עדכונים מהבית - יום ה-93 - 10.3

suspicious1

New member
זה בדיוק מה שאמרתי..

היא נהתה מארוחה יפנית מאסירים מסרט מיחס ויאיפי מהאח ועוד ופתאום היא רגישה וחברה עלאק

איפה היה הרגש של פרידה

כשהיא נהנתה מכל הטוב שדיברת עליו באסירים ואמרה שצריך להינות ולשים זין על כולם והאשימה את מירב שיש לה נקיפות מצפון אבל חודשיים לפני זה כשדנה בחרה אותה למסיבה ביומלדת היא שיחקה אותה ריגשי ועשתה הצגות שהיא מרחמת על מי שנשאר בחוץ ויענו בוכה ולא רוצה להינות כשהשאר לא צביעות מדרגה 1

אבל מה הקשר לפרידה עכשיו?

פרידה לא מצטדקת , נופר כן ולמה תמיד כשכותבים משהו נגד נופר צריך להזכיר את פרידה ולהפך?

עם כל הכבוד

לנופר לא היה זמן לחשוב על אחרים באותה תקופה היא היתה צריכה ביקור משפחה היא הכי סבלה שם היא הכי צודקת היא הכי הכי הכי בעולם אמיתית.. כבר אמרנו? (במיוחד מאחורי גב עם אצבע משולשת וקללות בשקט בשקט) אז די בבקשה..אל תבלבלו לנופר עם בעיות של אחרים - הם לא ממש מענינים אותה! והיא רגישה מאד לזולת .. כן??? ממש אמפטית כל שניה ודקה!

נוי710

New member
ג'קי ונופרררר אתם לא שווים סימוסססס

כמות הגועל נפש שאתם מיצגים פשוט מעל ומעברררררררר תמשיכו להתיפיף אתם עושים את זה מצוין

KEEK

Member
נופר וג'קי לא פוצצו את המשימה

זאת היתה רק פסילה אחת ובתקציב היה רשום במכתב שהם הקריאו שהיו מעל 20 פסילות

נוי710

New member
השיחות של נופר זה לשבח את עצמהההה

אני אמיתית אני הולכת אם האמת שלי עד הסוףףףף בולשיט שתמשיךךךך להתיפיףףף

נוי710

New member
ג'קי אני מרחמת עליך הפכת להיות רשמית

הפודל של נופר עצוב לי עליך ביותר לפני זה היית עוד נורמלי נכון ג'קי עברת חתיכת תהליך הפכת להיות הפודל של נופר אחלה תהליך

נוי710

New member
חחח נופר את מדברת על הצגות של פרידהה

את ההצגה הכי טובה בעיררר כמות הצביעות והתיפיופות שלך למצלמות מעל ומעברררררר איזה בחורה נוראיתתת לא יאומןןןןן תמשיכיייייייייייייייי לכייי תגידי לה תאמת בפניםםם למה את פוחדתתת חתיכת צבועההה

נוי710

New member
נופר היחידה שצריכה לבכות על מי שהיא

זאת אתתת חתיכת צבועה וזגזגניתתתתת נמאס ממךךךךךךךךךך עופי כבר לישוןן כל היום מלכלכת על פרידההההה למה את לא הולכת ואומרת לה בפנים מה את חושבת כמו שפרידה עשתה לפני שעה שיצאה על ג'קי היא לעומתךך לא פוחדת להגיד את דעתהההההההההה

למעלה