עבר לך עוד שבוע..

ליאןןן

New member
padesha

קפיצה כזאת בחמישית רגל אחרי רגל אבל יכול להיות שאני מתבלבלת...

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif יאואואואו

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): :X - שיר השבוע (כללי): Cradle Of Filth - Her Ghost In The Fog - אלבום השבוע: Blessthefall-His_Last_Walk - האדם שעשה לכם את השבוע: אנשים שלא ראיתי מלא זמן במפגש ביום ראשון, גיא, אדווה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): But oh, NO tears please - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: לא אכלתי כל השבוע נראלי>< - משהו שעשה לכם את השבוע: שעזבתי את הבית לכמה ימים... זה בהחלט עשה טוב - משהו שהרס את השבוע: אמא, מחזור, מבחנים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חחחח חדש?XD השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פולין@!#$@#$^%~!~!@$@W#&^ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהטיסה תעבור בשלום:O -שיר שפתחתם איתו את השבוע: blessthefall-wait_for_tomorrow -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת...פולנים[?] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני בפרצוף של ילדה מסכנה

כמה דברים טובים בשבוע אחד..../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): שוב הדיסקו כאן
- אלבום השבוע: anouk is alive - האדם שעשה לכם את השבוע: טוב, אז ככה: מלי, בת אל, טול, מאור, אלעד, הגר,יוני, הדר, גליה... וכל מי שפגשתי בדרך. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אנשים טובים באמצע הדרך"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - אני: "כמעט העלתי פנסיונר טרמפ איתנו לת"א" - מלי: "פנסיונר זה אומר שהוא בגילך כאילו?"
חח ואתמול היו מלאאא, אבל הייתי כל כך שיכורה שאני לא ממש זוכרת.. חח - דבר שהשגתם השבוע: חיוכים - מאכל השבוע: פסטה אלפרדו בדג-דגן
- משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש, חופשפורים, פורים בקיבוץ, והמון המון אנשים. - משהו שהרס את השבוע: איף.. היום בבוקר, להקיא זה לא כיף. אבל הטיול אחרי זה עשה טוב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ווי! זה חדש. הממ.. לא לערבב סוגי אלכוהול! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צעדת הגלבוע! נכנסתי לקטע של טיולים, והופעה של אריק ברמן אם ירצה השם
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב כמו זה שהיה - שיר שפתחתם איתו את השבוע: anouk - love - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בא לי בן
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): בגלל שהיה כל כך הרבה השבוע.. עשיתי גם קולאז'

בלי למה, בלי מדוע.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): צוכה ובוחקת-עברי - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמיתי, נעמה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כמה שיכול להיות לי טוב, כמה שיכול להיות לי רע. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) במיונים, נשק של חייל נוגע בחברה שלי: "אור, הוא נוגע בי עם כלי הזין שלו!!!"
- דבר שהשגתם השבוע: שומדבר.. - מאכל השבוע: אייס ארומה
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום חמישי - משהו שהרס את השבוע: מודיעין :'[ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הופ!!! איזה חידושים הולכים פה.. אז ככה-הדר מרקס נראית בדיוק כמו נינט+כמה וכמה ק"ג. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: התשובות מגל"צ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבוררררררררר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ע-מית סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מתנות

New member
החלומות באוויר, הראש באדמה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Father. ג'קי אקוסטי. - שיר השבוע (כללי): טל גורדון - מסכות. - אלבום השבוע: אריק ברמן. - האדם שעשה לכם את השבוע: סבתא. יובל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עם כל יום שעובר, אתה מודד את המרחק בין הרצפה לבינך." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני לא צריכה יהלומים, כבר יש לי אחת." - דבר שהשגתם השבוע: שיחות טובות. - מאכל השבוע: שאלה רטורית. כבר חודש וחצי בערך שהדבר היחיד שנכנס לפה שלי זה פיצה של אמא. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום חמישי, והביקור הקצרצר. - משהו שהרס את השבוע: יום שישי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: התחדשנו? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יעבור מהר ובשלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: קורין אלאל עם ענבל פרלמוטר - זן נדיר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמרי, ענבר, ספיר, דניאל. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מחבואים עם מור

LoLi Goddess

New member
"כל השאר בטח עשו אותך בעמידה..."

