ולאף אחד אין באמת סיכוי...... ילדה שהתקרבתי והתרחקי ממנה יותר מדי מהר באמת שאני אוהבת אותך הרבה וכל מה שאני יכולה לקוות בשבילך זה המון אהבה ואושר ושתמצאי את המקום שלך כי בסופו של דבר כולם מוצאים .... אוהבת המון !