מ ו " ר

סורי על הזעקה לעזרה../images/Emo9.gif

הייתי כל היום בעבודה בלחץ מטורף בלי לדעת בכלל שהציונים הגיעו... כשראיתי שאני לא יודעת את האסמכתא ולא יכולה לראות את הציונים התחלתי קצת לאבד את השפיות (אם זה לא קרה כבר ב-12 שעות העבודה לפני).. אהה..ותודה :)

mmm wondering

New member
נראה לי שאכלתי אותה בגדוווולל

מו"ר גרוע מאוד 180..ת"א 732.9 ובטכניון 95.07 אין לי סיכוי בכלל

morancho1

New member
דווקא יש סיכוי

אפילו שמהור שלך נמוך מהממוצע הוא לא נמוך עד כדי כך והיתרון שלך שיש לך סכם מאוד גבוה! תתעודדי נדע תוצאות רק עוד 20 ימים:)

mmm wondering

New member
מקווה שיהיה בסדר

למרות שאני מפחדת מאוד Ohhhh GOD i want to get accepted so badly בהצלחה לכולם

dorin276

New member
יהיה בסדר גמור!

בסוף תתקבלי לכמה אוניברסיטאות ואז תוכלי לבחור להנאתך

jose arcadia

New member
דרך לחישוב האחוזון שלכם במור

שלום לכולם. אני חדש בפורום וזו ההודעה הראשונה שלי. אם אתם רוצים לחשב את האחוזון שלכם תיכנסו ל- excel ובאחד התאים תכניסו את הפונקציה הבאה: (NORMDIST(your mor grade,200,20,TRUE=, תכפילו ב-100 ותקבלו את האחוז שלכם- למשל אם הציון שלכם 210 תכתבו: (NORMDIST(210,200,20,TRUE= תקבלו 0.691462467 כלומר אתם באחוזון 69- ל-31% מהמועמדים יש ציונים טובים מכם אבל ל-69% יש ציונים יותר נמוכים מכם. מקווה שעזרתי - ושיהיה הרבה בהצלחה לכולנו...

dorin276

New member
../images/Emo140.gif

ברוך הבא, ובהצלחה בקבלה לאוניברסיטאות!

in god we trust

New member
כנראה ממש משעמם

אחי אל תיקח את זה אישי כי ברור לי שיש לך כוונה טובה וזה יפה ,אבל: את מי זה מעניין באיזה אחוזון הוא???? כשלאף אחד אין מושג איך משקללים את המור עם הסכם כל מה שנותר הוא לחכות לפחות לציון המשוקלל או אפילו להודעה הסופית. בהצלחה!

jose arcadia

New member
צודק

אחי, אתה צודק ב- 100% , אבל היו פה אנשים שרצו לדעת- אם אתה לא רוצה אתה לא חייב לחשב

orbit219

New member
מספרים...

עד כמה שידוע לי מתקבלים בסה"כ בכל הארץ 350 מועמדים, כשהאוניברסיטה העברית מקבלת הכי הרבה (100), וב"ש מקבלת 80 מועמדים. זה משאיר לך 170 מועמדים שמתחלקים בין הטכניון ות"א

למעלה