מ ו " ר

היי, לא להתייאש../images/Emo70.gif

את עדיין לא יודעת את הציון שלך, אז חכי ליום ראשון ודברי עם ליאורה מהמרכז הארצי.

dorin276

New member
יעל....

אני בטוחה שהציון שלך במו"ר מעולה...
חבל שהם יפספסו מישהי כמוך!

Tinks

New member
יעלי!

איזו שלומפרית קטנה :) תכף תתרצי לי שהקטנה אכלה את הפתק... סתם סתם :) מאחלת שיהיה סופ"ש רגוע למרות ההיסטריה ושאיפה שלא נלמד בסוף ובאיזו שנה שזו לא תהיה - שנהיה בה יחדיו! עדיין מחזיקה לך המון אצבעות (מתחיל להיות קצת קשה לתפקד ככה, אבל את שווה את המאמץ ;) ) ויודעת שיהיה טוב ביום ראשון - מחכה לעדכונים! אוהבת ומאחלת שבת שלום :)

סבT

New member
מו"ר-192, סכם-730.3 ../images/Emo7.gif

האם יש לי סיכוי ריאלי? לשלוף את הממחטה?

kontsy

New member
אני לא מאמינה!!!!

נכנסתי לדקה (אני מתנזרת מהפורום בזמן האחרון) פתאום אני רואה - יש ציוני מו"ר!!! הפכתי את כל הדפים שלי בחיפוש אחרי האסמכתא המזורגגת הזאת, באצבעות כושלות הקלדתי - קיבלתי 216
שאלה - האם הסכם בת"א כבר השתנה על פי זה? כי הסכם שלי די נשאר אותו דבר (אולי השתנה משהו אחרי הנקודה העשרונית, לא בטוחה)

morancho1

New member
איבדתי את הקבלה ../images/Emo201.gif

אני פשוט לא מאמינה על עצמי.. שנתיים אני בעסק הזה ולא ידעתי לשמור את הקבלה... מה עושים עכשיו? למי אפשר להתקשר בכלל..אוף זה כזה מעצבן!

morancho1

New member
עדכון מצב

התקשרתי לאוניברסיטאות תל אביב טכניון ואף למרכז הארצי.. אין תשובה עד יום א! במקרה הטוב..

dorin276

New member
אולי תמצאי במקרה את הטופס?? ../images/Emo8.gif

אולי הוא מתחבא איפשהו בבית.... בשקית / תיק / מגירה / כיס / מעטפה חומה כלשהי....

morancho1

New member
בלתי אפשרי

כי זרקתי אותו לפח לפני יותר משבוע.. האמת שלא היה לי מושג שאני צריכה לשמור את הדבר הארור וחשבתי לי שאם הייתי צריכה לשמור את זה מישהו כבר היה אומר לי...בקיצור, על טיפשות משלמים לפעמים..אני פשוט אחכה עד יום ראשון...

rannosha

New member
קודם כל תירגעי../images/Emo70.gif

אני חושבת שהמרכז הארצי הוא דווקא שיכול לעזור לך, כי שלחנו את טופס התשלום להם!! תנסי לחפש עוד פעם לאט לאט, ולא בהיסטיריה! ויהיה בסדר

dorin276

New member
באמת חיכיתי

שתיכנסי ותכתבי בפורום איזה ציון 249 ככה
אני מקווה שתקבלי את הציון במהרה ושהוא אכן יענה על הציפיות...

morancho1

New member
הלוואי

בינתיים שלחתי מייל למרכז הארצי ובו אני כמעט ומתחננת שיתנו לי את הציון כמה שיותר מהר..ומחר אני מתכוונת לעשות מלחמת התשה מול הטלפון של פנינה המזכירה של רפואה וליאורה מי שאחראית על מו"ר מבחינת תל אביב... ואם לא יענו לי מחר..אני אצטרך לחכות עד יום ראשון!...

למעלה