עדכונים מהבית - יום ה-93 - 10.3

נוי710

New member
זה לא שהיא לא זוכרת היא מנסה להתיפיף

עוד לא הבנת שהיא הצבועה הכי גדולה שםםםם כל הזמן עושה הצגות למצלמותתתתת אני פשוט לא סובלת אותההה איכסההה

שן22

New member
תגידו אחרי ג'קי הדייר הכי קרוב לנופר זה עמיר

לא? היא הנמסיס של פרידה וליהיא את ליעוז היא סימנה, עם סיון חוץ מהשיחה עכשיו היא לא תמיד ממש פתוחה, עם אלעד היא הייתה קרובה אבל מעט התרחקה.... היא ממש בודדה בבית וגם ג'קי

נוי710

New member
מגיע לה להיות לבדדדד

היא פשוט בחורה נוראית זגזגנית צבועה וזה עוד בלשון המעטהההההה יש בה כל כך הרבה התיפיפות שזה פשוט בלתי נסבלללל כמו עכשיו ששעה וחצי ניסתה להצדיק את עצמההה היא פשוט מגעילה אותייי ואני לא יכולה לראות אותהההההה

היא תמיד הייתה בודדה

בגדה ביגאל - הפרידה את עצמה מהתאומות, יואב, פרידה עם ליהיא ועתי היא אף פעם לא הסתדרה לגמרי. סיוון, ליאם ודנה לא אהבו אותה עד הזגזוג ואז היא נצמדה לדנה בגלל שאף אחד אחר לא רצה להיות לידה. אלעד וליעוז לא באמת היו קרובים אליה. זה ממשיך גם. הסיבה שהיא צמודה לג'קי, הייתה צמודה לדנה והייתה צמודה למירב זה בגלל שאף אחד לא באמת מחבב אותה. אנשים לא משתפים אותה בשיחות יותר אז היא לבד כשג'קי לא לידה היום וזה עצוב ורק מראה כמה היא דוחה אנשים. ג'קי פשוט פישל כי כולם אהבו אותו.

איזה אמת?

מה היה קשה לעמיר לקבל? לליאם? לסיוון? לתאומות? וכו' וכו' היא דווקא מאוד מתחנחנת בפנים אבל אנשים יודעים מה היא אומרת מאחורי הגב. הם מתרחקים ממנה לא בגלל האמת אלא בגלל שהיא ילדה מגעילה, נרקסיסטית, אנוכית, חצופה, צווחנית, אלימה ועוד הרבה מאוד תכונות לא מחמיאות אחרות. אין בנופר שמץ של אמת חוץ מאמת אחת - פוסטמה היא פוסטמה. אבל את זה היא תדע רק כשהיא תקרא את הטוקבקים. זאת האמת היחידה.

צעקת האללה אכבר של פרידה-מכאיבה אם זוכרים מי

צועק את הצעקה הזו לפני רצח ילדים. רק מחבלים

suspicious1

New member
נופר על עצמה: איזה נופר זאת, איזה נופר זאת

אין אני מיוחדת אני יודעת את זה

נוי710

New member
חח שמעתם את ג'קי עכשיו הוא נגד אלעד

שמשנה את דעתווו כל הזמןןןן נופר את לא שינית את דעתךךך מתחילת העונה וזרקת כמות חברים לא רגילההה וג'קי שהיית לפני חודש וחצי אם פרידההה ופתאוםםםם פודל של נופר שתי צבועים וכל מילה מיותרתתת

פונפון32

New member
יורם זק אשם. הוא האשם המרכזי בניפוח האגו

שלה. הוא האשם המרכזי שהסיט את האש לכיוונו של כל דייר - רק לא לכיוון נופר. הוא האשם המרכזי כי הוא מצ'פר את הפייבוריטית שלו, מצדיק אותה, מגן עליה ורומס למענה אחרים. למי שעדיין לא חתם על העצומה בפייסבוק למען פיטוריו של הסוטה, שיעשה זאת בהקדם. תודה.

שניים מנפחים לה את האגו יורם זק וג'קי מנחם

בימים הראשונים שלה בבית, היתה כזו חסרת בטחון ומתוסכלת...

suspicious1

New member
אני לא רוצה לדמיין מה ייקרה לה אם היא תזכה

היא עוד יותר תתמלא מעצמה..

למעלה