עדכונים מהבית - יום ה-93 - 10.3

פונפון32

New member
מישהו כתב בפורום, שאלמלא ג'קי, נופר היתה

מודחת עוד לפני התאומות. לא אשכח איך בהתחלה, יגאל היה הידיד היחיד שלה בבית. גם עליו אגב, נשכבה בכל הזדמנות וביקשה חיבוקים ונעימי.

poli33

New member
ברור שנופר אוהבת את ג'קי הוא הבן החבר הכי קרו

קרוב לנופר בבית

נוי710

New member
לא יאמןן ששתי אלא רק מתלוננים על דירים בבית

ג'קיייייייי ונופרר שתיכם צבועיםם שחושבים שרק אתם צודקיםםםם וכל הבית לא בסדררררר אתם הצבועים הכי גדולים שמההההה ופרידה תצאי עליהם כבר שוב בבקשה ממך ותסתמי להם תפה כל הזמן מלכלכים פויההה

ornas2

Well-known member
מתוך אהבה היתה צריכה לשבת לצידו לאות הזדהות.

Pink Rock

New member
עד כמה נופר אוהבת ונאמנה לג'קי../images/Emo6.gif

היא מחלישה אותו-משפיטה אותו-מבקרת אותו-מכה אותו- היא כוחנית-מסרסת אותו-שולטת בו--כשהוא קם ועוזב היא נתלית עליו- ומגלה שהיא כלום בלעדיו-ואז מאשימה אותו שהוא לא איתה וחוזר חלילה.... זו נופר שרוב הצופים לא סובלים אבל, יורם זק מריץ -מקדם-מוליך למליון !!!!!!!!!!

poli33

New member
כניראה שיורם זק לא חושב רק דרך

הבו#@$$ כניראה יש לו גם שכל עם הוא באמת מריץ את נופר למיליון כמו שאת אומרת. כי מגיע לנופר המיליון.

נופר באה מאהבה

היא יודעת לאהוב היא יודעת לפרגן היא מתיחסת לג'קי נפלא מראה את הצדדים החיובים שלו - לא מסיתה אותו...הכל ממניעים טהורים היא יודעת לשמור על דיעה לאורך תקופה לא מזגזת לעולם - חברים זה מהתחלה ולתמיד! היא יודעת להיות שם למען אחרים היא יודעת להקשיב - שלא מסכימים איתה היא מדברת בשקט ונועם מדהים הכול מאהבה אפילו הדיבור הכועס שלה הוא בעצם רק מאהבה טהורה - כל השאר בדמיון של הצופים! מה? לא?

poli33

New member
תודה ערוץ10 תמונה מדהימה היא דומה של

לאומה טורמן בסרט kill bill נופר המלכה למיליון

ראיתי,נופר אוהבת את עצמה,הכל למצלמה לא לגקי

אם הייתה אוהבת את גקי הייתה צריכה להגיד אני עם גקי בחדר תחגגו אז הייתה יוצאת גדולה ומראה את אהבתה לגקי. באמת הכל צבוע אצלה, זאת הזדהות לא לשבור משימה ואחר כך לבכות שאין אוכל או סיגריות ולבקש מליהי שתוותר ל מ ה

suspicious1

New member
הכי עצוב שהיא צורחת כל הזמן

וכך היא גורמת לכל הבית לחשוב שהיא צודקת. משתיקה אותם לא נותנת להם לשהחיל מילה.*למרות שהם צודקים!* עצוב היה לראות את סיון ועמיר שותקים ונותנים לה במה. היא כמו טווס.. חושבת שהיא מלכת הבית

נוי710

New member
אוי נופר שקט כמה את מלכלכת על פרידהההה

את לא מפסיקה אני רואהההה

היום כבר ראיתי את זה

זהו, סופית אין בחורה אחת לרפואה נורמאלית בקאסט. היחידות השוות היו ליאם ודנה סה טו...

poli33

New member
נופר היחידה בבית שלוחמת צדק כולם שם רק מלקקים

אחד לשני כולל ג'קי ועמיר.

איזה מלחמת צדק?

לא ראיתי מלחמת צדק אחת של נופר. אני מצטער, להגיד "אם היא מקבלת 2 שקיות טבק אז גם אני רוצה!" זה לא מלחמת צדק. זה להוסיף שמן למדורה וההפך מצדק. זה לעשות עוד עוול!

למעלה