עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

איזה קטע הזוי היה עכשיו!

מאתמול בערב לא נכנסתי לאתר, עכשיו אני נכנסת ורואה את שפרה במטבח עם אשר ויוסי, ופתאום נכנס מישהו חדש, קירח, נראה כמו שילוב של סוקרה ולינקולן מנמלטים, ואני זה- וואט ד'ה פאק? הכניסו דייר חדש? איתי! איך זה משנה אותו! פתאום הוא נראה וואחד בריון!!

יNOT

New member
את תחזרי לראות את התוכנית בלייב אחרי זה?!

ומה לגבי התוכנית המרכזית? את לא מרגישה נבגדת?

אני בכל מקרה לא הייתי צופה בכיפור

ואני חושבת שהם היו צריכים לחשוב על כל ההשלכות האלה לפני ולא לעשות את התוכנית כשכיפור באמצע. ממש ממש לא לעניין לכבות מצלמות, אבל מצד שני הם עברו על כל כך הרבה כללים עם הבית כנסת והאנשים החדשים והשעון שפתאום יש להם והקשר עם העולם החיצון שכבר התוכנית הזו די הושמה ללעג וקלס. והיי, פנית אלי בלשון נקבה!

יNOT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

(בקשר לפנייה בלשון נקבה או זכר לפעמים אני פשוט מתבלבל או לא שם לב....איתך הסליחה....במיוחד עכשיו
)

Jason2

New member
אני אשוב לצפות

כי לדעתי הם לא יעשו שטויות ולא יתאמו הצבעות כל עוד הם יודעים שיש מישהו ששומע אותם מצוות ההפקה. זה שאין שידור לא משנה הרבה כי הקהל לא מפחיד אותם כל כך והם הרבה פעמים גם ככה שוכחים שהם משודרים. הפחד שלהם כרגע הם העונשים שהאח הגדול יכול להטיל עליהם אם הם יעברו על הכללים. אז כל עוד אני יודע שיש פיקוח או אפילו שהם חושבים שיש פיקוח, זה לא ממש משנה לי שאין שידור.

Jason2

New member
אני יודע את כל זה

עיני פקוחות (מבלי לראות את השמיים) אבל בכל זאת זה עדיין בידור טוב ולא נראה לי שזה יפריע לי. אבל באסה אם תוותר, יהיה משעמם.

actress

New member
למה וונסה כ"כ התלהבה מהקונדומים שהביאו לבית

מה כבר קרה שם???????????????????????

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אם אין שידור איך נדע?!

הם ינצלו את העובדה שאין שידורים בשביל לפרוק את כל המתח המיני שלהם , ואחרי החג יחזרו להיות "צנון"

לפי מה שראיתי לא מפריע לה בשיט...

שידור או לא שידור, קונדום או לא קונדום... הגניבו לחדר שירות עוד קופסת משלשלים...עינב בהתלהבות...

למעלה