עדכון יומי 24.9, יום 24

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

למען האמת אני מעדיף ששום דבר ממה שכתבת לא יתגשם . אם כי גם אני מאמין שיוסי יגיע לשלבים האחרונים לפחות , בזכות התמיכה הציבורית לה הוא יזכה .

droriko

New member
אתה שוכח אבל דבר חשוב

לג'ני יש מגזר פוטנציאלי גדול מאד(הרוסים) אם רק חצי מהצופים הרוסים יצביעו לג'ני מתוך נאמנות מגזרית היא הולכת חזק אולי אפילו עד הגמר

איתי בל

New member
אף אחד לא ישלח אס אמ אס רק כי הוא רוסי

אף רוסי לא יטרח הלרים את הפלאפון וישלח אס אמ אס לג'ני רק כי היא רוסיה זה אידיוטי לחשוב ככה אתם לא חושבים טלוויזיונית לא מסחרית לא כלכלית להרים פלאפון לא טירחה... לא קהל יעד אולי ילדות רוסיות בנות 12 ישלחו לג'ני ויש להן דברים יותר מלהיבים מהזדהות רוסית זמכיר לי שראיתי לפני כמה ימים "המושכים בחוטים" בערוץ 7 בידור ישראלי ראיינו שם את מנכ"ל ערוץ 9 הרוסי לאוניד משהו הודה שבכוכב נולד 5 הצביע לבועז מעודה ולא למרינה מקסמיליאן... דוגמה קטנה לרוסי מגה רוסי מנהל ערוץ שהוא לרוסים בלבד מצביע לתימני

babylon4

New member
ממש לא ברור

הפעם נעמה בטוח תעוף. אין לה שמץ של סיכוי להשאר. אלא אם כן יקרה משהו חריג בסוף השבוע.

Aeon

New member
אל תשכחו את המשימה הסודית של שי../images/Emo70.gif

הוא צריך להעיר ולהביא לפחות שישה מבני הבית לראות את הזריחה בבוקר
שי לא ישן היום
............

Time Dilation

New member
לא ידעתי ששי קיבל משימה,מתי זה קרה בכלל?

לפי מה שאני רואה כרגע,המשימה לא תתבצע.אין שישה אנשים בחדר.

Aeon

New member
לפני ההדחה...

היא בטוח תתבצע - זה שי... והפרס הוא המון בשר לברביקיו מיוחד שמתכנן האח הגדול פרגיות,צלעות טלה, קבבים... ושי בוכה כבר שבועיים שהוא רוצה בשר אין מצב שהמשימה לא תתבצע

הוא צריך לגרום להם..

לראות איתו את הזריחה.. אם הם לא ישארו ערים, הוא ישאר ויעיר אותם בזריחה.

איתי בל

New member
רגע

הוא צריך לגרום להם לראות את השקיעה בלי שהם ידעו שזו משימה כאילו בתמימות או שהם יודעים ששישה מבני הבית צריכים להיות ערים לראות את הזריחה כי אחרת... כולה להישאר ערים עוד שעתיים וחצי לא מטורף

Lady in red2

New member
אני חייבת לציין

שבהתחלה חשבתי שעינב די בסדר כי היא אמיתית יותר ולא צבועה כמו הרבה שם, אבל עם הזמן רואים יותר ויותר מהפרחיות שלה.

shy6

New member
שי שוב מרמה וההפקה לא עושה כלום

אמר שהוא צריך כמה אנשים שיגידו איתו סליחות בשביל שחברה שלו תביאו לו קלטת(או משהו מחברה שלו), וצריך כמות מסויימת אז קרן אמרה "סבבה" ואז הוא אמר "יש לי כבר מספיק אנשים, אבל אני אשמח אם תצטרפו להגיד סליחות בבוקר" אז הם הסכימו אמרו שבשמחה ושיעיר אותם מה ההבדל בין להגיד שזה בשביל הבשר או בשביל משהו אחר? איך זה לא פסילה??

Jovencita linda

New member
אסור לו

להגיד שזה קשור לבשר. אם הוא היה מגלה את המשימה זה יהיה פסילה אז עדיף שישקר כי הפעם זה שקר לבן.

Aeon

New member
וואי איזה מסכן שי - עייף מת ולא יכול לישון../images/Emo70.gif

Aeon

New member
שי הולך לאח הגדול../images/Emo70.gif בשושו שאף אחד לא ישמע...

למעלה