עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

miracle8dl

New member
שיוסי בובליל יתבייש. הוא מתחיל להגעיל אותי

מי הוא בכלל שייצא ככה על לאון ויגיד לו לפני כולם לצאת מהבריכה וללכת לבת שלו? גם ככה כל פעם שעינב בוכה לאון היחיד שבא ומנחם אותה, אז הפעם הוא לא הלך כי היא הייתה בחדר של האח הגדול ונכנס בינתיים עם כולם לבריכה. אז מי זה לעזאזאל אדון בובליל שיבוא אליו בגישה מגעילה כזו?! שילך הוא לא להרגיע את הבת הצרחנית שלו ושלא יתן פקודות ללאון. וכל הכבוד לונסה שהגנה על לאון.. היא הבחורה הכי אמיתית שם יוסי חלול ברמות הכי גבוהות. אין לו שום נושא שיחה נורמלי. הוא קונה את הצופים בזה שהוא זורק איזו יציאה שמתאימה לילד בן 8. אני בטח היחידה שחושבת ככה אבל אני לא מצליחה להבין איך הוא קונה את הצופים כל פעם, כי אמיתי הוא בטוח לא. גם בקשר לסיגריות של ונסה, אני בטוחה שהיא צדקה והוא ניסה לגנוב לה. הוא פשוט שומר על פרופיל נמוך מאז ולא חושף את האופי האמיתי שלו. הסיכויים שלו לצאת מהתוכנית לפני הגמר, כמו שהם נראים כרגע, שואפים לאפס.. אבל אני מקווה שהדיירים ימשיכו להצביע נגדו והקהל בבית יתייאש כבר מלשלוח לו אסאמאסים. אני לא הייתי משקיעה בו SMS גם אם זה היה בחינם. ואני ממש ממש מקווה שלאון ימשיך להעלות את השם שלו בהצבעה כל יום ראשון !!!

girli girl2

New member
מה לעשות עובדה שכולם אוהבים אותו בגלל ההערות

הסתומות האלה כי זה מצחיק וזאת כולה סדרת ריאליטי

קופנגן

New member
אמרת שהוא לא אמיתי

אז למה כל כך נעלבת בשם ליאון על הצעקות שיוסי צעק עליו? הרי יוסי לא אמיתי... זה העניין ביוסי, הוא אמיתי כשצריך, ומשחק את המשחק כשצריך, ובגלל זה אוהבים אותו.

../images/Emo45.gif , נכון מאוד , הוא התפלא שלאון כל הזמן

נמרח עלייה ושהייתה בצרה לא בא אלייה , אז יוסי אמר לו כך. היוםהייתה ליוסי שיחה עם צבר והדגיש שלא הייתה לו שום כוונה לפגוע בלאון והוא בא בכוונה לכולם דרך לאון . בסך הכל כאב לו על הבת שלו שישבה בדכאון שלושה ימים בעוד שכולם מצחקקים ונהנים.

ספיר 24

New member
מה שמצחיק בכל הריאלטי הזה

שבסופו של דבר אנחנו כועסים ומיתעצבנים ונילחמים ובסוף מישו מהם מקבל את המיליון תכלס על חשבונינו. חברה סך הכל מישחק הם לא רואים אותנו מימטר או מקילומטר חחח.

hamershlag

New member
זה רק משחק, אבל לא בטוח...

כי זה מייצג משהו שקורה לנו בעם אם אנשים מדברים על "אשכנזים ספרדים" שמבחינתי זה דיון שהוא כבר מזמן פאסה... אם אנשים מדברים על קיפוח על אקדמאיים וצפונים מול אלה שלא אז זה אומר לנו משהו על המדינה שאנחנו חיים בה. לא???

miracle8dl

New member
ולא פחות גרוע זה שי. קלטתם מה הוא אמר אתמול??

התנהג כאילו לא מבין איך אשר הפיל את צבר בגלל שהוא בישל בשבת, בזמן שהוא עצמו דאג להכניס לראש של אשר יום לפני שצבר עושה לו בכוונה "להפיל אותו בגלל שהוא הכין אטריות בשבת? תפיל אותו בגלל שהוא זבאלה, תפיל אותו בגלל שהוא מכוער, בגלל שהוא מעצבן....... אבל מה קשור שבישלתי בשבת?? " כן שי, להדיח מתמודד בגלל שהוא מכוער זו סיבה באמת טובה. מאוד עמוק

הכפרה

New member
צודקת, יוסי גם תחמן יודע בדיוק מתי המצלמה

נימצאת עליו ויודע להוציא מישפט שיתאים. ההפקה חובבנית בזה שהדיירים לא צריכים לדעת מה קורה בחוץ ומי נגד מי וכאילו עכשיו הכל יתפוצץ בפנים וכבר כל אחד יודע את המעמד שלו ושהקהל בחוץ אוהב את יוסי.. חבל שזה היה צריך להגיע לזה כי זה הורס את הכיף ואת הציפייה! מתי תהיה הפקה בישראל שתראה גם את הצד הרע של הבנאדם ולא רק את הצד הטוב? מתי הפקות בישראל לא ינסו לעשות "גימיק" על בנאדם ספיציפי אחד ולתת לו את מרכז הבמה? זה קורה רק בישראל.

Saladin

New member
לדעתי הוא עשה את זה בכוונה.

והמטרה שלו היתה לערער את ליאון, מי שנראה כמתחרה העיקרי שלו בינתיים. יוסי שם לב לזה שליאון לא אוהב אותו ומתחיל להתייחס אליו בצורה אחרת.

למעלה