עבר לך עוד שבוע..

take my futue past, its fine

but now is mune מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): K's Choice - Now Is Mine - אלבום השבוע: Alice In Chains - Unplugged - האדם שעשה לכם את השבוע: וואלה אין לי מושג - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I keep forget' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין לי מושג - דבר שהשגתם השבוע: אני ממש לא זוכרת מה היה השבוע.. אז נגיד שנסיעה לגדוד נחשון, 669, ופלמחים עם אחרי
- מאכל השבוע: לא יודעת - משהו שעשה לכם את השבוע: הנסיעה, מומולדת לאור - משהו שהרס את השבוע: אולי מבחן שהרס הרבה תוכניות? אבל לא משהו רציני - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתגיסו לצבא
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: היה אמור להיות דייט עם זאמי, אבל הוא נדחה. אז אני מניחה שלהורדת השלט בבצפר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעור תופים, בע"ה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המכשפות - להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל החיילות המעאפנות האלו. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): היו ימים

maorubin

New member
מה שמעתי היית אמורה לבוא ללוד P:

אגב, זו ליזי\ביזי\סשה

izzys

New member
These songs of freedom ../images/Emo204.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים בביצוע של אורית. - שיר השבוע (כללי): Chris Cornell - Billie Jean - אלבום השבוע: Chris Cornell - Unplugged In Sweden
!
- האדם שעשה לכם את השבוע: שחורתי, טל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Be Careful Of Who You Love And Be Careful Of What You Do, 'Cause The Lie Becomes The Truth" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הכל עם העיניים. - דבר שהשגתם השבוע: כלום. - מאכל השבוע: פיצה של אמא של טל
.
- משהו שעשה לכם את השבוע: קצת הסופ"ש בצפון. - משהו שהרס את השבוע: כולו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זמי יצירתית
.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אביתר בסיטי הול? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מכתבים למיכלי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענבר ברנטל. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
תחזיקי עוד שניה אחת.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):מירי מסיקה- מאמי. 30STM- the kill, Beautifull lie. - אלבום השבוע:30STM - האדם שעשה לכם את השבוע: אדם, עדי, וכל מי שהיה במפגש, וגםםם אחרי אתמול- הכיתה שלי (מב"ר בלבד.). - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מה נהיה ממני? צוחקת ובוכה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) וואו אתמול היו יציאות מממש מצחיקות.... אבל אנ'לא זוכרת. - דבר שהשגתם השבוע:דיסק? גיבוש? אולי... :| - מאכל השבוע: עוגות!!! והרבה מהם.
- משהו שעשה לכם את השבוע: מפגשים כמובן, ובהחלט השבת מב"רניקים הזאת. - משהו שהרס את השבוע: אנשים מסוימים, חוסר כוח, שהזמן עובר מהר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתנו לחורף ללכת! וגם לזמן... ותתגבשו, כי זה חשוב.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות של תאטרון!!! וזה נראה לי רק מה שיש... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלתאטרון ילך טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אמממ... 30STM- attack -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

T A L 123

New member
...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא זוכרת - שיר השבוע (כללי): מיקה קרני-שיר מס' אחת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אף אחד לא יציל אותי הלילה..זה רק אני והכאב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : ישראל טוען שאני צוחקת מכל דבר אז הוא צועק לי כל מיני מילים מטומטמות כאלה. - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: טוסט - משהו שעשה לכם את השבוע: דורה הנעלמת - משהו שהרס את השבוע: ציונים בעיקר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: והחיים הם מסריחיםםםםםםםםםםם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משכורת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור תיאוריה ואת המבחן במתמתיקה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: באויר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זוהר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שו שו שו :]

חיבוקי? :] השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):נייט - שיר השבוע (כללי):Lostprophets-4 AM forever וגםFergi -Fergalicious - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:ענבר! ובני דודים שלי מאנגליה שטסו ביום שישי!! :'( - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):You feel so empty, but I've got me a friend - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אוףף היו כל כך הרבה ואני לא ממש זוכרת.. אבל בעיקרון כל היום הזה בעבודה עם ענבר! באמצע טרמפ נכנסנו למצב כפית והיה ריח ממש טוב באוטו! אז ואני וענבר התחלנו להסניף את האויר בצורה מוקצנת ונקרענו מהמילה רבבה! והיו מלא דברים שנקרעתי מבני דודים שלי...! ערס: "את רואה את האבן הזאת?!?!?! אני:כן. ערס:אמא של'ה זונה!!!!!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי נקרעתי מזה!!!
- דבר שהשגתם השבוע:לראות אותם יותר לפני שהם טסו... - מאכל השבוע:כל דבר שאכלנו בחקר באמצע העבודה...חחחח - משהו שעשה לכם את השבוע:להיות איתם... - משהו שהרס את השבוע:שהם טסו... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:איןלי...חחח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:המסיבת גיוס של דור ומאור והיומולדת של פינקי :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעשות את הבתול הזה כבר!!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Blindside-Pitiful -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל כך הרבה!!

