עדכונים מהבית - יום ה-93 - 10.3

אני מצטער להגיד את זה

אבל אתה לא חכם במיוחד, הא? תקרא שוב והפעם אל תנסה להיות טמבל בכוח. גיניתי את מה שפרידה עושה והראתי, בעזרת אותו גינוי, שנופר עושה את אותו הדבר. הנה הסבר מפורט: "אם היא מקבלת 2 שקיות טבק"= מה שפרידה מבקשת, וניתן מראש כדוגמה לחוסר צדק. "אז גם אני רוצה"= מה שנופר מבקשת. ניתן לראות מזה שנופר לא מחפשת צדק, היא מחפשת עוד חוסר צדק והפעם שיפעל לטובתה. לנופר לא אכפת שיש חוסר צדק, אכפת לה שהיא מקופחת. שנמשיך? תודה. בהתחלה יש לנו מצב שנגרם לדיירים חוסר צדק בגלל פרידה. עכשיו יש לנו מצב שנגרם לדיירים חוסר צדק בגלל נופר. נופר לא עושה את זה כדי להוות דוגמה, היא עושה את זה כי היא רוצה סיגריות. את זה אפשר להבין מגינונים שונים שלה כמו "זונה", "פוסטמה", "שרמוטה", "אני שמה עליך זין", אצבע משולשת. אפשר גם להבין את זה לפי ההסברים שלה "זה עדיין פחות מכמה שאני מעשנת בחוץ!!!!!!!!!", "אני לא רוצה להגיד לך כמה חפיסות אני מסיימת בשבוע בחוץ, 8!!!!!!!!!!!" וכו' וכו'. נופר רוצה כמה שיותר סיגריות ולא מעניין אותה צדק. קדימה, איזה עוד "מלחמות צדק" יש פה? יודעים כמו מה זה? זה כמו שרוסיה תוקפת ממזרח וגרמניה ממערב. ליהיא, ליעוז, סיוון, עמיר, אלעד וג'קי הם בסך הכל פולין.

הכי הרבה שנופר קיבלה זה 4 קופסאות לשבוע

פרידה כל שבוע קיבלה לפחות שקית מלאה

אתה אחד האחים של נופר, נכון?

קרא את מה שרשמתי לך כי אתה אוהב להתעלם מזה. פרידה עושה חטא אחד, נופר עושה חטא שני. אין פה משחק של מי עושה חטא גדול יותר או פחות ומי עושה יותר פעמים או פחות פעמים ואין פה משחק של כמה כל חטא גדול. פה מדובר באבסולוטים - לוחמת צדק - כלומר מתקנת עוול שמישהו אחר עושה. אבל היא לא עושה את זה. היא מוסיפה עוול. מעניין לי את האתה יודע מה מה שפרידה עושה. גם אותה אני לא אוהב. אבל אנחנו מדברים על נופר ועצם זה שהאוהבי נופר מתעקשים להעביר את אור הזרקורים לפרידה רק מראה כמה שאני צודק פה. וכמוני שאר הפורום. אבל תמשיכו לפתוח אלף חשבונות בשביל להטות את תוצאות הסקר ולהמשיך להגיד כמה שנופר מדהימה. לא צריך הרבה זמן בשביל להבין כמה שנופר דוחה. בדרך כלל שעה מול ערוץ 20 מספיקה בשביל להבין כמה נופר דוחה.

poli33

New member
אני בת זה דבר ראשון

דבר שני ליהיא, ליעוז,סיון,עמיר,ואלעד, בחרו להיות פולין אז זה בעיה שלהם. נופר ודנה מהאתחלה נלחמו שפרידה לא תקבל120 ש"ח רק היא. וברגע ש"פולין" לא נלחמו או פצעו פה מהפחד שידיחו אותם, יושבים כול השבוע בלי סיגריות ממורמרים ושותקים. אז ברור שנופר נלחמת בשביל הסיגריות שלה.

אותו משתמש, הא?

