עדכונים מהשפרה - יום 56, ה26.10

קרמפה

New member
זה פשוט מאוד

הרבה משונאי שפרה הם אוהדי יוסי ועינב. כששואלים אותם למה הפ שונאים את שפרה הם עונים שהיא תחמנית ומלאה שנאה. כאשר מי שתחמנים ומלאי שנאה ביותר בבית אלו יוסי ועינב. ולא חסרות דוגמאות, רק תבקשו.

MnM Girl

New member
נכון

ועוד משהו, ברגע ששפרה מכניסה משהו לפה ישר כולם בצעקות "שפרה שוב אוכלת!!!!" או , "פרהההה" כמו ילדים בני 3, ושעינב(שהיא קצת יותר מלאה משפרה) אוכלת משהו כולם סותמים(לא שאיכפת לי שהיא אוכלת, כן?, פשוט אני מביאה דוגמא), אם כבר אתם אומרים משהו לפחות אל תיהיו צבועים

גם אני לא מבינה דבר אחד

למה אוהדי הבובלילים (שאני בטוחה ש זה אחד או שניים במלא ניקים) תמיד חייבים להשמיץ את שפרה כדי להגן על יוסי ועינב? למה הם לא יכולים סתם לכתוב דברים בשבחם, בלי השם שפרה? את מבינה עכשיו כמה שזה מגוחך וחד צדדי כמה ניתן לאמר בדיוק אותו הדבר אבל להיפך? כמה העולם קצת יותר מורכב מחלוקת הרע-טוב שחור-לבן שאת עושה?

ברור....והאחד או שניים האלה במלא ניקים

מסמסים ליוסי ועינב כל שבוע ומשאירים אותם בבית האח הגדול,רק שתדעי גם שהאחד או שניים מקבלים חשבון טלפון של 2 מיליון ש"ח לשבוע...

טולי88

New member
שיפרה היא היחידה שאמיתית הכל הבית

לצערי יש כאלה שרואים הכל הפוך, בובליל שקרן ונוכל, בובלילת צרחנית וגזענית שגורמת לי צמרמורת ונסה מדברת בצורה שבושה להקרין בטלויזיה רנין פרווה לאון חמוד אבל...נמאס איתי = סיוט צבר חמוד ושיפרה...הו היא האמיתית היחידה, אומרת הכל ועל השולחן, זה שהיא מדברת בצורה רגוע ונעימה עושה אותה מיוחדת וטובה דוגמא לכל אמא שמוכנה שילדיה יראו את האח הגדול רק את שיפרה היא היפה ביותר, החכמה ביותר והשקולה ביותר יחי שיפרה ן

שפרה היא הדבר הכי טוב בבית

אשת חיל מי ימצא, יודעת לאפות,לסרוג, לקשט, לפרום בגדים ולהפוך אותם לצמר סגירה,לספר את החברים, אני לא מבין מה אתם רוצים ממנה, בעצם אם היא לא היתה פופולראית, לא הייתם מזכירים את שמה,ימותו הקנאים, היא עוד תגיע רחוק, ויש לה את הקהל שלה,

קמבילי

New member
שומבלע, בחיאת, אולי את תסבירי לי

כי מכל אוהדי שפרה אף אחד לא ניסה אפילו לתת לי תשובה: מדוע שפרה דבקה בשי?

אורלי1210

New member
אי אפשר לדעת אבל..

מבחינתה הוא היה איתה בסדר ורוב הזמן היה שם בשבילה. אל תשכחו שהם לא רואים את כל מה שאנחנו רואים. שי התנהג מגעיל בשבוע לפני פרשיית ש"צ והיה יום אחד שהוא אפילו הצליח קצת לסכסכך בין שפרה ולצבר.. אבל אני יכולה להבין למה אנשים מתחברים אליו,יש בו משהו כיפי ומגן כלפי מי שחבר שלו. בנוגע לצביעות של שפרה שמדברים עליה כל הזמן,לטעמי הבעיה שלה במשחק זה שהיא יותר מידי אמיתית ולא מנסה להתחבב על כולם כמו לאון או רנין למשל ואת זה אני מעריכה. גם אני לא מסוגלת לשבת ולנהל שיחות עם אנשים שאני לא אוהבת ובמשחק הזה זה קצת בעייתי. כשאני לא אוהבת מישהו ,רואים את זה עליי ולכן אני מתחברת לאנשים כמוה. זו אחת הסיבות שאני לא אוהבת את איתי,אי אפשר לרצות את כולם כל הזמן!

אורלי1210

New member
אי אפשר לדעת אבל..

