סיכום שבועי

אלינוררר 333>

ת-ה-נ-ו בסופרלנד!!! ספרו לי חוויות כשתחזרו ^^ יאא תספורת מהממת יפיופה שלי! דברי איתי (; אוהבת אותך הכי שאפשר!

ElinorLahav

New member
מייייייייייייה ../images/Emo2.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אין בעיה חח אפילו אני ישלח לך תמונות
אני אוהבת אותך יותר

ייאי P:

אז תשלחי לי כשתחזרווו ורגע את לא נסעת?! חח דיברתי עם מיכלון קודם חשבתי שאתן יחד כבר :)

keren eckshtein

New member
ich :)

איך עבר השבוע? מעולה
!!1 .
משהו טוב שקרה השבוע: טוב זה עדיין נקרא שבוע - ההופעה !!1
ושביתה ^^
משהו רע שקרה השבוע: אמממ לא יודעת ?
שיר השבוע של טוקיו הוטל: איצ' בין דה
שיר השבוע בכללי: איצ' בין דה
משהו מצחיק שקרה השבוע: יואו יצאתי לסתם מתנ"ס עם חברים והיה ילד קטן שאנחנו מכירים את אחותו והתחלנו לעשות שם שטויות ונשבעת לכם עוד שנייה השתנתי
.
בילוי השבוע: ההופעה , יציאות עם חברים ועוד ועוד עוד ..
ציטוט השבוע: " מה זה ? פיןןןןןןןן " עזבו
.
תמונת השבוע: הוא חושב
.
התחדשות השבוע: הההו אני לא יודעת XD
ו- תוכניות לשבוע הבא : שביתה ?

3has3

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?
לאט D:
משהו טוב שקרה השבוע:
אממ. השביתה, נפגשתי עם חברה שלי מלא פעמים ועוד כמה
זאק וקודי חזרו!~ עונה חדשה XDD
משהו רע שקרה השבוע:
שמונה שעות ביום ראשון
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
רידן
שיר השבוע בכללי:
ווה. יש כל כך הרבה!
משהו מצחיק שקרה השבוע:
את האמת, אני וחברה שלי עשינו פוסט שלם של כל מיני משפטים שאמרנו ביום אחד אז אני שמה כמה - " לילד אחד יש רדיו בתיק XDD *כזה כמו דיסקמן מגניב שתקוע לו בתיק
* אז הם שמו איזה תחנה ממש חזק פתאום! ואז כזה דניאל צועקת עליהם:"תכבוווווווווווווו את הזווווווווווווועהההההההההההההה הזאתתתתתתתתתתתתת אאווווווווווו שאני חותכתתתתתתת את עצמייייייייייייייי" ואז בידיוק נכנסה המורה " עוד אחד - דניאל:"מתחיל להיות צרצרים" חנה:"יא סתומה XDD הם היו פה כל הזמן XDDD" ועוד-
"*שיעור חינוך* דניאל מציירת פרה עם ראסטות ואומרת שזה טום מטוקיו הוטל XDDDDDDD" -בגלל שזה מועתק זה עם שות וזה D: אבל תקראו את זה רגיל XDD (למי שהבין/קרא בכלל XDDD ) -
בילוי השבוע:
השביתה
זה היה כיף. הסתובבנו ברחובות XDD
ציטוט השבוע:
כל הדברים המצחיקים XDD
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:
- אין
ו- תוכניות לשבוע הבא
:
לנסוע לקנות דיסק, שביתה ואני מקווה שאני אצליח להגיע לתל אביב
מישהו קרא בכלל?
השמיעו קול XDD

../images/Emo191.gif כפרעעעע י'כוסית ! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

3has3

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif D:

אני? תסתכלי במראה בבקשה

כרמלי6

New member
אני =]

איך עבר השבוע?נחמד חח משהו טוב שקרה השבוע:ממממ ... אבל זה היה לפני שבוע לא נורא אני עדיין ירשום חח ההופעה של טוקיו =] משהו רע שקרה השבוע:זה גם היה שבוע שעבר בערך חח אבל אני עדיין ירשות את זה חח כל הבנות שעמדו לידי וקפצו לי על הרגלים אני מודה לכן שאחר כך שבוע לא יכלתי ללכת חח וגם מי שמשכה לי בשיער תודה תודה ושוב תודה חח וגם כל הבנות הנחמדות שדחפו אותי כמעט על הילדה שהתעלפה בהתחלה ויקיאה וכמעט נפלתי עליה [מזלכן שלא נפלתי עליה !] ואז שששברתן לי את הגב גם תודה תודה תודה זה לא כאב בכלל רק אחר כך כל השבוע כמעט ולא הצלחתי לזוז ... שיר השבוע של טוקיו הוטל:ממ המון חח אבל בעיקר ..ich bin da
ו-break away שיר השבוע בכללי:אמממ .. little of your time - maroon 5 משהו מצחיק שקרה השבוע:חברה שלי יושבת מולי ואז מי שישבים לפניה אז דחפו עליה ועל מי שיושב לידה את השולחן עליהם ואז היא נפלה ובמשך שעה אני היא וחברה שלי צחקנו עליה וכל השיעור המורה חשבה שאנחנו מטורפות חח בילוי השבוע:אמממ .. לא זוכרת חח ציטוט השבוע:ממ ..לא זוכרת אבל היו הרבה דרים מצחיקים שהמורות שלנו אמרו לנו חח תמונת השבוע: ==> התחדשות השבוע:נעליים =] ו- תוכניות לשבוע הבא: ממ ... בנתיים אין חח

crazysapir

New member
עליי בהופעה עלוXDD ויוו התמונה../images/Emo7.gifס'נוסטלגיה מ

מטורפתתתת

למעלה