עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

omer719

New member
אנחנו לא מדברים על זה.

ובכלל אני לא חושב שהיא סחבה אותו, ההתנהגות שלה בימים האחרונים פשוט משפילה לדעתי, וזה הורס את כול מה שהיא בנתה הרבה מאוד זמן. זאת לפחות דעתי בנושא.

beep beep

New member
עומר - אני הייתי רוצה לראות מה היה בסוויטה

אנשים יכולים להתחבר ולהתנתק כרצונם. אם הם יישרו את ההדורים ביניהם בסוויטה - מי אנחנו שנשפוט?

omer719

New member
../images/Emo45.gif מה שנכון נכון.

השאלה היא אם יראו את זה, יש מצב שלא, תלוי מה הם רוצים בהפקה, אם מעדיפים להשאיר את צבר ושפרה או את ונסה... ועד שייראו את זה שזה ממש רגע לפני סגירת הקווים, זה לא ישנה הרבה, וכרגע הרבה אנשים כועסים על מה שכן ראו.

beep beep

New member
אה...ההפקה... ה ה פ ק ה. זה מה שחושבת ההפקה:

בכל מהלך שמתרחש בתכנית שכזו, ובעצם בכל תכנית מעורבת ההפקה שמטרתה היא אחת ואחת בלבד: רייטינג. השאלה כעת היא מי משלישיית המודחים יביא יותר רייטינג לתכנית. שפרה היא דמות מרתקת שכיף לקהל "לשנוא". היא מעוררת אין סוף קונפליקטים באופן ישיר ועקיף ולכן להפקה אינטרס שתישאר. ונסה היא דמות מרתקת שמספקת את הפן הסקסי. ההתחברות שלה ליוני - דמות מעניינת בפני עצמה, היא רק בראשיתה, ולכן גם לגביה יש אינטרס להפקה שתישאר. צבר, ממש כמו שאמרה לו בחדות אינה, הוא דמות טלוויזיונית יבשושית, הוא מקובע ולא מעוניין / לא יכול לשנות את התנהלותו, הוא לא מעורר אמפטיה אצל הצופים, הוא לא מעורה בפעילות בבית, הוא אפילו השלים עם יוסי .... להפקה יש אינטרס שילך הביתה (ונראה לי שגם לרנין וליאון - למרות "איומיהם" שיצאו לי כבר מהאף) לכן ההפקה תציג מחר את ונבה באור חיובי. שפרה תישאר. וצבר ילך הביתה.

beep beep

New member
והנה נכרתת ברית בין שפרה לונסה

ועכשיו - שיחה מפוייסת בין שפרה לוונסה במקלחת. מבחינת שפרה - אם היא נשארת מתחיל מחר שלב חדש במשחק. השיחה הזו היא הכנה שלה למצב שהיא וונסה נשארות. ההימור שלי הוא שמחר שתיהן נשארות ובפאזה הבאה של המשחק נראה קואליציה חזקה של הבנות: שפרה, ונסה, רנין ואינה. אה, שכחתי: וגם ליאון.

איתי ללא ספק טיפס על גבה כי..

הוא משחק בונסה והיא הסבירה לו שהוא יכול להיות רק ידיד שלה וזה שהיא הגנה עליו מפי שי ומה אדון איתי עשתה יתקפל כמו גבר גבר? אז זהו שלא וזה היה הזמן שלא להגיד למה הוא לא ענה לו ולו אחרי התוכנית כי מה הטעם בזה? תאמת איתי אדם נחמד אבל הזעם שלו והמבט שלו הפחידו אותי ביום שהוא הביט בשיפרה וצבר וליאון שהוא חש שלא מספרים לו שום דבר מענין אם לשי הוא היה עושה מבט כזה ..

droriko

New member
איזה סחבה אותו חצי תכנית

הוא הגיע לאן לשלב הזה בגלל שהוא לא נכנס לשום מחלוקות וריבים (בעיקר כי אף אחד לא שם לב לקיומו). וכששי סימן אותו הזוגיות שלו עם ונסה לא הועילה לו בשיט במשחק , והסיבה היחידה שהוא לא עף זה כי חלק ממחנה שי לא מילא את ההוראות כראוי (רנין שהצביע ליוסי במקום לאיתי וליאון שבכלל הצביע נגד שי במקום ). אם כבר מישהו סוחב פה על הגב זה הוא אותו עם כל הסינג'ורים שהיא מסנג'רת אותו .

Preema

New member
חבר'ה יש לכולם "מוסר כפול" עם וונסה.

לו היא היתה גבר,לדעתי לא היו מדברים עליה כך. נכון שההתנהגות שלה כלפי איתי מבישה, אבל היא מביכה בעיקר את עצמה
לא את איתי! שפרה לעומתה חייבת ללכת, כולם עכשיו "בעידנא דריתחא" על ונסה ואני בטוחה שבמידה וונסה תודח,חבורת שצ"ר תגדל למימדים מפלצתיים ותדיח בשיטתיות את כל מה ששמח ואמיתי בבית הזה.

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif רק צריך להזכיר שונסה לא ראתה באיתי בןזוג

אני גם רוצה שונסה תישאר, היא מוסיפה שמחת חיים לבית

droriko

New member
מה את יודעת על המוסר שלנו גברת?

בוילה היו שני גברים לא פחות סקסיסטית ובהמים מונסה (ערן ושי) והם קיבלו את המנה שלהם אל תדאגי .

