עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

s7m42

New member
נכון והיא בכוונה השתמשה במילה הזאת

ממש לא בגלל שהיא לא יודעת להגיע רגשות...

אחרי השיחה הזאת אני הולך

להצביע לשפרה 10 פעמים ולונסה 20 פעמים ולא מעניין אותי להגיד לכולם להצביע לוונסה וצבר לפחות 20 למחר אני יארגן יאלה לפרק את הקבוצה ש''צ ראשי תיבות של שעמום(שפרה) צבועים(צבר)

למה לסמס לשפרה?

הבחורה מזלזלת באנשים, מזלזלת בצופים ובטוחה שההפקה נר לרגליה. למה לתמוך בה בכלל? חוץ מזה, היא עשתה את שלה. קיבלה שער ברייטינג, קיבלה תמיכה מכל עיתונאי אפשרי. אפשר להיות בטוחים שהיא לא תישכח מהר. ולכן - צריך לסמס רק לונסה.

עם צבר הולך

עם צבר הולך שפרה פורשת וזה בטוח גם עם הוא הולך לא יהיה לה כוחות והשפעה על אנשים ובבחירות היא לאמתחברת לאף אחד ולא יהיה לה עם מי לרכל היא תהיה בדיכאון עד כדי כך שלא יהיה לה כוחות להלחם עם צבר נשאר רנין דבוקה לו לתחת לאון בכלל ואינה החמה והוא יכול להתחבר גם לאחרים אז תחשו על זה טוב טוב

JasPoint

New member
עינב סובלת מכאבי שיניים, התחילה לבכות

והשידור הופסק

JasPoint

New member
לא צריך לעשות מכל זבוב פיל

היא אמרה את זה תוך כדי שהיא משחקת לו בשיער. לא הולך להיות פה ריב

בטהובן22

New member
אני פונה אליכם

שלום אני פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה. הסיבה שהחלטתי לכתוב הפעם זה כי להגיד לכם ששפרה מגעילה אותי ברמות קשות.. אישה כזאת מתנשאת שחושבת שהיא יותר טובה מכולם מי זה כולם לידיה?סתם זבובים הם לא חשובים היא חשובה מגיע לה הכל ולהקשיב לה זה חובה.אתם אומרים שונסה ז..ה וכל זה אבל שכחתם דבר אחד וזה שהיא אוהבת חיות ומי שאוהב חיות יש לו חום ואהבה לכולם...פגעה באיתי?ונסה כבר הסבירה לו את העניינים בניהם אז מה אתם עושים רעש... תראו איך ונסה ושפרה קבלו את החדשים??ונסה באהבה ושפרה אה...נכון?ברועעעעעעע... אז תחליטו עם עצמכם מי צריכה לעוף הביתה

פעם ראשונה עאלק... הבנו אותך אינטליגנט...

לך תמסור ד"ש לגזענית המגעילה והדוחה ורד בובליל, או שאולי זאת בכלל את...

בטהובן22

New member
רוכב הכוכבים או איך שקוראים לך..

אתה מוזמן לראות כמה הודעות כתבתי פה בפורום הזה ואז תדבר... במקום לדבר על הנושא שכתבתי יצאת מושפע מדברים אחרים שאני בעצמי לא מכיר ולא יודע מי זאת ורד בובליל?!!

shy6

New member
עוד שיא גועל נשבר מצד שפרה

אינה באה ושאלה את שיפרה לאום וצבר אם הם רוצים לשתות משהו, אז שיפרה וצבא אמרו שהם רוצים תה. היא הלכה להכין להם תה וחזרה והביאה להם, שיפרה וצבר אמרו תודה והיא הלכה . לאון אמר לשפרה "הריי אמרנו שאנחנו לא רוצים להיות צבועים, אז למה ביקשת מאינה להכין תה, ואמרתם לה תודה ככה, למרות שאתם לא סובלים אותה?!" אז שיפרה ענתה "אינה מחפשת צרות ורוצה שבכוונה נתייחס אליה רע, אז לכן היא באה להציע קפה, כדי שנסרב לה או נגיד לה משהו ונרחיק אותה, אז לא הבאנו לה את התענוג לזה..."

9 קבין של רוע ירדו לעולם ושפרע לקחה את כולם.

אין גבולות אצל הבחורה הזו. היא כינתה את אינה " היא בסה"כ פאפי" אני מקווה בכל ליבי שאינה תביא לה אותה בהפוכה עוד לפני מחר בערב.

זברה17

New member
למה אתה לא ממשיך את המשפט......

שפרה אמרה על אינה - היא בסך הכל פאפי , שמחפש תשומת לב מאיתנו ואם ניתן לה את זה , היא תרגע. המתנשאת שפרה יושבת באולימפוס ומוכנה לתת ליטופים ותשומת לב לנחותים שמושיטים לה יד .

למעלה