כמה דברים טובים בשבוע אחד..../images/Emo13.gif
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): שוב הדיסקו כאן
- אלבום השבוע: anouk is alive - האדם שעשה לכם את השבוע: טוב, אז ככה: מלי, בת אל,
טול, מאור, אלעד, הגר,יוני, הדר, גליה... וכל מי שפגשתי בדרך. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אנשים טובים באמצע הדרך"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - אני: "כמעט העלתי פנסיונר טרמפ איתנו לת"א" - מלי: "פנסיונר זה אומר שהוא בגילך כאילו?"
חח ואתמול היו מלאאא, אבל הייתי כל כך שיכורה שאני לא ממש זוכרת.. חח - דבר שהשגתם השבוע: חיוכים - מאכל השבוע: פסטה אלפרדו בדג-דגן
- משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש, חופשפורים, פורים בקיבוץ, והמון המון אנשים. - משהו שהרס את השבוע: איף.. היום בבוקר, להקיא זה לא כיף. אבל הטיול אחרי זה עשה טוב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ווי! זה חדש. הממ.. לא לערבב סוגי אלכוהול! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צעדת הגלבוע! נכנסתי לקטע של טיולים, והופעה של אריק ברמן אם ירצה השם
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב כמו זה שהיה - שיר שפתחתם איתו את השבוע: anouk - love - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בא לי בן
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): בגלל שהיה כל כך הרבה השבוע.. עשיתי גם קולאז'