עדכונים מהוילה יום 60, ה- 30.10

קפרי

New member
לא חושבת שהיא עושה זאת כדי שידיח את ביתו,

היא לא עד כדי כך טיפשה, לדעתי לעורר דעת אחרים ע"י ההערות שלה.

droriko

New member
לא אמרתי שזה בהכרח כדי שתדיח אותו

אבל ריבים ביניהם בהחלט יכולים להועיל.....

mui mui

New member
מסתבר שהיא ידעה.. ולכן יחד עם אינה

יש מקום להעמיד אותה להדחה.. היא בעצם אמרה (אפילו לא רמזה ..) שיש כדורגל.. הם ממש מתוקים עם המדים .. חחח אני חושבת שהליהוק גרוע.. אני חושבת שהן עינב ואבא שלי והן צצבר ושפרה.. הבינו שהם חודשים התלכלכו אחד על השני.. (כל אחד והיציאות שלו על האחר) כאשר החדשים באים לכבוש מסך.. ובעצם הם דף נקי.. לכן גם עינב מעדיפה ממולה את שיפרה וצבר ולא את החדשים.. . אני גם חושבת ששפרה וצבר ועינב ויוסי מהווים קונפליקטים ביום יום אחד לשני.. ולאון פשוט מעביר את הזמן לכולם שם .. חח מה שגורם לSMS לזרום בהצבעות לכיוון ההפקה.. אני חושבת שזה אולי הריאלטי הכי רווחי שהיה עד היום..

jaycom

New member
שזה רק אומר כמה ההפקה בדיחה

באמת נראה לך שהיא ניחשה? ממש מגדת עתידות..

ziv86

New member
מישהו שם לב

ששחר שרק את המנגינה ששמים כל פעם שיוסי בתוכנית ?

אלונה56

New member
על זה

צבר מנחם את עינב אחרי שהביעה תסכול מהמכתב שקיבלה אתמול. ביקשו אתמול לראות את התמונה ולא ממש מצאתי אותה.

My Little Fairy

New member
אחרי התכנית האחרונה היא הבינה

שזו הסטיגמה שלה, ועשתה מהמסרגות עציץ דקורטיבי.

קפרי

New member
יודע למה אני אכתוב שוב? מגוחך שאיש לא ראה

שגם עינב סרגה כששיעמם לה וגם השאר, לא רוצה לרדת על אף אחד כי לפעמים זה בעיניי בסדר והאחר לא ולהפך, אבל אתם תראו רע רק על מי שתשנאו, לא קראתי שום כלום נכון ואמיתי על שיפרה שהוא חיובי וכמו שאומרים, לכל אדם גם אם הוא רע ביותר, יש ניצוץ ואתם? הפכתם כל דבר גם אם הוא חיובי (סריגה עם מסרגות מאולתרות זה מקורי וכשרוני, בחיי, אני לומדת אדריכלות ועיצוב ויודעת), השכלה זה חיובי וגם אתה יודע, לדבר בעברית תקנית זה חיובי אבל אתם כאן הפכתם את זה לשלילי ביותר, לכן ההודעות שלכם למי שנייטרלי לא נקראות רציניות.

למעלה