מבחינתה הוא היה איתה בסדר ורוב הזמן היה שם בשבילה. אל תשכחו שהם לא רואים את כל מה שאנחנו רואים. שי התנהג מגעיל בשבוע לפני פרשיית ש"צ והיה יום אחד שהוא אפילו הצליח קצת לסכסכך בין שפרה ולצבר.. אבל אני יכולה להבין למה אנשים מתחברים אליו,יש בו משהו כיפי ומגן כלפי מי שחבר שלו. בנוגע לצביעות של שפרה שמדברים עליה כל הזמן,לטעמי הבעיה שלה במשחק זה שהיא יותר מידי אמיתית ולא מנסה להתחבב על כולם כמו לאון או רנין למשל ואת זה אני מעריכה. גם אני לא מסוגלת לשבת ולנהל שיחות עם אנשים שאני לא אוהבת ובמשחק הזה זה קצת בעייתי. כשאני לא אוהבת מישהו ,רואים את זה עליי ולכן אני מתחברת לאנשים כמוה. זו אחת הסיבות שאני לא אוהבת את איתי,אי אפשר לרצות את כולם כל הזמן!

קמבילי

New member
הרי היא ראתה מה שי עושה, היא היתה בחבורתו

היא היתה בקהל שנכח בלינץ' שעשה לנעמה והיא לא פצתה פה. שפרה היא האדם שהייתי מצפה ממנו לקום ולהפסיק את ההשתוללות, אבל היא שתקה. להיפך, היא אימצה כדברי אמת את הקביעה של שי שנעמה היא האדם המלוכלך והמרושע ביותר עלי אדמות והלינץ' שנעשה לה, שבעקבותיו פרשה, מגיע לה. לא היה לה על מה להסתמך מלבד התעמולה של שי. כך גם התעמולה הפתאומית שלו נגד איתי (בתואנה - רוחץ כלים חודשיים ופתאום רוצה שמישהו יגיד לו תודה), וההתקפה (שלא הצליחה להתפתח לכדי לינץ') על ונסה. היא היתה שותפה מלאה ונאמנה לכולם. היא שתתה בלי פקפוק את פטפטת הרעל הבלתי מסתיימת של שי. היא שמעה אותו מעיד על עצמו דברי שבח כגון: "אני אי פעם עשיתי משהו רע למישהו?" ולרגע לא עלה על דעתה לחשוב ש: כן, עשית דברים רעים. התופעה של חבורת החסידים של שי היא תופעה מפחידה משום שהיא מציגה לה בזעיר אנפין איך אנשים טובים וישרים הולכים שבי אחרי תעמולה של רב-אומן פסיכופט (סליחה, אבל כן, יש אלמנטים פסיכופטיים או יותר נכון סוציופטיים בהתנהגות של שי). מכל האנשים דווקא משפרה הייתי מצפה להבחין בזה ולא ליפול בדברי חלקות של ראש כת כריזמטי, אבל היא נפלה כמו כל האחרים, היא למדה מהמורה הדגול, והיא ממשיכה את מורשתו ביתר שאת. אמרתי כבר כאן שמבין שלישיית השוטים שנשבו - צבר, רנין ושפרה - שפרה הכי פחות גרועה, אבל היא עדיין גרועה, ועל זה שלא פקחה עיניים ועל זה שהתמסרה לרשע של שי היא תשלם.

אורלי1210

New member
"תשלם"? אוי זה נשמע לא טוב

בואו לא נאבד פרופרציות,זאת רק תכנית טלוויזיה. לגיטימי שאנחנו לא אוהבים את כולם,לגיטימי שיש צביעות,ויכוחים וגם סכסוכים כשגרים 24 שעות ביום במשך חודשיים עם אנשים שונים ומשונים. מבחינת שפרה,עינב,יוסי ועוד כמה ,הם עשו את שלהם כי הם מעניינים ומעוררים משהו בציבור וזה כל היופי של התכנית. אבל מפריע לי שקוראים לשפרה בשמות מגעילים ומוגזמים,מפריע לי גם שיורדים על עינב בצורה לא יפה ועל עוד משתתפים בבית. אנחנו הרי לא באמת מכירים אף אחד מהמתמודדים.

קמבילי

New member
את חושבת על עמוד התלייה?

אני חשבתי על הדחה, ומקסימום עמוד הקלון. יש לי הרגשה, כתבתי את זה כאן כמה פעמים, ששפרה בעצמה תעמיד את עצמה אל עמוד הקלון כשתבין איזה מטומטמת היתה בקשר לשי. בקשר להודעות מגעילות כאן בפורום - קודם כל את יכולה להתעלם, ההודעות האלה שקופות בשבילי בין אם אלה הודעות מטעם אוהבי שפרה כמוכם, ובין אם אלה הודעות מטעם שונאי שפרה. אלה סתם טוקבקים, טחינת מים, הם לא משפיעים על איש, ובינינו, גם לא באמת פוגעים. שנית - כשמישהו מהדיירים מתנהג בצורה מגעילה מן הדין שיקבל ביקורת מגעילה. לא?

