משחק

Dug E

New member
"לזכר ימי התום..."

אני מתגעגע לקשר שלנו פעם.. תקופת איתי,תום,שמיק וצחר
. אני ממש מתגעגע ואוהב אותך.

תומע

אני חושבת שאת התקופות הכי רעות,והכי טובות את ליווית בחיים שלי.וגם אם עכשיו אנחנו פחות מדברות,אז תדעי שאני מתגעגעת לתקופות שלנו...את תמיד מלווה אותי בלב. יפה שלי,אני ככ אוהבת אותך,שאת באמת לא מתארת לעצמך

תומע79

New member
../images/Emo34.gifגם אני מתגעגעת המון ואוהבת

מקווה שנחזור לקשר קצת ,כי את חסרה! אוהבת אותך המון המון

liloosh tt

New member
תומי:)

קפואריסטית נחמדה מתעניינת חמודה רוצה כבר לראות אותך, והמון זמן לא דיברנו!!!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifחחח תודה מתוקה ../images/Emo24.gif

נכון,המון זמן לא דיברנו את מוזמנת לדבר איתי באייסיקיו 166999119 לעדכן אותי מה קורה וזה
אוהבת!!

hadas2401

New member
את...

את יוני שלי. ותמיד תמיד תהיה לך פינה שמורה אצלי בלב. כי למרות שהתרחקנו קצת, וזה כבר לא מה שהיה לפני שנה-שנה וחצי.. את לא התרחקת לי מהלב אפילו טיפה:) וחשוב לי שתדעי, אני אוהבת אותך.

Dug E

New member
../images/Emo13.gif

שצורי הכיר לי אותך נראית לי בחורה קרה רצח. וגם אחרי שהכרתי אותך די הזכרת לי תקופה לא מי יודע מה בחיים שלי,תקופת היסודי הדתי. הזכרת לי את הבנות הדתיות מהכיתה שלי,שיש לי המון סיוטים מהן ומההתנהגות,התרבות השונה לה התרגלתי מגיל 0 והיום היא מזמן איננה. את קצת החזרת אותי אחרה לתקופה שאני מתגעגע ולא מתגעגע אליה. תכלס, גם אין לי כ"כ מילים לתאר את אותה תקופה.. נו מה אני חופר..שורה תחתונה - את מסוג האנשים שנראים לי כ"כ מעניינים. כאילו אני יכול לשבת איתם לנצח לשיחה שלא תגמר לעולם.

יוניייי../images/Emo24.gif

שנכנסתי לפורום הרשמי וראיתי את הכינוי שלך(כבר סיפרתי לך את זה אבל לא נורא) ישר נדלקתי עליו וכינוי כזה יכול ליהיות רק של אדם מיוחד יש בך כל כך הרבה חכמה שלא צריך להכיר אותך ממש כדי לראות אותה יש בך דברים כל כך יפים אל תשתני אוהבתתתתת יפית

ליאןןן

New member
אצלך נגמרות לי המילים ../images/Emo23.gif.

אחת מהאנשים שאני בחיים לא אשכח. את נתת לי כלכך הרבה, לימדת אותי כלכך הרבה, שאני בטוחה שאת לא מודעת לזה אפילו. "את, לקחת את נשמתי את תמיד, תמיד תהיי איתי." [ואף מילה על זה שראיתי את תומר פעמיים השבוע ואת היית תקועה לך באמסטרדם
]

Z A M i

New member
הגרסה הלבנה של מילי.

בקרוב גם את תדרדרי. תשכחי ממרחק נגיעה.

למעלה