אני מצטער להגיד את זה
אבל אתה לא חכם במיוחד, הא? תקרא שוב והפעם אל תנסה להיות טמבל בכוח. גיניתי את מה שפרידה עושה והראתי, בעזרת אותו גינוי, שנופר עושה את אותו הדבר. הנה הסבר מפורט: "אם היא מקבלת 2 שקיות טבק"= מה שפרידה מבקשת, וניתן מראש כדוגמה לחוסר צדק. "אז גם אני רוצה"= מה שנופר מבקשת. ניתן לראות מזה שנופר לא מחפשת צדק, היא מחפשת עוד חוסר צדק והפעם שיפעל לטובתה. לנופר לא אכפת שיש חוסר צדק, אכפת לה שהיא מקופחת. שנמשיך? תודה. בהתחלה יש לנו מצב שנגרם לדיירים חוסר צדק בגלל פרידה. עכשיו יש לנו מצב שנגרם לדיירים חוסר צדק בגלל נופר. נופר לא עושה את זה כדי להוות דוגמה, היא עושה את זה כי היא רוצה סיגריות. את זה אפשר להבין מגינונים שונים שלה כמו "זונה", "פוסטמה", "שרמוטה", "אני שמה עליך זין", אצבע משולשת. אפשר גם להבין את זה לפי ההסברים שלה "זה עדיין פחות מכמה שאני מעשנת בחוץ!!!!!!!!!", "אני לא רוצה להגיד לך כמה חפיסות אני מסיימת בשבוע בחוץ, 8!!!!!!!!!!!" וכו' וכו'. נופר רוצה כמה שיותר סיגריות ולא מעניין אותה צדק. קדימה, איזה עוד "מלחמות צדק" יש פה? יודעים כמו מה זה? זה כמו שרוסיה תוקפת ממזרח וגרמניה ממערב. ליהיא, ליעוז, סיוון, עמיר, אלעד וג'קי הם בסך הכל פולין.