ניבחרי השנה

Lex 1

New member
../images/Emo12.gif באמת?

לי לא חגגת אז אני לא חוגגת לך.
. ושום ברכה בפוטושופ לא תפצה על כך! תקבלי בורקס, ואם יבוא לי אולי גם חיבוק.

sweet shir

New member
עונה רק על הסוף.

ראיתם מישהו מהפורום? כן. אם כן: את מי? את נסטיה. XD אתם בקשר טוב? ממ כן. XD רואה אותו/ אותה הרבה? בזמן האחרון לא כ"כ. חברים? יאפ. מתגעגע? כהP: ראיתם מישהו מהפורום? נגיד שלא. XD אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? אריאל ודרורD: חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? אני חושבת שאנחנו בקשר טוב חחחחח מה הייתם אומרים לו/לה? ... היי? ^^ מדברים הרבה מחוץ לפורום? יס. למרות שדרור כרגע בארה"ב, אבל נניח חחחחחחחחח

McFly rullz

New member
אממ שלי?חח תקראו אל תהיו חרות../images/Emo11.gif

הכי הזוי:אממ אור...?חח יש הרבה אז זאתי.. Intoxicate My Mind חחחח
הכי בוגר:אממ נגה המלאכית בלבן ו...זהו?חח הכי חמוד:דני ואלכס אהובתי![יש עוד אבל לא עולה עכשיו] הכי מצחיקה:בת- אממ אור קלי עדד אוף לא עולה לייי הכי משפיע:מיקי ובתאל! הכי עוזר:מיקי! משתמש בהכי הרבה אייקונים:אלכס חחח ממי שאני מכירה... ילדת השטויות:אור ובת אל! חח הכי מציפה: בת אל...?וגם מיקי!
הכי מזניח:הוא יש הרבה...לא אפרטט חחח הנעלם:גם הרבה... הכי פותחת שירשורים:מיקי ובת אל..[כמה מיקי ובתאל חחח] הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]:אממ מיקי עזרה לי הכי הרבה
תודה לך!
ראיתם מישהו מהפורום? אם לא: את מי הייתם רוצים לראות? אלכס כרמית דני רוני צוף עדי נגה מיקי בתאל ועוד ועוד ועוד ועוד...!את כולן אנירוצה!! חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב?ברורררר אני בקשר מעולההה איתןןן=] מה הייתם אומרים לו/לה?היי!אני מורןן~איזה כיףף ליי לראות אוןתך!חחח מדברים הרבה מחוץ לפורום?בטחחחחחחחחחחחחח שיחות מהבוקר עד הלילה....

אווו ../images/Emo99.gif

אם הייתי לאאאאאסבית הייתי מנענעת אותך כמו שמעולם לא נוענעת ><

McFly rullz

New member
../images/Emo12.gifחחחחח אני רואה שאת אוהבת את המילה לנענע../images/Emo6.gif

Lex 1

New member
אני חמודה?? ../images/Emo12.gif

מתי זה קרה?? חחח צמרמורת קלה עברה בי ><

McFly rullz

New member
את ת-מ-י-ד חמודה!!!

את אהובתייייייייייייייייייי [אחרי דאגי,כן?
]
מתה עלייך!3>

McFly rullz

New member
הו כן.

אחרי הסיפור ההוא עם השיער החתייכי של דאגי.... כןןןןןןןןן!

butbut

New member
חחחחחחחXDD הסיפור היפה שלנו!!^^

צריך לפרסם אותו שוב חחחחחחחחחח...=]]]

McFly rullz

New member
חחחחח אוו כןןן זה גרם לי לצחוק הרבה ימים../images/Emo6.gif

ד''א את צריכה לשלוח לי במסר את הפיק ההורס שלך.

היר איז מי.

הכי הזוי: חן/צ'ן, רוב האורות. הכי בוגר |מוסיפה|ויש לה פיקים ממש טובים שצריך לסגוד לה: נוגה
הכי חמוד: וואי, גילי וטל
הכי מצחיקה: קלי הכי משפיע: סיון- היא יכולה להיות ממש אפלה וקשוחה כשהיא רוצה. תיזהרו
הכי עוזר: מיק, ותודה להוריה שהביאוה עד הלום, מאיצ'- אף פעם לא אמרתי לך שהעגיל באף מה זה מתאים לך.. משתמש בהכי הרבה אייקונים: המפף...... דורית? ילדת השטויות: טל.... אממ....... (אחת מהכנופיה של בנות הדוד.. מי בכנופיה? אמממ צוף, גילי, יובל(?) וטל) הכי מציפה: מיק, בת אל הכי מזניח: נסטיה!! ויעל.. בגלל הפסיכוקקע הנעלם: נממ... שיר, נסטיה, הכי פותחת שירשורים: תפוז אנשים XD עם כל האוף שאנחנו מצמידות אליו... הכי עוזרת [יעני אם מישי שואלת שאלה אז היא עונה]: נממ.. כולן
את מי פגשתם ואת מי הייתם רוצים לפגוש
ראיתם מישהו מהפורום? יאפרס. אם כן, את מי? מאי, אור, טל, גילי, נוגה, קלי, סיון, בת אל (!!111), אלמוג אתם בקשר טוב? חלק כן, חלק לא... רואה אותו/ אותה הרבה? לא ממש, אבל מדברים במסנג'ר, באייסי... בטלפון עוד לא LOL אבל יש לי את הטלפון של סיון וקלי XDDDDD (נה נה בננה
)
חברים? יאפרס. מתגעגע? בהחלט ^^" וסתם כי בא לי לענות על עוד שאלות.... את מי הייתם רוצים לראות? מיקי, בת אל (שוב
), נוגה!! (כי פתאום יש לי כל כך הרבה על מה לדבר איתה XD ) ולברוח מקלי שרוצה להשמיד אותי (אני עובדת על זה!! מה אני אעשה שהם לא מסכימים לזרום ולקרוע את הבגדים אחד מעל השנייה?). אה, וגם הייתי רוצה לראות את מקפליי, לייב על הבמה ואחר כך להיפגש אית ולהסתחבק עם טום שנראה לי שמה זה סבבה לצחוק איתו. וגם עם דני. הארי בטח יתנהג כמו איזה סנוב ודאגי ימשוך לדני בשיער
וכן
מה לא ידעתם? הם קוראים סמויים בפורום! (פח...
בטח..)
חושב/ת שהייתם יכולים להיות בקשר טוב? יאפ מה הייתם אומרים לו/לה? אממ... אני מקווה שבסוף ספטמבר תהיה לי מכה של כסף? מדברים הרבה מחוץ לפורום? יותר עם קלי *אל תרצחי אותי* ועם סיון ^^" וגם עם נוגה..

../images/Emo54.gif הסמקתי לגמרי

יאי לי. חושבים שהפיק שלי סגיד. איזה כיף! ^^ [נרג. אני. לא. בוגרת. אני בדרך. מה, רואים את זה?
]
גמלי יש הרבה מה לדבר איתך. במפגש הבא [בתנאי שלא יצא על מועד ב'. לא ה-21. על המו"ב באנגלית וויתרתי. אפשר לעשות מפגש ב-14?
], בלי נדר. ^^ [האמת, את לא יכולה לדעת אם אין להם איזה סוכן סמוי בארץ שקורא את כל ההודעות שבפורום ומעביר להם הלאה.
מי יודע, אולי אפילו מתרגמים להם את הפיקים.
נה, זה בלתי אפשרי.]

למעלה