../images/Emo55.gifהמחשב סוף סוף חזר

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי, ליפול - שיר השבוע (כללי): לא נורא-אריק ברמן, ג'ורג'יה-אפרת גוש - אלבום השבוע: אפרת גוש - האדם שעשה לכם את השבוע:נעמה, מאיה, וכל השכב"ג בעיקר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין בי דבר להציל עוד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כשעגבניות יטפטפו קוטג'"
- ביכלר וריבק ליד חניכות |ריבק מפילה משהו כי ביכלר דחפה אותה|: "כוסאמק ביכלר!" |חניכות בהלם| |ריבק|: "קוסמת, את פשוט קוסמת".
- דבר שהשגתם השבוע: 31 בלשון? - מאכל השבוע: דיאט קולה - משהו שעשה לכם את השבוע: יום סגול, סמינר אמצע, מפגש - משהו שהרס את השבוע:יום שני - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:התחדשנו בשאלה? אמממ.... קוסמת? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צילומים, אביתר בחיפה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל ילך חלק -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'וני-אריק ברמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אבל נוסטלגיה? כן!

From yesterday, the fear

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): Breaking Benjamin - Dance With The Devil - אלבום השבוע: Funeral For A Friend - hours - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Were we ever even alive? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חותמת? =] - דבר שהשגתם השבוע: אמפי - מאכל השבוע: כריות - משהו שעשה לכם את השבוע: אילת - משהו שהרס את השבוע: שחזרנו מאילת P: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תפסיקו לשמוע ישראלי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומשישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלוסטפרוטס יבואו לארץ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Evanescence - Away from Me
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

bazmaster

New member
master! master!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תעזור לי - שיר השבוע (כללי):Metallica - TheForgiven 2 - אלבום השבוע:אריק ברמן 1 - האדם שעשה לכם את השבוע:האמ... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא ..לא ..אל תשכחי, גם כשעצוב לך יש לך אותי... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אבל לא נעים לי לנסוע פה..אני מרגיש כמו ערבי" - דבר שהשגתם השבוע:האמ...משהו פרטי מן שכזה... - מאכל השבוע: במבה - משהו שעשה לכם את השבוע: נסיעה לראשון - משהו שהרס את השבוע:שיחה מעצבנת עם מישהו... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש אנשים דו פרצופיים בעולם הזה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הולך לעשות ציור חדש על הגיטרה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור מבחן במתמטיקה חח -שיר שפתחתם איתו את השבוע:השוונג של הפיתה - אוכלת מהצד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:...... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): קבלו איזה כלי המורה שלי קנתה ננסה לשכנע אותה לתת לי סיבוב חח לא נראה לי שהיא יודעת שהגג נפתח

שבחיים לא חשבתי שנהיה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו. - שיר השבוע (כללי): רק לנו- שילה פרבר, אחרת- דניאל סולומון, מה נעשה- הדג נחש. - אלבום השבוע: הדיסק שזמי הכינה לי
. - האדם שעשה לכם את השבוע: חנע בעבודה
. אלמוג, עמרי, ספיר, זמי, יפית, צחר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה בקלות הם שמחים, כמה מעט שהם צריכים.." , "אני מיותר, כל יום אותו דבר". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) סטיבן בראש העין, על זמי: "תראו את הילדה הכי יפה באריאל.." |נדלקו אורות| זמי: "יא דפוק, יש פה אור.. הם רואים אותי".
הוציאו את הדיסקים של הראל ב'שיר שלנו'... "מה הוא תחנה בגלגל"צ?" P: צחר: "איזה כיף שאני גר קרוב לבית.." PP: במפגש, המעלית מצפצפת בגלל עומס אנשים.. כעבור שניה נסגרת. צחר: "אז למה להתלונן?"
וכל מה שחנע כתבה מהעבודה+דרך חזרה מהעבודה. היה פשוט קורע
, רבבה
. - דבר שהשגתם השבוע: בלבול גם נחשב ? - מאכל השבוע: כל מה שהיה אצל יפית
, בחיים לא אכלתי ככה. (מור, יותר גרוע ממה שהיה אצלך
) - משהו שעשה לכם את השבוע: המפגש , סיבוב חצות+נסיעה לת"א+לראש העין עם האוטו, אצל עמרי ואצל יפית . - משהו שהרס את השבוע: סיום המלווה, היה עדיף לחיות בבועה...... יום שלישי
, ובקשר לשבת בלילה רק צחר יבין
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זמי חייבת לשתוק במיידי
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: איזה קטע, לכלום.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא אכנע. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מה נעשה- הדג נחש , ו'רק לנו' - שילה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מור, טל, דניאל, נעמה, שנשונה ואור. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה