עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

ליטליקSD

New member
מעניין שכאשר אתם מתייחסים כך אל אתי ואל

בעלי דעות דומות לשלו זה בסדר, ועו8נים לכם כמו שצריך, אבל כשלנו מתחיל לקפוץ הפיוז מתגובות ברמה הזו ואנחנו יורדים קצת ברמה בעצמנו, זה פתאום לא בסדר ופתאום אנחנו לא ראוייים להתייחסות שלכ. תכלס, הפסד זה לא.

אורישקי

New member
עכשיו

אשר ויוסי דיברו בקול רם ויוסי אמר "הם היו שמחים כל הימים וראית איזה שיתוק הם קיבלו כשנשארנו?" וונסה שמעה את הרעשים והתעוררה מזה אז היא באה ואמרה להם את זה ואז יוסי ענה לה "יאללה,לכי למיטה,את בכל מקרה לא יושנת כי את התעוררת"

פעם ראשונה שאני רואה שמעירים אותם בשיר

וזה ממש כמו בדוח היומי-שפרה ואיתי תוך שניה נמצאים במקלחת

insane sanity

New member
לראשונה יוסי לא משחק אותה קול..

ממש כאב לו על הבת שלו. יש לבן אדם רגשות.

Antonio Montana

New member
מה היה לשי באמצע הלילה?

בסביבות 3 בבוקר אם אני לא טועה, הוא פשוט ישב לבד בסלון, עשה פושאפים (כמו שהראו פה) והסתובב ללא מטרה. מה הולך עם הבחור?

הבחור מאוהב, תן לו... ../images/Emo99.gif

סתם, כנראה הוא רצה לסדר את שעות השינה שלו כך שיהיה לו קל יותר ביום כיפור...

Saladin

New member
לא נראה לי ששי צם בכיפור.

לא מתאים לו, הוא גם אמר שהוא מערבב בין בשר וחלב (מזה לא בהכרח מתחייב שהוא לא צם בכיפור אבל בכל זאת לא נראה לי שהוא צם). ודווקא ההצעה הראשונה שלך נראית לי נכונה ובמיוחד כשאני חושב על הפושאפס. הוא באמת מאוהב - בעצמו.

ילדונת5

New member
יוסי אתה מלך!!! יוסי לשפרה מקודם בבוקר:

"מה שרואים פה ממטר אני רואה מקילומטר..." אני מצלם את כל מהלכי הבית ומעמיד את הקרניים שלי.." {הוא בטח התכוון לאנטנות, אבל מה זה משנה, ליוסי סולחים וצוחקים מהכל...

קפרי

New member
ילדונת בת 5, זה הבידור שאת מבינה לכן

סולחים לך ולא שמים לב, רואה ממטר כמה אנשים דבילים מעריצים אותו... כמה הוא יכול לשטות בכם וכמה יכול הוא לקנות אתכם בשטויות הדביליות שיוצאות לו מהפה. ראית את החינוך שנתן לבת שלו? משקשק ממנה, ככה מלמדים ילדה לאכול? ככה מתבטאים כלפי אנשים מול אלפי צופים? יוסי והנה אומר: מתנהג בדיוק כמו משיכור דביל שעושה מה זה פיפי במכנסיים אבל אף אחד לא שותה אחריו. ילדונת בת 5, זה מה שאת מבינה? אלה הפבורייטים שלך? בושה!!!!!!!!!!!!!!!!

miracle8dl

New member
בדיוק בדיוק מה שאני חושבת על יוסי. תת רמהה

גם ההערות שלו כל כך מאולצות שלא מעלות בי אפילו גיחוך קטן (וזה לא בגלל חוסר חוש הומור)

gwini1

New member
../images/Emo45.gif אבל לצערי יש לו הרבה מעריצים

שמשאירים אותו, ועל כן ההימור שלי הוא שהוא ייקח את הכסף.

הצחיק אותי שבמהלך השיחה של עינב וצבר...

הוא אמר לה משהו כמו ''אין לי אישיו עם זה'' והיא אומרת לו ''מה זה אישיו???'' חחחחחחחחח אז הוא ניסח בצורה יותר ''מובנת'' ''אין לי נושא עם זה'' אח אחח....אנגלית שפה קשה...

למעלה