סוג של ג'וק. חום כזה עם ריח מסריח
E Emergency Exit New member 1/2/09 #91 סוג של ג'וק.../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif חום כזה עם ריח מסריח
X xXx Lilo xXx New member 1/2/09 #95 זה ג'וק?../images/Emo29.gif זה לא הזבובים האלו שתמיד נתקעים בחלונות כי הם עיוורים? ~אוקיי יצאתי סתומה XD~ (נו זה לא חדש)
זה ג'וק?../images/Emo29.gif זה לא הזבובים האלו שתמיד נתקעים בחלונות כי הם עיוורים? ~אוקיי יצאתי סתומה XD~ (נו זה לא חדש)
X xXx Lilo xXx New member 1/2/09 #119 גם כן את והשואב אבק XD../images/Emo29.gif יותר קל לקחת נעל ולהעיף עלייהם. או לצרוח "אבא יש ג'וק בוא תהרוג אותו" ואז הוא יתחיל להתלונן <מה אני רוצח!?> XD כי עד שמביאים שואב אבק הג'וק כבר נעלם XD
גם כן את והשואב אבק XD../images/Emo29.gif יותר קל לקחת נעל ולהעיף עלייהם. או לצרוח "אבא יש ג'וק בוא תהרוג אותו" ואז הוא יתחיל להתלונן <מה אני רוצח!?> XD כי עד שמביאים שואב אבק הג'וק כבר נעלם XD
ד דינדש New member 2/2/09 #176 לא נכון! ../images/Emo11.gif חוץ מזה זה קרה רק פעם אחת ואבא לא היה בבית!
V vampire girl1 New member 1/2/09 #136 חח... הכינוי של חברה שלי זה חומני ../images/Emo6.gif כי היא חומה כזאת... אבל אני אוהבת אותה
X xXx Lilo xXx New member 1/2/09 #96 נכון יש תבדיחות האלו על רומנים?../images/Emo29.gif שהם "גנבים" אז ישלי ידיד שהוא גם רומני וגם עירקי אז הוא קורא לעצמו הגנב מבגדד. לקח לי הרבה זמן להבין למה
נכון יש תבדיחות האלו על רומנים?../images/Emo29.gif שהם "גנבים" אז ישלי ידיד שהוא גם רומני וגם עירקי אז הוא קורא לעצמו הגנב מבגדד. לקח לי הרבה זמן להבין למה
E Emergency Exit New member 1/2/09 #105 חחחחחח .../images/Emo98.gif החברות הרומניות שלי תמיד צוחקות על עצמן אם מביאים להן ארנק ואומרים להן "תחזיקי רגע" הן כזה "את בטוחה?|גבות|" חחח
חחחחחח .../images/Emo98.gif החברות הרומניות שלי תמיד צוחקות על עצמן אם מביאים להן ארנק ואומרים להן "תחזיקי רגע" הן כזה "את בטוחה?|גבות|" חחח
O orw93 New member 1/2/09 #146 אעא נכוןנכון!!../images/Emo205.gif וחצי פולנים גםD: ושזה ביחד אז חבל"ז D: XD
X xXx Lilo xXx New member 2/2/09 #177 חיחי זבש"ך../images/Emo29.gif זאת בעיה שלך XDDDDDDDDDDD אני אוהבת תמילה הזאת. זבש"ך... חבל"ז.... זה נשמע כמו קיצורים של הצבא... מעניין אם הם קשורים איכשהו
חיחי זבש"ך../images/Emo29.gif זאת בעיה שלך XDDDDDDDDDDD אני אוהבת תמילה הזאת. זבש"ך... חבל"ז.... זה נשמע כמו קיצורים של הצבא... מעניין אם הם קשורים איכשהו
ד דינדש New member 2/2/09 #181 חח זה מזכיר לי בשיחה עם ההוא בקשר לצבא... ה"מרצה": "מה זה שבו"ז?" המורה לספרות: "שבור + משהו לא יפה שאסור להגיד.." ה"מרצה": "זה שבור זמנית. איזו מילה כאן לא יפה?"
חח זה מזכיר לי בשיחה עם ההוא בקשר לצבא... ה"מרצה": "מה זה שבו"ז?" המורה לספרות: "שבור + משהו לא יפה שאסור להגיד.." ה"מרצה": "זה שבור זמנית. איזו מילה כאן לא יפה?"
E Emergency Exit New member 2/2/09 #185 בכיתה ו', ../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif המנהלת אמרה למורה אחת "זבש''ך נו" ואז כולנו הסתכלנו עליה ככה -> O_O XD
בכיתה ו', ../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif המנהלת אמרה למורה אחת "זבש''ך נו" ואז כולנו הסתכלנו עליה ככה -> O_O XD