משחק

קינס.

נפש בוגרת בגוף של ילד, לפעמים אני מפחד שאתה סקרן מדיי רואה יותר מדיי, שואל יותר מדיי, מתפקח מהר מדיי. אם הייתי יכול לבקש ממך משהו הייתי מבקש שתאיט את הקצב, תן לחיים להוביל אותך כרגע ותנסה לא לשלוט בזה. תתן לאחרים להגיע קצת אליך מבלי להתרחק יותר מדי. המילים שלך כל כך חזקות, נוגעות במקום הכי מדוייק. "אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה."

חנושש

New member
אחח אתה,

אתה בן מצווה מוכחש! הרבה זמן לא דיברנו,אני כ"כ מתגעגעת אליך. למרות כל השטות שאתה מראה מבחוץ יש גם משהו אחר שם בפנים. אני אוהבת אותך!

דניאל. ../images/Emo9.gif

אתה הצלת אותי ברגע נורא בחיי, כשבאתי לגג עזריאלי כשהוא היה פשוט מפוצץ ושאלת אותי 'את מחפשת את פורום היהודים?' ומשם הכל התחיל בעצם
היינו קרובים בטירוף, היינו מדברים כל כך הרבה, אני דיי מתגעגעת לזה. הציניות שלך פשוט הורגת אותי, הכתיבה שלך הורגת אותי, כי היא מלאה כל כך בכאב, ואתה צריך להתבונן יותר פנימה, ולהבין מי זה דניאל. כי אתה בן אדם מדהים. באמת. אבל עד שתמצא את עצמך יש זמן, אתה רק בן 16 אמאלה
אנחנו פשוט מכירים מלא זמן. אני אוהבת אותך. על הכל. על כל הפעמים שאתה דואג שאני אצחק ואחייך. ואיך אפשר לשכוח את סיפור ה- "היייייייייייייייייייייייייי!#@!$#!@!"

קינסלרש'לי../images/Emo70.gif

רקוד איתי!! אני לא אשכח לך את אותו יום שהרמת אותי בשניה מלמטה... אין על החיוך שלך... אין על הסבלנות שלך, ועל החוש הומור המטורף הזה... אני אוהבת אותך, ואני מקווה שאתה כבר יודע...

כפרעל קינסלר../images/Emo13.gif

כמה שטויות בבנאדם אחד. כמה שאני אוהבת אותך למרות איך שהכל נראה אז,ועם כל מה שהיה. שיחות מוטיבציה ליליות.
ממש קיסם לתפארת.

בעלי הקטן

יבוא יום ונצליח להעביר ערב שלם ולא להשמע כזוג נשוי. למרות כל התקופה האחרונה, אתה יודע שאתה אחד האנשים הכי חשובים בחיי.

liloosh tt

New member
דניאלי.../images/Emo140.gif

לפעמיים נדמה לי שויתרתי על יהב, ואני מתחילה להתאהב בך:)
אז דניאל.. פעם אחת של הכרות, המון צחוק, כיף, נחמד, שנון...

naama0

New member
ילד ...

אתה באמת אחד האנשים שאני יותר אוהבת הכרתי אותך כשהיית בן 13 עכשיו זה ממש מוזר כן ... אבל אני באמת אוהבת אותך יש משהו מאחורי העניים שלך שהוא מאוד בטוח ומאוד מרגיע .... " אני לא מאמינה שהגעתי להופעה לפני קינסלר..." אוהבת אותך נשמה תודה על אתמול !

Dug E

New member
דיר בלאק מישהו רושם בכותרת "קסם"../images/Emo3.gif

הלוואי והייתי יכול לקחת ממך כמה תכונות. אתה מהווה דומא לכ"כ הרבה אנשים. ובצדק. כמו שכבר אמרתי לך..אני ואתה צריכים לשבת באיזה בית קפה/פאב ולהכיר יותר ממה שאנחנו מכירים היום. לשבת ולדבר על הכל..מה שלא יצא לנו עד היום. אתה בנאדם חד פעמי, יש רק עמרי אחד בעולם ואתה צריך לשמור עליו טוב טוב. באמת שאני אוהב אותך.

עמרי

פשוט עמרי,רק לראות אותך עושה לי טוב. שיחה איתך מסדרת לי את המחשבות ונותת בהם את הצד החיובי והכיוון הנכון. אני אוהבת אותך!

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif

אני יכולה לכתוב עלייך דפים וספרים שלמים. ושום דבר לא יתקרב. אתה מיוחד כ"כ, ואף מילה לא תגדיר בדיוק, אני אוהבת אותך ילד, מעבר למה שאתה חושב, מאמין או מרגיש.

הכי יפה בעולם.

וזה כמובן מכל המובנים. אמת. [ואני אפסיק כאן כי אי אפשר להגדיר אותך בהודעה אחת.] אתה הכל.

אתה...

אתה הבן אדם שגרם לי להבין מי אני שנותן מעצמך הכל שחסר לי גם אם לא ראיתי אותך דקה שתמיד שם שצריך אותך שההיתי עושה לו ילדים
שכל פעם שאתה מתקשר יש לי חיוך ענק על הפנים שאני מאמינה בו וביכולות שלו שפתח לי דלת שלא נותן לי ליפול

Z A M i

New member
הלב עוד גועש מיופייך- שאותי,כמו ילד,עוד מרגש.

(and you can tell everybody, that this is your song..) הכי מיוחד שיש. פשוט... קסם..
(צחר, מצטערת
) מילים לא יכולות לתאר.. I love you more with every breath..

אדם ק

New member
בנאדם מקסים

מעניין במיוחד אני חייב לציין,אתה והאישיות שלך...

עמרי..

אתה לא יודע כמה זמן רציתי לדבר איתך, ככה סתם.. ומשום מה מאוד התביישתי. עד ההופעה ההיא בזאפה, שהתחלת לדבר איתי, ופתאום כל המחסומים ירדו. נדהמתי לראות איך אתה יודע להקשיב, וכמה באמת אכפת לך. את הטוב שבך רואים דרך העיינים.

../images/Emo85.gifוואו

עולם ומלואו הרבה אור שמתעקש להסתתר בחושך.. 'רק להבין אותו שווה את כל הסבל' המון אהבה בעיקר

למעלה