משחק

גל,

מחביא נפש ענקית ואדירה בתוך חוש הומור מפותח ומבדר
. ילד שעבר תקופה שבסופה הוא נהפך לבן-אדם שלם, אמיתי. ורואים את זה בעיניים שלך, בתנועות של הגוף. אני לא יודע אם אתה שם לב אבל תמיד כשאני רואה אותך אני מסתכל ומסתכל, בוחן כל תנועה, לקלוט ממך, ללמוד ממך, להבין אותך. גל, אתה עוד תכבוש ת'עולם. וזה בדוק.

אתה.

תאמין לי, אתה לא יודע שום דבר על תסרוקות ואיך הן אמורות לצאת. בכל מקרה, התגעגעתי וכבר מתגעגעת שוב..

../images/Emo85.gifוואי אתה

חתיך על שזה חבל
למרות שממש ממש התרחקנו אני זוכרת שבמפגש אחד לפני מליון שנה בערך הסתכלתי לך בעיניים וראיתי ישר שאתה בנדם מדהים אחד שאפשר ללמוד ממנו הרבה אין לי הסבר הגיוני לזה אבל אני זוכרת שזה מה שחשבתי באותו רגע אתה גם מצחיק בצורה לא הגיונית וגם חתיך בצורה לא הגיונית למרות שכבר אמרתי את זה...חחחח בקיצור תעשה אותי כבר עכשיו אתה חוקי מותר לנו אוהבת אותך פרח...צריך לארגן איזו פגישה

צצצצעירה פעורה.

אבל יש בך המון. בת מצווה כזאת, עם חיוך שאת נורא מתביישת להחצין. תני לו לצאת, העולם יחייך ממך.

ליאןןן

New member
../images/Emo24.gif

פשוט מתוקה. תמיד כיף לי לראות אותך, תמיד את מעלה לי חיוך..

מותק ../images/Emo13.gif

פשוט ילדה מתוקה. חיוך שלא יורד. תתני לכולם להנות ממנו... אוהבת-
.

The Kinslayer

New member
שחורה.

אם לא היה את כל הקטע הזה של השוויון וזה הייתי לא מדבר איתך אפילו וזה... סתם, כפרע עלייך. תמשיכי להתפלל שאני אבוא לראשון, גם כן...

S h A b i T

New member
אויש אויש אושיש$@!#%!@#%@

מאוהבת בך עד כלות נשמתי. פשוט הדבר הכי תמים שפגשתי בחיי. כל צחוק אינפנטילי שלך (בצורה הכי חיובית בעולם כן?
) מאיר לי את הלב לכל החיים. אין אין איןןןןן עליך. נשמה טובה אמיתית. :)

jt7785

New member
לא יודע למה לא הגבתי לשאר

אולי פשוט בגלל שלהם כבר היה מלא הודעות ולך עוד לא. אתה...... תקבל הרבה הרבה אוכל טעים כשתהיה באקווריום שלנו.

פחיחצה

New member
(זה ציטרין נכון?)

אהבת חיי, בעלי לעתיד, ההומו הכי מושלם ביקום כולו, הולך לחזור לתוך הארון ועוד ועוד ועוד

ילד שבחיוך שלו כולם עומדים במקום.

זה כאילו שנגמרות לי המילים כשאני מנסה לתאר אותך. העיניים שלך, החיוך, המילים, הכנות. הכי חשוב להיות אמיתי, אני חושבת שאתה לימדת אותי. השלמות שלך, שלפעמים אני מחפשת איפה הרע שלך נמצא כי זה לא אנושי שילד בן 17 מרגיש כל כך שלם. (מסתבר שכן....) אני אוהבת אותך, חוץ מכמה עצבים ואי הקשבה לפעמים
יש בך הכל . תשאר ככה, ציט. אתה תגיע רחוק.

אסף ציטרין.

הילד הכי איכפתי בעולם, עם שמחת חיים מטורפת. עוזר תמיד תמיד לכל מי שצריך, והכנות המדהימה שלך. ציטרין, אתה באמת אחד האנשים שאני הכי אוהבת. כשאתה בסביבה, יש הרגשה של שמחה כזאת, ואני פשוט אוהבת אותך איך שאתה. אתה פשוט מדהים.

ציט

הילד הכי מקסים טוב לב רגיש שיעשה הכל בשביל החברים שלו יודע לתת הכל אני כל כך מעריכה אותך על זה אל תפסיק לאהוב אבל תפסיק לגרבץ
אוהבתת עד השמיים וחזרה

Z A M i

New member
ציטרין!!!!!../images/Emo12.gif

הילד הכי נשמה בכל ארץ ישראל. תמיד תמיד כיף להיות איתך..(למרות שאף פעם לא כיף להתווכח איתך
) מביא את האווירה הכי אופטימית וכייפית שיש.. חש מעט, אבל יש לזה סיבה די מוצדקת בכ"ז.. אתה הילד הכי חתיך בארץ...!("רק לפי המבטים שלו אליי- אני יודע שהוא לא סטרייט") יאבללה..שנה שלמה נגור ביחד...אני לא יכולה לחכות..
כפרוווות שלי.
מאוהבת... מאוהבת.

izzys

New member
קוראים לי 14! ../images/Emo3.gif.

יובלי שלי, כמויות הרוע שיוצאות,רק את מבינה! (את והשחורה בעצם
.) קטנה, מאחורי כל השטויות שלי, והרוע הטהור, עזבי קיימת, בוערת אהבה ענקית אלייך. יש לי עוד מליון ואחד דברים להגיד לך, פתאום נראה לי כאילו אף פעם לא באמת אמרתי. זה יגיע באופן אחר, קצת יותר אישי. תודה על כל הפעמים שאהבת אותי בלי תנאים.

../images/Emo85.gifהילדה בת 12 הכי בוגרת שברא היקום

אחת שהתבגרה הרבה לפני רוב האנשים שאני מכירה עדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע אחד שהיתה איתי תקופה ארוכה אחת שלא וויתרה עליי גם כשאני וויתרתי על עצמי אחת מיוחדת שהיתה מדברת איתי בטלפון מתחת לשמיכה כדי שאימא לא תשמע פשוט מדהימה אני בחיים לא אשכח את מה שהיית באותה תקופה אני בחיים לא אשכח שהיית תודה

למעלה