סיכום שבועי

i panic

New member
טנקס....

וניזכרתי בציטוט. ראיתי סרט שקוראים לו : "לבנבנות" אז מישהי הפליצה משהו כזה ואחרי שהיא הפליצה אז היא אמרה כיאילו באנגלית.. "אופסי איי גאט אפופסי!" XDDD קרע אותי!

אגנסקעXD

New member
אני...

איך עבר השבוע? כיף משהו טוב שקרה השבוע:סטיבן עומד משהו רע שקרה השבוע: אמ.. כלום שיר השבוע של טוקיו הוטל:Ready Set Go שיר השבוע בכללי: יום אחרון אמיר פיי גוטמן משהו מצחיק שקרה השבוע: יותר נכון לפני שבועיים... נסעתי לים המלח ואחותי צעקה אני טובעת...[בים המלח!!!!!] בילוי השבוע: מחר סופרלנד ציטוט השבוע: אני"יואו איזה מדהים" ספיר" ח... את משגעת אותי" תמונת השבוע: סטיבן עומד[הוא יודע לעמוד אבל לא לזחול] התחדשות השבוע: צבעתי ת'שיער ו- תוכניות לשבוע הבא : להתחיל את הפרוייקט סרטים

אגנסקעXD

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo189.gif../images/Emo222.gifמיכל ורוזה../images/Emo184.gif../images/Emo189.gif

היה ממש כיף.. וואי אתן הראשונות שאני מכירה מהפורום... וואי.. הפגישה היתה קצט מוזרה.. עמדנו בתור ואני רואה אותכן.. ואני מתלבטת לשאול אותכן אים אתן מהפורום או לא.. לקחתי ת'סיכון שאלתי.. וואי היה ממש כיף.. וכשחזרנו שאלתי את אח שלי.. אתה יודע שהן תאומות.. הוא היה בשוק.. יחיחחי. וואי היה כיף מוות.. דרך אגב אתן ממש קרייזי.. חיחיחי.. על הגלגל הענק ח.. וואי זה היה ממש כיף להכיר אותכן... נתתי לכן תמיספר פלפון שלי... תתקשרו מתי שבה לכן.. לוב יו סו... מאצ'..

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחח רציניי שהוא לא קלט שאנחנו

תאומות?!! איזה אח סטלןןןן! חמוד מאוד אבל. וכן גמלנו היה ממש ממש כייף איתךך=]] וחייבים לעשות אתזה עוד פעםם!

אגנסקעXD

New member
גמלי בה "עוד הפעם עוד הפעם"...

צעקנו את זה.. אה כנסי לשוקס שלי ותגיבי ואני לך... כי יש 23425372498 מיכל... חיחיח.. http://www.shox.co.il/userpage/?EncrID=41722a592092c83c05d570ec66d2b60e

אגנסקעXD

New member
תמונה שלי....

שלחי גם את שלך .. אם תבואי שאני יזהה אותך התמונה לפני כ שבוע...

ElinorLahav

New member
נכככככון איייתי ../images/Emo6.gif (גמאני עושה סיכום)

איך עבר השבוע? יותר טווב מזזזזזזזה אין ! משהו טוב שקרה השבוע: הבנות היפות שלי
משהו רע שקרה השבוע:
המורה לספרות
שיר השבוע של טוקיו הוטל: אייש בין ניש אייש ...... שיר השבוע בכללי: אינסטד קארמה
משהו מצחיק שקרה השבוע: כל הששבוע הזה היה קטלני לגמרי
בילוי השבוע: הההופעה הנסגדת
ציטוט השבוע: "אין דברים כאלה" תמונת השבוע: אני עם התספורת החדשה
התחדשות השבוע: תיספוררת ושתי חולצות של הפפפי טרי פריינדס .. ועכשיו ווואנס . ו- תוכניות לשבוע הבא : סוווווווווופרלנד

ElinorLahav

New member
במווונית ! פליייז תבואו ../images/Emo7.gif

יש לכן איך לחזור אז רק תבואו במוונית

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאיך ישלנו איך לחזור? ההורים שלנו לא

מוכנים לשמוע אפילו:(

למעלה