משחק

yuvizz

New member
ספירי..

לזכר ימים שהקשר היה יותר קשר, את באמת סחרה לי.
.

אהובתי.

את כל כך הרבה. כל כך הרבה בשבילי שקשה לי למצוא את המילים הנכונות להסביר. המבט,העיניים האלו,ללא מילים. השיחות והכוח.החיבוקים. את אור. אני כל כך מתגעגעת.

את-

תקשיבי לי, אחרי יום שישי אני רק רוצה לדבר איתך שוב. היה יותר מנהדר זה מוזר, לא הכרנו לפני ומההכרות הקצרה, אחת המדהימות.

ספיר בן-עמי,

החיוך שלך שווה חיים שלמים (או אפילו שניים
). כל דבר שאת עושה ואומרת כל כך משפיע עליי (גם לפעמים שאת לא שמה לב), אם זה שאת כועסת, שמחה,עצובה, מתרגשת... הכל מגיע אליי בעוצמות כל כך חזקות. אני חושב שאני ואת זה חלק משלם (בנוסף למי שישב איתנו אז במפרסת), נבנינו ביחד, את כמו אחות שלי. מכירה ויודעת אותי כל כך טוב, מזהה מתי אני קצת משתנה, מתי אני קצת נבלע. את בעצם מכירה את עמרי כמעט מכל צד וזווית. כל כך הרבה עברנו ביחד שקשה להאמין כמה הספקנו. ספיר יפה שלי, אני כל כך אוהב אותך וכל כך מודה לאלוקים שהפגיש בינינו ושגרם לך לבוא אליי ולשאול "לא קר לך עם כפכפים"? או משהו כזה
. פשוט תודה לך, עלייך.

S h A b i T

New member
הא!

אין לי הרבה מה להגיד, סך הכל אנחנו לא מכירות כל כך הרבה אבל אני חושבת שיש לך (וגם בך) דברים שקצת קשה לך לראות.. ועם קצת מאמץ, ואולי אפילו בלעדיו, יהיה לך הרבה יותר טוב. ו.. אני אתפלל גם בשבילך למחר.

naama0

New member
...

אני כל כך רוצה לכתוטב לך משהו אמיתי ואני לא באמת יודעת מה אני ואת אף פעם לא היינו באמת קרובות והאמת זה משהו שיש בי סוג של חרטה עליו מתחושות בטן ומאיך שאני רואה אותך את אדם כל כך אמיתי יש בך ניסון שכיאלו נחבא אל הכלים את אחד האנשים החזקים יותר שהכרתי את יודת להגיד לא שזה תכונה שלהרבה אנשים כר אין .... בתקווה שאניי באמת אוכל להכיר אותך טוב יותר באמת אוהבת !

מתנות

New member
ספירי

לפעמים יש דברים שאת מפספסת, ואולי שווה לך להרים את המבט ולהסתכל קצת מסביב, סתם להכיר, להתמלא בריחות מבחוץ. יש אנשים מסויימים שקיבלו כוח גדול מדי, לקבוע לך מי וכמה ואיך ומה את, וכשהם מדברים, את קצת מאבדת את עצמך, לכשלונות שבכלל לא קיימים. זה הזמן שלך להיות ילדה ולהתבגר, לחיות, להרגיש, לטעות וללמוד, הזמן שלך להיות. אל תצטערי עלייך אף פעם, את בסדר גמור, אפילו מדהימה. ספירי יש רק אחת. אני מאושרת בחיבוק שלך. לא משנה כמה זמן לקח וכמה עברנו בדרך, האור בעיניים שלך תמיד נמצא. געגועים תמידיים כאלה, שם שפשוט גורם לי להתחזק. תודה עלייך.

Dug E

New member
../images/Emo163.gif

בניגוד למה שאתה חושב, אף פעם לא שנאתי אותך. אתה בנאדם כ"F קשוב ואכפתי...אתה מציג את עצמך אחרת לגמרי ממה שאתה באמת. אחלה בנאדם, לא להשתנות!

דניאל

אז נכון שאתה יורד עליי כל הזמן,ונכון שאתה אף פעם לא באמת אומר שאתה אוהב אותי,אבל תכל'ס אני יודעת כמה אני חשובה לך... אני לא אשכח את ההופעה של אביב בבארי,ששם הכרתי אותך באמת. תדע שאין כמו החיבוקים הממלאים שלך ! אני אוהבת אותך ככ !

אחד כזה שאני לא יכולה בלעדיו.

תודה על כל הפעמים שהיית בשביל להקשיב או לשתוק. כיף להקשיב לך, החוסר בטחון והייאוש שיש בך לפעמים, מדהימים אותי כי הם כל כך אמיתיים. כי זה תמיד מראה לי משהו עלייך. על דניאל הכ"כ מיוחד הזה. לפעמים כשאני לבד עולה לי חיוך כי אני נזכרת שיש דניאל קינסלר אי שם בעזה הרחוקה שבשבילו אני מסוגלת להשאר.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifאחד כזה שפשוט חולה לי על התחת

ומסרב להודות בזה. קינסלר, יחתיך אחד, עם כמה שאתה לא מאמין בזה, אני חולה עלייך, וגם אתה עליי, אז חדל להכחיש. וזה הזמן להודות- אמא שלך לא שרמוטה
רק טוב ילד, מגיע לך.

צצצצעיר

סתאאאאאם ילד שאני ממש אוהבת אבל ממש חמוד ומצחיק כנה ואמין אבל למה לגור בכפר עזה!!???!

Z A M i

New member
תן לי אהבה..../images/Emo3.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאט. צעיר מת, מבדר אותי לעיתים קרובות.. וכיף לעשות איתך סיבובים בב"ט
אני אוהבת אותך, ילד..
. תבוא לפה שוב..

izzys

New member
זה שצריך כבר לעכל

שאני ילידת 91.
אתה? קונסטרוקציות בשירותי נכים.

mooshki

New member
מותק של בנאדם:]

מצחיק כזה...! הייתי שמחה להכיר אותך יותר.

למעלה