השבוע שעבר: שיר השבוע (של היהודים): "הזמן שלך" שיר השבוע (כללי): אריק ברמן - "ג'וני" אלבום השבוע: אריק ברמן =) האדם שעשה לכם את השבוע: צחר, משה, יוסי, ליזי וכמובן יורי שלי
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "i don't wanna fall asleep, cause i'll miss you babe" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני השטן, אל תרד בקומה הזאת - אתה תמות!!!" (נו, במפגש, עם כל השטויות שעשינו במעלית) דבר שהשגתם השבוע: מחיר בנזונה לגיטרה :) מאכל השבוע: טאקו
משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים.. משהו שהרס את השבוע: לחזור הביתה =\ מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כל הזין בצבא! (אבל רק לפעמים) השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופשבוע משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי זמן לנסוע להביא את הגיטרה שלי (וכסף) שיר שפתחתם איתו את השבוע: frank zappa - dirty love האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני ואהובי הרוסי, אחרי הופעה של דילמה בפורים... עם כל הדם שנזל לו מהגבה שנפתחה לו בפוגו

LoLi Goddess

New member
ועם ליזי!!!!

מחכות להיכנס להופעה של דילמה בפורים... אללללללללללללללללה דילמה! נכון ליזי? :)

moshe butt

New member
חחח איזה תמונה מצחיקה שלך... ../images/Emo6.gif

טאקו טאקו בוריטו בוריטו!!!

רעותיק6

New member
אממ..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): 45 - shinedown - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: מעיין D: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): החיים משתנים לך מהר, ויש מישהו שסופר, יש מישהו שזוכר, לנו.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: עוד בעיות? - מאכל השבוע: אין לי מושג מה אחשלי האכיל אותי.. זה היה טעים לגמרי! - משהו שעשה לכם את השבוע: השלמתי איתו ^ - משהו שהרס את השבוע: רבתי איתו :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחשבו פעמיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להסתדר עם עצמי? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: shinedown - 45 -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מעיין? יומטוב D:

ליאןןן

New member
....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יכול להיות - שיר השבוע (כללי): להבין את המים - עברי לידר/Angie - rolling stones - אלבום השבוע: אוסף של הרולינג סטונס - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תנסה לעבור את הלילה, את הפחד שיש בשתיקה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אחותי: "אני באה איתך לבוםבמלה" אני: "יש לך כסף?" אחותי: "אני אשיג. זה לא בעיה. תמיד יש זנות."
- דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: ביסקפה - משהו שעשה לכם את השבוע: ראשון בלילה, המפגש, הגמר של נולד לרקוד היום אצל טלטול. - משהו שהרס את השבוע: נכשלתי טסט. ורוב הסופ"ש בית ריק אצל גרינבלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מספיק ודי עם הזיוף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממש כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל תאריך חדש -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בשביל מה להשתוקק? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moshe butt

New member
הלכתי לבית ספר היום כמו דפוק...

והייתה שביתה
כוסהומו מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים - שיר השבוע (כללי): I know it's over - אלבום השבוע: the very best of The Smiths - האדם שעשה לכם את השבוע: אויי היו הרבה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I know it's over- still i cling - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ילד, למה אתה כועס על העולם"- חגי לי - דבר שהשגתם השבוע: לראות את אייל (אפילו אם זה היה לשניה
)
- מאכל השבוע: קציצה - משהו שעשה לכם את השבוע: מממ... מפגש - משהו שהרס את השבוע: שלא יכניסו אותנו לסאבליים"
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תישתו בירה- זה טוב! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ... לשום דבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ממ... משהו... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא פתחתי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלה וטלי!!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה