עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

מה שהצחיק אותי בטירוף

זה שעינב יושבת חמש שעות אצל האח הגדול ומסבירה למה היא רוצה ללכת הביתה, ומתווכחת, ומדברת, ולמחרת היא נכנסת שוב ואומרת לאח הגדול שהיא רוצה ללכת הביתה, אז האח הגדול אומר לה, מופתע, "למה?" למה?! שמונה שעות היא מסבירה לכם אתמול למה היא רוצה ללכת הביתה. "למה". אגב, שלא במפתיע, שפרה הייתה מהממת בפרק הזה. אהבתי את התגובות שלה, היא פשוט אחלה בנאדם. נשגב מבינתי איך אנשים יכולים להעריץ את עינב הצרחנית החצופה שקוראת לכולם "זבלות" ו"חרא של אנשים" וצורחת כמו ערסית, וללכלך על שפרה שמדברת בטון רגוע ("היא מתנשאת", אעלק) והולכת עוד לפייס את עינב שהצביעה נגדה.

טלטוש

New member
כי זה אח גדול אחר

יש להם שם כמה משמרות. כנראה המשמרת הקודמת שכחה לעדכן את המשמרת ה"חדשה" בהתפתחויות היום.

My Little Fairy

New member
שפרה באמת הייתה מהממת בפרק הזה ../images/Emo23.gif

אבל זה לא יפה מה שכתבת. עינב חמודה ומאוד אמוציונאלית.

gwini1

New member
עינב באמת הרחיקה לכת...

אם כבר היא היתה המתנשאת הפעם: אני יותר טובה מכולם פה (לא זוכרת את המשפט המדויק, אבל זה הלך בערך ככה). אז אחרי שקצת כעסתי על שפרה אני חוזרת לאהוב אותה
היא באמת היתה מקסימה הפרק...

אובן1

New member
שי מגבש אסטרטגיה חדשה

מאזן האימה הופר, ההימור שלו היה מוטעה, עכשיו ברור לו שלקבוצת בובליל יש יותר כח משחשב וכמעט בלתי אפשרי להדיח מישהו מהם. (גם אם נספח את ונסה ואיתי לקבוצה של שי, מספיקים שלושה קולות כדי להעמיד מישהו להדחה). במקום שי, הייתי שוקל להקריב את לאון (בהסכמתו כמובן) ורק מול אשר, הוא היחיד שיש לו סיכוי לפרק את כח בובליל.

איתי בל

New member
בינתיים הולך לו דבש

היו שלושה שרצה להדיח עכשיו יש שתיים רצה להעיף את נעמה עפה רצה להעיף את קרן עפה רוצה להעיף את עינב ויוסי... יותר קשה אם שואלים אותי לא יצליח אבל אני חושב שעד עכשיו הוא יכול להיות רק מרוצה ולא לדאוג לכוח של אב וביתו במיוחד כשמדובר בבת כזו עד שהיא מנסה משהו בסוף היא מועמדת להדחה

אובן1

New member
לא בדיוק

ההדחה של ערן לא היתה חלק מהתוכניות שלו, נעמה עזבה מיוזמתה, אם זה היה תלוי בצופים היא היתה נשארת וקרן זה "כסף קטן".... לעומת מה שמצפה לו בהמשך. עכשיו עומדים בפניו האתגרים הבאמת קשים, אם הוא ירדם בשמירה החיצים יופנו אליו.

איתי בל

New member
מה זה משנה למה נעמה עזבה

זה לא רלוונטי בעליל היא עזבה בעיקר כי הוא גרם לה לעזוב זה למה היא עזבה... תאמין לי אם אני הייתי בוילה הזו והייתי רוצה להעיף מישהו הוייתי מצליח הלעיף אותו בלי אס אמ אסים בלי כלום הייתי יושב באמצע הבית פותח רגליים מוריד את המכנס ומזמין את כולם לשבת לי יש חוקים למשחק ומאותו רגע אני מעל החוק זה שערן עף...עף עצוב ובטח קצת יותר משעמם לו בלעדיו אבל זו לא הנקודה יש מטרה יהיו הפסדים בדרך כרגע אין רבע חץ עלפיו בחיים הוא לא היה מועמד להדחה ועד היום בממוצע אם אני לא טועה בנאדם אחד מעלה אותו להדחה בשבוע הוא גם לא קרוב להיות מועמד וגם אם יהיה מועמד הוא גם לא יצא בכזו קלות עינב ובעיקר יוסי הם אתגר יותר קשה לא אומר... והאמת שהוא לא יצליח לנצח את יוסי מה לעשות אבל שי בחור שיודע להפסיד בכבוד הוא רוצה לנצח אבל אין לו בעיה להפסיד גם במלחמה הזו העיקר שיהיה פייט טוב יש פייט לא רע

אובן1

New member
רלוונטי מאוד

זה נכון שנעמה עזבה בעיקר בגלל דברים שאמר ועשה, אבל האם יש עוד מישהו בבית שהוא יכול לסלק בדרך הזו ? את עינב ? את אשר? ברור שלא אז נותרה הדרך הפורמלית (הדחות, SMSים), ובזו הוא נכשל כישלון חרוץ עד כה..קרן היתה עפה בכל מקרה, עם או בלי עזרתו ועל ערן, בן בריתו הקרוב ביותר הוא לא הצליח לשמור(מבחן המנהיגות האמיתי הראשון והיחיד שלו עד כה) . עינב כבר התחילה ב"עבודת השטח" שלה ונטעה את את זרעי ההסתה הראשונים בראשם של צבר ושפרה, אחרי התוכנית היא אמרה לצבר "יש מישהו שמרוויח מזה שיש 2 קבוצות שרבות ביניהן". לזכותו יאמר, שאולי ללא התערבות ההפקה היה הולך לו טוב יותר, עם ישראל מת על שעירים לעזאזל.

איתי בל

New member
עינב קודם כל כבר כמעט עזבה לבד

ועם שי היה רוצה הוא יודע טוב מאוד איך לפגוע בה הוא יכול לגרום לה לבכותולרצות למות ואם ממש יבוא לו הוא עיש הממנה כזו קטנה ויגרום לה להרגיש כל כך רע על כל רגע שהיא תהיה בבית שהיא תעוף על טיל אבל הוא לא בנאדם רע הוא לא יעשה דבר כזה למישהי שלא באמת מגיע לה והוא רוצה לנצח בכבוד כמו שהוא יפסיד בכבוד על אס אמ אסים קשה לשלוט הוא סך הכל בנאדם אני פשוט אומר שעד עכשיו הצליח לו לא רע לשמור על ערן.. ערן לא היה בשבילו לשמור וזה לא היה מבחן מנהיגות מבחן מנהיגות היה כשהוא ניהל את התקציב והוא עשה את זה מצוין עד עכשיו וזה שכל הבית מחזיק ממנו זה שכל אחד שעולה לו המילה מנהיג בראש הוא ישר חושב על שי מאשר כל אחד אחר שם אלו המבחנים והוא עבר אותם טוב מאוד על ערן הוא כן ניסה לשמור בסוף הוא וצבר דיברו אותו אבל היה מאוחר מידי ערן עשה את הטעויות שלו ערן כבר ילד גדול עינב לא יודעת לנטוע שום דבר כולל שתלי סיליקון ניסתה פעם אחת וגם בזה היא נפלה וגם כשהיא עשתה את זה היא לא עשתה כדי לנצח במשחק אלא כדי לעשות להם דווקא ושהדת תנצח אותם

אובן1

New member
אל תהיה תמים

עינב לא היתה עוזבת את הבית גם אם היו מביאים 20 סוסים מהחווה של ונסה כדי לגרור אותה משם החוצה.היא פשוט בחורה מאוד תיאטרלית שי לא מנהיג, והוא לא מנהיג במודע. מנהיג אמור לאחד סביבו את קבוצה, לא לסכסך ולרקום מזימות. אבל יש לו פוזה של מנהיג ועד עכשיו זה פעל לטובתו בסיטואציות מסוימות אבל יזיק לו מאוד בהמשך. הוא מודע היטב למגבלות כוחו ויודע על מי הוא יכול "לעשות עבודה" ועל מי לא. עינב מחוץ לתחום. ניהול התקציב זה שטויות. הצגה חסרת משמעות. במהלך הדרך הוא עשה כל כך הרבה שגיאות שלא אופיינות למנהיג טוב, גם לא כזה שדוגל בשיטת "הפרד ומשול" - איבד את החייל מס' 1 שלו, לא חזה את התעצמות קבוצת בובליל והניח את כל הביצים הגדולות שלו בסל אחד ועוד דברים. בקיצור, הוא במצב לא פשוט..

אובן1

New member
אבל

אם הוא ידע להתנהל נכון עם צבר ושיפרה, הוא יצא גם מזה..

איתי בל

New member
מנהיג לא אמור לאחד

מנהיג אמור להוביל מנהיג אמור לגרום לך להרגיש שאתה יכול ללכת אחריו להקשיב לדבריו ולתת לו להוביל אותך לאן שילך ולסמוך עלייך שי בארוחות שישי יושב בכסא הכבוד בבית עושים לו המון כבוד הם רואים בו כמנהיג כמנהיג הוא יכול לעשות מה שבא לו הוא יכול להפריד הוא יכול לאחד לא חושב שהוא ניסה לעשות אף אחד משני הדברים האלה כי זה לא בשבילו לעשות זה וילה הוא לא ראש ממשלה את התקציב הוא ניהל מצוין עוד בפעם הראשונה שזו הייתה ממש משימה בלתי אפשרית הוא צרח בשביל כולם הבהיר חוקים אמוד ברורים לגבי סיגריות ואלכוהול ודאג לכל אחד ואחד מהם אף אחד בוילה ואין מישהו שאני מכיר שהיה מתמודד עם זה כמוהו אם שי לא היה שם לפחות בשביל הפעם הראשונה זה היה נגמר בריב ללא שום הסכמה הדבר שעשו שם הוא מבחן פסיכולוגי די ידוע לוקחים קבוצה לא מגובשת נותנים להם משימה לא מסובכת ונותנים להם זמן לעשות אותה גם אני השתתפתי במבחן הזה פעם קח בנאדם אחד תגיד לו לך מנקודה א' לנקודה ב' יש לך 5 דקות הוא יגיע תוך דקה קח 20 אנשים תגיד להם לכו מנקודה א' לנקודה ב' יש לכם שעה במקרה הטוב 55 דקות הם יריבו איך ללכת לשם 5 דקות אחרונות ילכו ולא יגיעו היה להם שעה להחליט על תקציב עצם זה שהם הגיעו בסוף להחלטה ורק בזכות שי נותן לו המון ערך שאתם פשוט לא יודעים לזהות עינב היא בנאדם ככה קטן ולא צריך מנהיג כדי לחפף אותה גם אני יכול לבוא לעינב ללחוץ לה בנקודות הנכונות לגרום לה לבכות כמו ילדה קטנה היא חושבת שבגלל שהיא צועקת היא חזקה אבל וואלה לא... עינב היא בהמה שצורחת ולא נושכת שי לא צורח הוא מדבר בקול הוא מדבר בחוזק המילים שהוא אומר זה לא וואלה יופי ולא מה קשור מה קשור הוא מדבר לעניין הוא חושב אם הם יעמדו אחד ליד השניה זה אפילו לא כוחות אפשר הלעיף את עינב ב5 דקות אני אם היו מכניסים אותי לוילה מחר ובא לי להיות מניאק באותו יום שאני בא היא הולכת זה בקטנה עינב היא בנאדם חלש וטיפש שי לא איבד את ערן בגלל קבוצת בוביל הוא איבד את ערן כי ערן חשב שיש לו מספיק אגו גדול כדי גם לשכב עם האויב וגם להראות צדיק הלך לקרן ונעמה והשתכשך בביצה הכי סמריחה שיש מאותה סיבה קרן עפה כי היא הייתה החברה של הבחורה הכי שנואה באזור כך גם ערן היה חבר של שתיהן ג'ני ורנין מאוד לא סמכו עליו בגלל זה שי ניסה להזהיר אותו זה כבר היה מאוחר מידי זו לא אחריות של שי הוא לא אמא של ערן והוא גם לא צריך אותו הוא יסתדר גם לבד

שי בבום את התמונה האמיתית

שהמנצח האמיתי של המשחק והיחיד שזוכה באהדה גורפת של הקהל זה יוסי, אין מתמודד אחר שקיבל פחות פידבקים שליליים ואהבה ממנו. הוא הכי מסוכן הוא הכי בלתי ניתן להדחה בלתי מנוצח. שי מבין את זה, ועובר עליו לילה סערורי לגמרי, כל הלילה הולך וחושב ומתאמן וחושב..... הוא פתאום הבין את האמת, שכמה רעש וצילצולים שהוא יעשה בבית, בסוף גם הוא ילך הביתה, ולא יגנו עליו כמו שמחצית מהקולות שמגינים על עינב או אפילו על אשר. שי בבלבלות רציניות וזה כיף גדול:)

איתי בל

New member
אתם מה זה חיים בסרט

הוא גם אמר את זה עוד קודם שתמיד לפני כיפור הוא לא הולך לישון לילה לפני כדי שיקום מאוחר ברביעי יאכל ארוחת מפסקת וימשוך כמה שיותר ואז ילך לישון מאוחר וכשהוא קם זה כבר נגמר בטח עברו לו דברים בראש אבל הוא לא מחסיר שינה בגלל יוסי בחייכם...

cookies10

New member
שי לא טיפש

הוא יודע שליוסי ועינב יש גב חזק /אשקלון אז הוא לא יבחר אותם... והוא יודע שלאשר יש גב מאד מאד מאד חזק שזה כל הדתיים מכל הארץ, שלא רוצים שבתוכנית של האח הגדול לא יהייה דתי אחד לפחות. אז גם אותו הוא לא יבחר אז מי שנשאר לו זה כמובן צבר ושיפרה כי שניהם מאיימים עליו...

איתי בל

New member
אם עוד מישהו אחד כאן

יגיד שלעינב ויוסי יש את אשקלון ולאשר יש דתיים וללאון יש הומואים ולעינב יש פרחות מטומטמות ולוונסה יש שרמוטות לכם יהיהו אגרופים די להיות טמבלים

למעלה