האמתתת

New member
חברה- אוהדי שיפרה ילכלכו על כל מועמד שעומד

איתם..כמו שיפרה דורכים על החלש..ככה שתקחו בעירבון מוגבל את הדברים הרעים שרושמים על ונסה זה לא מתקרב שנות אור לרוע של שיפרע

זה פשוט מדהים!

כמו ש- 'לוקחים' כל דבר של שיפרה ומעוותים אותו ואת מטרתו, כך גם עושים למי שתומך בה? כמה שכל יכול להיות לבן אדם אחד? אסור שלאנשים יהיו דעות אחרות שלא קשורות אליכם? או שפשוט ככה קל יותר לתקוף?

a10a

New member
אל תשכחו שגם איתי נהנה מכל זה..הוא זה שגמר...

לא היא... נכון שהיא לא בסדר איתו...אבל הוא גבר ויש לו פה.. תראו גם ליוני היא מתנהגתאותו דבר...זה בעיה של הגברים שנותנים לה להתייחס אליהם ככה.. בכל מקרה על תשכחו שבזכות ונסה איתי עדיין כאן ועל תשכחו שהיא הגנה עליו מול שי וספגה הרבה אש מזה!! אלתשכחו שהוא מאוד נהנה להתמזמז איתה במיטה במשך חודשיים... אני לא גבר אבל במשך חודשיים אני בטוחה שהוא נהנה יותר איתה מאשר בלעדיה! אם הוא לא היה איתה..הוא היה עף מזמן...הוא ן אדם עם לב זהב אבלמשעמםםםםםםם רק ונסה החייה אותו קצת!

droriko

New member
היא הגנה עליו על דעת עצמה , בלי להתייעץ איתו

וגם הוציאה את עצמה טיפשה על דעת עצמה, שוב מבלי להתייעץ איתו

Preema

New member
אם איתי לא היה שותק ונלחם את

מלחמותיו בעצמו ,נראה לי שונסה לא היתה מסתערת להגנתו. בכל מקרה,חלק מה "ונסיות" זה לצאת להגנת יצורים שהיא חושבת שהם חסרי אונים. גם גברים וגם חתולים
. אישה כמוה לא תוכל להימשך לעולם אל מי שהיא תופשת (בטעות לדעתי) כחלש ממנה. אין לי הצדקה מיוחדת להתנהגותה אבל כששוקלים את הנסיבות ואת שאר המועמדים,הרי שהיא ברירת המחדל . כמו כן ההשוואה לשי וערן ,היא לדעתי לא מדויקת במקרה הטוב. שי היה מנהיג כאריזמטי שהשתמש בכל כוחו להרע וערן היה החייל הטמבל שלו.

droriko

New member
ההשוואה היתה בקטע הסקסיסטי

ערן ושי עם כל הסיפורי זיונים שלהם(בעיקר ערן) לא נופלים מונסה בקטע הזה

ונסה לא מחפשת יצורים חסרי אונים

מה שקורה הוא שהיצורים שהיא מתחברת אליהם מתבררים כחלשים לעומתה ובמיוחד לאחר שהיא "מטפלת" בהם. הנה, תראי את יוני. היא חשבה שהוא גבר גבר ובגלל זה נמשכה אליו ונטשה בשבילו את איתי לאחר שהתברר שהוא סמרטוט. ומה קרה? מסתבר שונסה הפכה גם את יוני לסמרטוט (או שהוא היה כבר סמרטוט לפני כן וסתם עשה קולות של תרנגול.)

11134

New member
נכון. גם לדעתי, זו הייתה חוצפה, זה שהתערבה

בכלל, לוונסה יש נטייה לספר הרבה סיפורים על אנשים אחרים, על דברים פרטיים שלהם, להוציא הכול החוצה בטענה: "לאלה לא יהיה אכפת שאני מדברת עליהם". אני חושבת שיש בה תכונות נהדרות, כמו אהבה של חיות, ויש לי חולשה לאנשים כאלה. אבל, אי אפשר לנהוג בכזה חוסר רגישות באנשים סביבך. כמו שכבר צוין פה, גם הוויכוח עם שי, שלא הבנתי איזו זכות יש לה להוציא ככה דברים שאיתי אמר לה באופן אישי, הרגיז אותה בגלל, כפי שנאמר, היא הרגישה מטומטמת, ובצדק, וברגע שהביטחון שלה או האגו מתערערים, היא מתחילה לירות לכל עבר. סליחה, לעבר מי שנראה לה חלש ממנה, וגם טורחת להדגיש לו את זה, כדי להרגיש יותר טוב עם עצמה. אותי היא אכזבה. ועוד דבר, אני ממש לא אוהבת את שפרה ואת ה"משחק מול מצלמה" שלה. לפעמים זה פשוט מביך, וצבר... קקטוס. יבשה העט, כמעט כמוהו, אבל עדיין, שניהם מכניסים מעט (מעט, מעט) יותר אינטילגנציה לווילה, ועבורנו, הצופים, לראות את ונסה והחבר'ה עושים סיאנס או משחקים אמת או חובה במשך עוד חודשיים כמעט, נו, 'וול'... לדעתי, להטיס עכשיו את ונסיה. שפרה וצבר אחריה.

היא לא הגנה עליו אלא על עצמה

שי דיבר עליה ועל מה שאמרה (שהמנהיגים לוקחים את החלשים איתם ואחר כך ידיחו אותם) ואז היא העבירה נושא לכיוון של איתי. מויכוח על הלכלוכים שלה מול שי, זה הפך להיות 'החברה הטובה שמגנה על המסכן האומלל' ממש חברה טובה שדואגת לו....

למעלה