משחק

izzys

New member
עוד לא מצאתי את המילים הנכונות.

מחכה להזדמנות שאוכל להסביר, מה הופך אותך לכ"כ מיוחד? אתה כובש. רק תחייך. חיוך של תובנה, של תקווה. "בלי שתהיה לך שגרה לשבור, תשבר בעצמך." שמור על עצמך.
.

אתה -

עולם ומלואו. מאלה שתמיד מקנאים בהם שהם עושים מה שהם באמת רוצים... הכי אמיתי שאפשר להיות. אני מתגעגעת לשבת איתך בנוח על איזה ספסל ציבורי, לעשן סיגריה ולהפריח לעולם מחשבות בלי לסנן.. [נהייתי משוררת היום, שמתם לב?!] ואתה כבר שנה צריך לבוא לבקר אותי בבסיס, הזמן הולך ואוזל... אוהבת מלא.

mooshki

New member
תמיד כשאני רואה אותך

אתה נראה כל כך שליו... ממש רגוע כזה. לא יודעת. זה נחמד ביותר. וחוצמזה, אתה גורם לי להרגיש טוב במפגשים. מחמאות וכאלה

ב י ז י

New member
יש בך כ"כ הרבה,

ואת זה אפשר לדעת רק מלהסתכל עליך, העיניים שלך אומרות את הכל. מקווה שייצא לי להכיר אותך, אפילו קצת.

עומרי,

ממש רציתי ללכת לישון אבל הייתי חייבת לכתוב את זה. אתה ילד כל כך מיוחד. החיוך הכובש שלך, החיבוקים האוהבים שלך, המבט העמוק שלך שמבין כל כך לפעמים. השמחה שלך, הצחוק שלך, כובש כל בן אדם שפוגש אותך. כמה שאני מתגעגעת לפעם. שהכל היה תמים, וכל כך מיוחד. כמה השתנה. אני בחיים לא אשכח את התקופה המדהימה שלנו ביחד. כמה שיחות ביחד, כמה חיבוקים, כמה בכי, כמה כאב, והכל בכל כך מעט זמן. אני מתגעגעת לשיחות שלנו, לפעמים שהרגשתי שאתה באמת רוצה להקשיב, ושבאמת דאגת. ושהיה איכפת לך המון.. אני מתגעגעת.. לזכר פעם...

GaL 161

New member
...

מאוד מאוד מיוחד.. מי ייתן ותפקח עיניים ותראה שהכל יפה ושלא צריך לעשות כלום כדי לראות דברים בצורה אחרת. :)

חנושש

New member
ואו

קצת קשה למצוא מילים. אתה משהו שלא פוגשים בכל יום. העומק הזה,העצב ויחד עם זאת השמחה שאתה מראה לכולם,החיוך הכובש הזה. תשמור על עצמך.

yuvizz

New member
.....

אולי הבן-אדם שנכנס הכי חזק. לא משנה כמה מילים ומכתבים כתבתי, זה אף-פעם לא הצליח לתאר את כל מה שאני מרגישה. אני אודה לך על רגעים שהפכו את הכל לטוב יותר, על מבטים וחיבוקים בהופעות שפשוט שווים הכל, על מילים ועל כל מייל שקיבלתי. [הדמעות מתחילות להגיע לעיניים, אז אני אסיים..] א.א.א
.

אתה.

קשה לי להסביר את כל מה שאני רואה בך. אתה משהו מיוחד. עם כל הפעמים האלו בחיפה ובבית יצחק ובהופעות ונסיעות,לא יצא לנו הרבה לדבר באמת לבד. אבל ממה שכן הספקנו,מכל החוויות הקטנות האלו ביחד, כל האר-סי-רייב,הצימר אצלך לפני הודו,הבעיות ברכבת בנתניה,הנסיעה לחיפה, אתה פשוט מוסיף לכל חוויה קטנה מן חלק כזה שיש בך,ייחודי,רק שלך,שעושה את כל זה כל כך יותר טוב. הצחוק,החיוכים,הטעויות,הכאב,הרגש,המילים,-העיניים-,הריקודים בדירה של אבאשלי,השוקולד ללא הסוכר,הכל אתה.בזכותך. אין כמוך,נשמה.באמת. אני אוהבת אותך.

The Kinslayer

New member
../images/Emo112.gif

אתה הבנאדם שהכי בלבל אותי בחיים שלי. בכל פעם שהכי רציתי לכעוס עלייך, להטיח בך את כל הדברים, פשוט גרמת לי לעצור, עם חיוך אחד קטן ובלתי מוסבר.

../images/Emo23.gif

משהו בך גורם למילים לצאת ממני אחרת משהו בך גורם לי לדעת שמקשיבים לי כשאני מדברת לנשום עמוק יותר ולהרפות. אוהבת אותך יפה שלי.

Dark Tear

New member
לאחרונה,התאהבתי בך סופית.

באמת שרק עכשיו אני מגלה אותך באמת. כלומר,ידעתי שאתה מקסים. אבל,עכשיו אני יכול להעיד באמת על זה. תודה על מילותייך באישי מדיי. מת עלייך!

liloosh tt

New member
עומריקי.

חבר. אתה חבר. אני מאוד אוהבת אותך, תיזכר בכל המילים שאי פעם אמרתי לך... זה מה שאתה בשבילי. עוד מעט 3 שנים שאנחנו מכירים(כן, תתפלא.)

naama0

New member
עומרי

עברנו די הרבה אני חושבת אני רוצה להאמין התקופה שעברנו בילח תישאר שלנו ושתזכר אתה אדם מיוחד ואתה נכנס לאנשים ללב כמו חץ ופשוט נשאר שם .... אני לא יודעת מה לכתוב לך כדאי לתאר כמה אני אוהבת ומצטערת על זה שתרחקנו כל כך .. במון אושר ואהבה .

The Kinslayer

New member
אין לי הרבה מה להגיד.

את נמוכה. סתם. את גורמת לי להבין שבכל מצב יש ליידי מישהו. ורק שתדעי לך שעד השנה לא הייתי רגיל לזה שמישהו מהפורום ילמד איתי בבצפר, ובינתיים זה רק משמח אותי, כי ככה זכיתי להכיר אותך אפילו יותר. אז תגרשי את הרעים כבר, תעשי מה שטוב לך, אני מגבה אותך.

אולי את לא יודעת...

אבל, את אחד האנשים הראשונים בחיים שלי, שהרגשתי שאני יכולה לסמוך עליו. וגם אחת הראשונות מהפורום שתפסה לי מקום בלב. מיוחדת אחת...
.

למעלה