דווקא למדתי טכניקה לנקות את הראש
הוא לא מפסיק לגמרי אבל זה מצמצם לכמות מינימלית את המחשבות שעוברות לך בראש מעבר לזה אני מבין מה שאתה אומר אבל לא נראה לי שאנשים טיפשים גם אם הם לא חושבים על זה ומבינים את זה, הם יודעים שכל מה שהם עושים כולל ההסתכלות הטכנית על היום הזה, נועד לברוח מהמטרה האמיתית. מעבר לזה שיום כיפור זה בכלל לא יום של סליחות בין אדם לחברו אבל על זה נחליק הלאה. אני מסתכל על דת בצורה לגמרי רוחנית אין לי שום סממנים, אני לא שומר שבת, לא מקפיד יותר מדי בחגים, אבל אני מאמין. אני מתחבר רוחנית לדברים מסויימים בדת. אבל אני בעצמי כשאני רואה איזה תהליך עברתי, ואיך צריך לקחת פניות במיקומים מדוייקים מאוד בשביל להגיע להבנה וקבלה כזאת.. אתה לא יכול לצפות מכל אחד לעשות את זה.. לא שאנחנו יותר טובים מהם, פשוט כל אחד והראש שלו.. הראש שלנו לוקח אותנו למקומות שונים אחד מהשני. אין סינכרון בין הראש שלי לראש שלך. חלק לא מספיק מפתחים את החשיבה כדרך לקבוע לעצמם מטרות ודדרך חיים, וסומכים על הגדרות שאחרים קובעים בשבילם. החלק השני באמת ממנו מגיעים למקומות שונים, כל אחד באמונה שלו, פשוטה או מורכבת ככל שתהיה.. בגלל זה אין אפשרות שכולם יעשו את זה, שכולם יבינו את זה, שוכלם יפנימו את זה וגם אם כן, שזה יראה להם מספיק נכון כדי לשבת עם עצמם ולחשוב. יש אנשים שכל כך מפחדים מהמחשבות שלהם שהם יעשו הכל רק לא לשבת ולחשוב. אבל כל אחד עובר את הכאפה בשלב מסויים, כל אחד מתרכך, כל אחד מתעסק יותר בצדדים המודחקים של הנפש. כשזה יגיע זה יגיע, אין מה לעשות, אי אפשר לצפות מכולם להיות אחד ולחשוב באותה רמה.