עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

rinatt1

New member
אבל, זה כיף שהגשם הגיע, רק משעמם לי ורואים

ובאח הגדול כבר שעתיים מראים את שצ"ל ושמתי אותם על מיוט, אז אין מה לראות

Lomsahne

New member
אחד הלילות המדהימים של לש"צ...

ולמי שטוען שהם רכלנים הם שוחחו ארבע שעות ללא מילה אחת על מישהו-בקיצור אל תבלבלו בשכל. מבחינתי איך שזה הסתיים מדהים,צבר התחיל לשיר את השיר של בנימינה והתחילו לצוף הדמעות שפרה ולאון ניגשו לחדר שפרה התיישבה ליד המיטה ואז הוא נתן לו גלויה {נראה לי אותה גלויה שהוא לא פתח עד עכשיו} ונתן לשפרה לקרוא והיא בתגובה חיבקו את היד שלו- אחד הקטעים הכי מרגשים שנראו על מסך טלוויזיה בעיניי לפחות בריאליטי.

rinatt1

New member
באמת!! איך פיספסתי את זה ... חבל! מה עוד היה?

מרוב שהם הירגיזו אותי אני כבר לא יכולתי לשמוע אותם אז שמתי על מיוט, ואז אני מפספת דברים מרגשים. והכל בגללם.

מייליי

New member
יש לי שאלה מוזרה ....

מה העניין עם חלוקי האבן שוונאסה מסדרת בחוץ בשורות ?? אף פעם לא הבנתי זאת ..... מה פיספסתי ?

s7m42

New member
מה??

הלכתי לשתי דקות וכל זה קרה? אוף, איך פספסתי את זה.. הם כאלה חמודים

blur2

New member
באמת אחד הלילות..

הם היו כולם כל כך חמודים וקורעים מצחוק לפרקים

אורלי1210

New member
הרגע ליד המיטה היה מקסים!

היא התיישבה על הריצפה לידו כשנתן לה לקרוא את הגלויה(וזה היה אחרי שהיה לו ערב די טעון מבחינה רגשית) ,היא התרגשה והוא שם לה יד על הכתף ואח"כ החזיקו ידיים עד שסיימה לקרוא. לא משנה מה יקרה בעתיד,הקשר שנוצר ביניהם בתוך הבית ממש יפה בעיניי. אני אוהבת את הרוך והעדינות. שבוע טוב לכלום!

clearer

New member
תודה על התיאורים...

אפשר לקבל עוד פרטים לגבי: על מה הם דיברו בשעות קודם לכן? האם צבר בכה? למה הוא בכלל החליט לקרוא את הגלוייה? תודה

כן בטח שיחה מעניינת,כמה פעמים בשבוע

משקים את הקקטוס? התווכחו 4 שעות זאת אמרה פעם אחת ההוא אמר 3 פעמים ומפה לשם הם הגיעו לתורת הקקטוסים באשר הם...

liat1953

New member
קוראת את הרינונים סביב שיפרה

צר לי מאד על האנטי שנוצר נגדה בלי קשר למעשיה היא לדעתי הבחורה הכי חכמה וחושבת בבית. לצערי המנטליות היא שתמיד צריך למצוא מישהו לשנוא,מישהו לעלות עליו ובמקרה זה בגלל שהיא מעל כולם. שיהיה יום נפלא ושובע מרנין לכולם.

loli20

New member
אף אחד לא אמר שהיא לא חכמה אבלללללל

צריך להיות ממש אבל ממש טיפש , במיוחד מי שראה אתמול , איך בכל שניה ושניה היא לא מפסיקה לרכל ולכלכך ולצחוק עם הצחוק הדבילי שלה , וזה היה גם לפני העיניין עם הסגריות של עינב . לי זה ממש צרם כבר לראות אותה עושה את זה ללא הפסק ובכל דקה, היא תפסה גם את איתי והתחילה לבלבל לו את המוח , רק שהוא היה ממש חכם לענות לה וליבש אותה , ובגלל שזה לא מצא חן בעיניה היא אמרה לצבר אחרי זה , שאיתי ממש הפתיע אותה ובלה בלה בלה........כאילו כאילו כאילו...................... די כבר שתסתום את הפה, היא בחורה חכמה אבל מתחילה להגזים , שתשמור את הפסיכולוגיה בגרוש שלה לאחיות שלה

blur2

New member
שקר וכזב

מה שאפשר להגדיר כ"ריכול ולכלוך" הם עשו במשך כ-חצי שעה בתגובה להתנהגות של עינב - וזהו. הם לא דיברו על זה יותר כל הלילה.

ועכשו כולם ללכת להביא את הדלי הכי גדול שיש

בבית וכולנו ביחד:..בעעעעעעע...עודפעם בע.............ואחד אחרון בע................ זהו מרגישים קצת יותר טוב.

ראיתי את הפרומו להערב...

ולפי הפרומו יש 3 דיירים. 1.קצת מלא - מזכיר גבר כמו יוסי. 2.בחורה
3.בחור (שנראה קצת הומו)

למעלה