עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

Jason2

New member
אשר בתענית דיבור

בכל זאת אני אצפה, לא ממש מפריע לי.

Jason2

New member
התבלבלו לי שתי הודעות, לא נורא

אני חושב שאתם מייחסים יותר מידי חשיבות לאי השידור ביום כיפור, במילא כולם בבית הכנסת וצמים, למי יש כוח.

mui mui

New member
אתה אגב טועה מאוד..

ממילא הם בבית כנסת??? ומנין לך שלא ידברו שוב?? הנה כשיו השעה שש וחצי בערב חצי שעה אחרי שנגמר הצום ועוד אין צילומים.. מאפשר יופי של זמן לתיאומים.. וזה שהוא שמירת דיבור... לא אומר שאחרים לא יכולים לדבר והוא להנהן בכן ולא.. ללא הוצאה מילה מפיו. מה עוד.. שבפעם האחרונה שהיו בבית הכנסת.. האינטריגות בינהם השתנו בבת אחת.. שי שהיה דבוק לשפרה לצבר הלך פתאום להיות עם יוסי עינב ואשר.. . אקיצר כן יכול להיות שינוי באינטריגות בינהם.. נחכה ונראה..

טלטוש

New member
האם זה בחוזה?

האם זה בחוזה שהגברים צריכים להיות חשופי חזה? האם הבנות מוכרחות ללבוש מכנסיים קצרים וחולצות חשופות? ואם יצאו לי חרוזים זה בגלל השעה

יNOT

New member
הלוואי ../images/Emo6.gif

אם זה יה נכון כל פעם שהבנות מתכסות , או שלא מסתובבות בביקיני , הייתי צועק : "הפרת חוזה"
"תורידו את המכנסיים והחולצה הזו , במיידי ! "
אבל אם הדברים היו נראים כמו שהם היו צריכים להיראות ,לא היה לזה סיבה כלל.

אכדית

New member
אם כבר אז היו צריכים לעשות את התוכנית

בחודשי הקיץ ולא עכשיו כשהם מתחילים לעטות עליהם דובונים...

ruti

New member
החזה של צבר שעיר, החזה של שי שעיר גם כן

החזה של איתי שעיר. לא נשארו גברים עם חזה מענין מספיק היה את ערן שהיה מגלח כל הזמן

טלטוש

New member
כאן זה עניין של טעם וריח

בעיני דווקא החלקים ממש לא מושכים (מאידך, גם לא בעלי הסוודרים) אצל הגברים בבית האח הגדול, זה בגדר הסביר לא בגדר השעיר.

Saladin

New member
צבר שעיר?

אני זוכר אותו מתחילת התכנית עם חזה של שחיין. את רוצה להגיד לי שתוך חודש ושבוע הוא נהיה שעיר?

omer719

New member
למה הוא החליף את שפרה בונסה?

אהבתי אותם כדורה ובוץ

bibaso

New member
שוב מצנזרים את רנין !!

היא דברה במיטה (באנגלית בבכי לתמונה של תאייסיר אולי) - הספקתי לשמוע אותה אומרת שהיא מצאה את עצמה אומרת משהו אחד למישהו, ומשהו אחר למישהו אחר, ואז עלה הסמל שנראה בכיפור ("לצערנו איו שידורים בגלל קדושת החג") ואח"כ עלה הסמל "נפסל לשידור" ואז עברו לחצר לשמוע קצת תפילות סליחות.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif "אין שידורים בגלל קדושת החג"

"אבל לא לדאוג, אנחנו נמשיך לצלם, איכפת לנו רק מקדושת החג שלכם ולא שלנו, אנחנו מוכנים להישרף על החטאים שלנו העיקר שאתם תוכלו לשמור על קדושת החג. וביציאת החג תראו 25 דקות סיכום של מה פספסתם, את החלק שכל חברי הווילה יצאו לקניון, כנראה לא נשדר....זה לא נראה קשור"

למעלה