הגבתי לMONEY IN THE BANK. אני מבין שאתם אותו הבן אדם תחת ניקים שונים? ולהלחם על סיגריות זה לא צדק כשזה פוגע בכולם. ממש לא. האחרים לא בוחרים להפגע, הם בוחרים לא לדפוק את כל האחרים. יחי ההבדל הקטן. אפשר להגיד על כל "פולין" הרבה דברים אבל אי אפשר להגיד שהם הורסים לכל האחרים עם התקציב. להפך, מה שנעשה להם זה חוסר צדק. אם כל אחד יקנה רק סיגריות כל מה שיקרה זה שלא יהיה להם אוכל. פרידה ונופר טיפשות ורעות ולכן שונאים אותן. מעכשיו איך לקרוא לך, מאני אין דה בנק או פולי?

poli33

New member
נופר ועוד כמה אנשים שם בבית

כול לקראת סוף השבוע נתקעים בלי סיגריות ומתחרפנים, מתי פרידה נתקעה בלי סיגריות? אף פעם. אז ברור שעם פרידה מקבלת 120 ש"ח לסיגריות אז גם נופר רוצה. ויותר מיזה כולם רוצים רק מפחדים מהדחות וסותמים את הפה. זה הכוונה שנופר היחידה שלוחמת צדק, שפותחת את הפה למרות הפחד מהדחה.

הקטע של הסיגריות זו מתנה בשבילי, כן?

זה מראה על חוסר הצדק של נופר בנוסף לזה של פרידה. צר לי לאכזב אותך - אני לא מאוהדי פרידה. להפך, אני מתעב אותה. להגיד לי "אבל פרידה עושה" לא עובד עלי כי אני אמרתי את זה כבר קודם בעצמי. מה שנופר עושה זה מגעיל. אגב, נופר לא מתנהגת עצמה לפני הדחות. תומר אמר "הצגות של יום שלישי", יודעת למה? כי ביום שמעלים להדחה נופר מתחנפת למי שהיא רק יכולה. נופר נצמדת לג'קי בסופי שבוע. נופר מפלרטת עם עמיר בשאר השבוע ומעיפה את ג'קי בשאר השבוע. למה? כי ג'קי פופולרי (או היה לפחות). נופר מזוייפת. אין בה לא צדק, לא אמת ולא חן.

נכון נופר לא אוהבת את ג'קי כי נתנה לו כאפה

מתישהו זה שהיא הגינה עליו בחירוף נפש מול יגאל הביריון ומול כל הבית כשהיה נזירה ואמרה לו להוריד ולהינות ועוד מלא פעמים זה לא משנה כי היא נתנה לו כאפה והוא כבר כמה פעמים הטריד אותה מינית

איפה היה הרגש של נופר

כשהיא היתה באסירים נהנתה מכל טוב וידעה שרק חלק מהם יקבלו ביקור מהמשפחות, איפההה?

איפה היה הרגש של פרידה

כשהיא נהנתה מכל הטוב שדיברת עליו באסירים ואמרה שצריך להינות ולשים זין על כולם והאשימה את מירב שיש לה נקיפות מצפון אבל חודשיים לפני זה כשדנה בחרה אותה למסיבה ביומלדת היא שיחקה אותה ריגשי ועשתה הצגות שהיא מרחמת על מי שנשאר בחוץ ויענו בוכה ולא רוצה להינות כשהשאר לא צביעות מדרגה 1

איפה היה הרגש של פרידה

כשהיא נהנתה מכל הטוב שדיברת עליו באסירים ואמרה שצריך להינות ולשים זין על כולם והאשימה את מירב שיש לה נקיפות מצפון אבל חודשיים לפני זה כשדנה בחרה אותה למסיבה ביומלדת היא שיחקה אותה ריגשי ועשתה הצגות שהיא מרחמת על מי שנשאר בחוץ ויענו בוכה ולא רוצה להינות כשהשאר לא צביעות מדרגה 1

פרידה לא טובה מנופר ואף גרועה ממנה

אבל מהבנות אין אחת נורמאלית לרפואה. כרגע הנסבל היחיד שם הוא עמיר.

יניב V

New member
צודק היא מפרגנת לכווולם כולל למתאבדים

אבל לבני הבית???? אפילו ללהיא היא לא באמת מפרגנת משפט של ליהיא לגבי להוריד הפסטה מהתקציב והיא מתנפלת גם עליהה ,מפרגנת? תותי צפי פירגונים עוד מעט היא באה הביתה והטרור יעבור אלייך

למעלה