עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

פשוט מאוד כל אוהדי שיפרה (אפילו מניין אין)

משמיצים דווקא את יוסי ועינב כי הם אלה שמדינת ישראל אוהבת והם אלה עם הסיכויים הגדולים ביותר לקחת ת'מיליון...הסבר פשוט

קראתי בפורום מס' גיבובי שטויות של מעריצת שפרה

ויש לציין שזה מילים גבוהות כמו שלה - ללא תוחלת אמיתית ,סתם מילים גבוהות ופלצניות

פודרה1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שיפרה הביתה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

EMC1

New member
למה עינב מתאימה יותר? בגלל הגיל או התרגיל?

אם יוסי לא מתאים - למה רוב הצופים בעדו ומוכנים אפילו לסמסס עבורו כמעט כל שבוע בכמויות אדירות? אולי בכל זאת יש בו משהו שאין באחרים בוילה? אולי הוא מבין את המשחק הרבה יותר טוב מכמה "אינטלגנטים" לכאורה? עינב לא פראיירית, אבל אסטרטגיה זה לא בדיוק הפינה שלה ואסטרטגיה זה שם המשחק.

MnM Girl

New member
"הם אלה שמדינת ישראל אוהבת"

א. דבר בשם עצמך ב. לא פלא שחצי מדינה אוהבת אותם, כי ככה המדינה שלנו נראית, טיפוסים כמו עינב ויוסי עם פניני החוכמה והברבריות שלהם פשוט מדינה למופת

EMC1

New member
לא הבנתי. מי רצוי שיהיה בבית? שולמית אלוני?

ועוד אי אילו סופרים, משוררים מפורסמים וכדומה? את כנראה שכחת שמדובר במישחק והנבחרים הם אנשים רגילים והקהל בוחר את מי שהכי מצחיק אותו ולא בדיוק איזה חנון מצוי.

MnM Girl

New member
אם תקרא שוב את מה שרשמתי

תבין שלא לזה התכוונתי, מצידי שיכניסו את כל העמחה הישראלית, זה ממש לא איכפת לי, הרגיז אותי שהוא מכליל, יש הרבה אנשים שלא סובלים את הבובלילים, תאמין לי

EMC1

New member
..רגע. את לא שייכת ל"עמחה הישראלית"?

בתקווה שהבנת.

בהנחה

שכל שבוע יוסי מועמד להדחה ולא מודח - העם אוהב אותו. ודי עם השטויות ש"כל אשקלון מצביעה לו" כי אני מכירה מאיזור המרכז עשרות אנשים שמצביעים לו כל שבוע. למה הם ברברים? כי העברית שלהם עילגת? כי אני חושבת שלאכול בפה פתוח <ליאון> לתקוע גרפסים מסריחים ולהתפאר בזה<שיפרה> לספר שלעשות מין אוראלי לבחורה במחזור<שיפרה> זה יותר ברברי

MnM Girl

New member
לא שמעתי וראיתי אז אני לא יגיד כלום

אבל גם אחרים אומרים ועושים שטויות שמה, אפשר לחשוב שעינב ויוסי לא קיללו, ועינב לא אמרה משפטים גזעניים על האשכנזים ובכלל..היא לא אכלה בפה פתוח(והיא כן), ויוסי בכלל טלית שכולה תכלת אני לא שונאת את הבובלילים, אני רק מראה לכם שכמו שאתם מוצאים מה להגיד על שפרה, גם אני יכולה למצוא דברים על יוסי ועינב וזהו

"אגיד" ולא "יגיד"../images/Emo13.gif

מעבר לזה שאת לא אוהבת את הבובלילים יש לך משהו קונקרטי להגיד לטובת הברבריות שלהם? כי זה מה שטענת מלכתחילה
אני לעומת צופה כל הזמן באח הגדול ויכולה לתת מיליון דוגמאות לברבריות של המשתתפים האחרים. או אולי.........את סתם קוראת להם ברברים כי הם מזרחיים?

MnM Girl

New member
לא חמודה

אל תנסי להפוך אותי לגזענית כי אני ממש לא אני לא אטחון את הנושא ,אני טוחנת כבר מים. אם לא ראית עד עכשיו איך הבובלילים מתנהגים אז כנראה את עיוורת ואם ההתנהגות הזאת לא נקראת ברברית אז שיבושם לך, אני לא אנסה להצדיק את עצמי יותר מידי, זה מה שאני חושבת וזהו.. סיימתי כאן

שפרי את העברית שלך

זה פשוט נורא לתקן לך כל הודעה שניה
או שלחלופין אל תדברי על אנשים פשוטים כעל ברברים. אם את לא יודעת מה זה ברברים קודם תבררי לפני שאת מכנה אנשים שאת לא מכירה בשמות כאלה. ושוב, אם יש לך משהו קונקרטי לומר על אחד או יותר מהתמודדים <מלבד טחינת מים> אשמח לקרוא
ואם אין לך.........

למעלה