משחק

RtOoNmY

New member
את../images/Emo13.gif

לא מכירה אותך יותר מידי... אבל מהשיחות הראשונות שלנו על הרישיון הכל [
] הבנתי שאת ילדה מתוקה וחמודה.. וממש מצחיקה!! אז תמשיכי כמו שאת.. ותנהגי בזהירות

izzys

New member
ע נ ב ר.

תמיד שזה מגיע אלייך, משהו נתקע בגרון. משהו עוצר אותי מלהצליח להביע את מה שאת בשבילי. כל המילים מתגמדות, נראות לא נכונות, סתמיות. תמיד סיפרתי לך, שאני אוהבת אותך באופן ששמור לך. אך ורק לך. כנראה שהאהבה הזאת גדולה ממילים, ושום תיאור יפה שאתפור לה, לא יוכל להראות עד כמה היא ייחודית. בשתי מילים? תודך לך. על כל כולך. ( בשתיים אחרות? כולי שלך. )
.

ענברנטל

טוב, רשמית האדם הכי מורכב ומעניין שיצא לי לפגוש דרך היהודים. נכנסת לי עמוק ללב ולנשמה. ולא כל אחד משאיר כזה רושם. אני אוהב אותך ומאוד מאמין בך.

S h A b i T

New member
מממ..

את עיוורת ונאיבית בצורה נורא קיצונית שעושה לך רע. מאוד רע. הגיע הזמן שתפתחי את העיניים. תראי מה קורה פה. וואו
אושר צרוף שמחכה רק לך. תני לעצמך להרגיש...

אני לא חושבת שיש צורך לפרט פה

כי אני מאמינה [ומקווה] שאת יודעת בדיוק מה אני מרגישה וחושבת עליך. ואם לא - אני מוכנה ברגע זה ממש להושיב אותך ולספר לך שוב, מההתחלה. תאמיני בעצמך, כי כמוך לא מוצאים כל יום. אני אוהבת אותך בצורה שקשה לי אפילו לתאר במילים..

GaL 161

New member
I think you're amazing

לראות את הנוגות בעינייך ולהרגיש את שפתייך על הלחי שלי.. את החום את החיבוק שהכל נעצר בו. את התמימות והחיוך המבוייש . את אחד מהדברים המיוחדים . רק תדעי שכמוך יש רק אחת ולא יהיו עוד. צביטה בתחת נשיקה רכה אני אוהב אותך.

yuvizz

New member
ענבר..

אם הייתי מתחילה לתאר לך בכלל את כל מה שאני חושבת עלייך, זה בחיים לא היה נגמר. רק תדעי, שאני באמת באמת אוהבת אותך, למרות שכבר אין כל-כך קשר, ואני מודה על שהכרתי אותך.

Noam TG

New member
ש../images/Emo21.gifמ../images/Emo212.gifנ../images/Emo78.gifה../images/Emo211.gif../images/Emo70.gif../images/Emo83.gif

Dark Tear

New member
../images/Emo23.gif

אוהב עד מוות. תני לעצמך לחוות. תשני תפיסה. תעריכי את מה שאת מביאה לסובבים אותך. וצאי מהסרט הרע. את מלאך.

ענברנטל.

קשה לי למצוא את המלים המתאימות.. את כוח. את אהבה עצומה. את שטויות וצחוק ובו זמנית גם עצב. שתיקות לא מוסברות והמון אמת. את רגעים. תודה על הכל. כל הכוח,האהבה,הצחוק,העצב,השתיקות,המילים והרגעים. תודה עליך.אני אוהבת אותך כל כך.

liloosh tt

New member
../images/Emo140.gifענברי.

אני פשוט אוהבת אותך, אוהבת אותך פשוט.
הייתי רוצה שנדבר יותר, את נשמה. אמיתית. אין ספק שכולך מיוחדת, ומדהימה.

את..

מדהימה מדהימה מדהימה!!! כל שיחה איתך הופכת אותי לחכמה יותר. אוהבת אותך כ"כ!

את אמרת בוטה../images/Emo8.gif

בחורה עם עיניים שמדברות רגישות יוצאת דופן לדברים שספורים שמים לב אליהם מעוררת המון סקרנות לראות, מה האור הזה שמתחבא בתוך הקונכיה השקטה הזו

naama0

New member
ענבר

את את באמת אחד האנשים שלקח לי מעט מאוד זמן לגלות אותם אני חושבת שעברנו המון דברים ביחד ואיך שהוא עדיין אני לא באמת מכירה אותך...... יש בך משהו שנותן תחושה של עוד של תמיד לרצות לדעת עוד ומצד שני את כל כך סגורה בתוך עצמך ולאף אחד אין באמת סיכוי...... ילדה שהתקרבתי והתרחקי ממנה יותר מדי מהר באמת שאני אוהבת אותך הרבה וכל מה שאני יכולה לקוות בשבילך זה המון אהבה ואושר ושתמצאי את המקום שלך כי בסופו של דבר כולם מוצאים .... אוהבת המון !

Z A M i

New member
מיוחדת.

וכל מה שנאמר בפורום הזה לא מזמן..אם את עוד זוכרת.. את כפרע.

למעלה