KINGAR

New member
שפרה לא דבקה בשי

שפרה מסונוורת רק מצבר-וגם בזה היא מודעת למצבה. שפרה אפילו אמרה ללאון ורנין שזה שטויות עכשיו להתחיל לשחק את המשחק ששי שיחק. לשפרה יש סולם ערכים ודעות (שמין הסתם לא מקובלים על כולם) היא לא מנסה להסתיר אותם ועומדת על דעתה. שפרה לא רואה כל פסול בכך שהיא לא שומרת שבת,היא לא חושבת שאשר צריך לקבל תואר של כבוד על כך שהסכים לשהות במחיצתו של לאון ובאתה מידה שאשר קיבל את לאון ,לאון קיבל את אשר. היא חושבת שהבובלילים נוהגים בוולגריות בחוסר התחשבות בסביבה ושהם חושבים שמגיע להם לעשות כל מה שהם רוצים. שפרה מעמידה אותם במקומם (רציתם לסכן 50 אחוז -נאמר לכם שזה יעלה בסיגריות -שאו בתוצאות).בוביל קופץ שהוא רוצה לחם מקמח מלא עקב בריאות-ההפקה לא היתה מסכנת אף אחד בעניני בריאות ואם זה היה קרדינלי הוא היה מקבל את הלחם-מה עוד שהוא קיבל מענה חלופי זול יותר -קמח צלא שממנו ניתן לאפות לחם. אני חושב ששיפרה היא הדבר הכי מענין בוילה וכנראה גם הדמות יחד עם בובליל הכי שנויה במחלוקת.

קמבילי

New member
קינגר יקירי, אתה משכתב את ההיסטוריה

או שאינך די מעורה בה. אתה כותב כאילו הצטרפת לשורות הצופים רק אתמול. שפרה היתה חברה בכת שי ושותפה לתעמולה ולמעשי הנבלה. אין לי כוח לחזור כאן לדוגמאות. אם נורא תבקש אעשה זאת. גם אין לי כוח לחזור להתקפה שלה על ליאון שאמר שהוא שמח שהכיר את אשר. אולי לא ראית אבל תאמין לי, זה היה מפגר. אם נורא נורא תרצה לשמוע אחפש למענך את מה שכתבתי. צריך להפריד בין יוסי לבין עינב ואינני רוצה להתייחס אליהם כאל "הבובלילים". יוסי הוא במדרגה אחת ועינב במדרגה אחרת. בכל מקרה ההתקפה שלה על יוסי על כך שקרא לה "שרמוטה" היתה מופת מבית מדרשו של שי. יוסי הוא האדם היחיד כמעט בבית שמעולם לא לכלכך ולא בחש - אולי מהסיבה הפרוזאית שהוא האדם הכי "שומר חוק" בבית כי מורא האח הגדול עליו והאח הגדול אמר שאסור לדבר על אסטרטגיה. הונדטה האישית שלה נגד יוסי פועלת לרעתה. הקנטורים המכוונים שלה שכל מטרתם לשלול מיוסי סיגריות "ולהקשות עליו מאד את השהות בבית" (מילים שלה) מציגים אותה באור רע בטלוויזיה, מה שלא מעיד על חוכמה גדולה. אני מסכימה איתך, מבחינה זאת שפרה "אמיתית" יותר מצבר ובוודאי שהיא אמיתית יותר מרנין, ולכן היא עדיפה בעיניי על שניהם, ועדיין פסולה. משפט השדה שהיא ושי ערכו לליאון על כך "שהוא יוצא מהשורה" היה מצמרר. בסופו של דבר מסתבר שהוא הצליח כי ליאון חזר לשורה. משורה ישחרר רק המוות. שפרה מעניינת, יצירתית, אינטלקטואלית יחסית לבני הבית, אבל בלתי אפשרי למחוק את ההשתייכות שלה לכת של הקדוש שי, כת שהיא ממשיכה לדבוק בה ולהאמין בה גם אחרי מות המנהיג. אינני יודעת אם זה נובע מעיוורון, מנוחיות, מרשעות, או מטיפשות, וזה לא ממש משנה.

KINGAR

New member
אני לא צופה אדוק

אני רואה ערוץ 2 ולאחרונה גם את העידכונים היומיים. השיחה של לאון ושפרה על אשר ראיתי בטלויזיה ובאינטרנט .שפרה הציגה שם קו מאד ברור שכמובן אינך חייבת להזדהות עימו. זה חלק מהאני מאמין של שפרה וכנראה זה מה שמעצבן הרבה אנשים. יתכן מאד ששי חימם את שפרה וצבר על יוסי בכך שהוא קרא לה שרמוטה.בכל מקרה זה לא יאה ולא מכובד לקרוא לאף אחד בבית "שרמוטה". זה לא מכובד להגיד למשהי "סתמי ת'לוע" גם אם זאת הבת שלך.שפרה אינה עינב ואינה מקבלת זאת. יוסי אינו טומן ידו בצלחת הוא במו פיו הפריד בין ערן לקרן, ניסה להפריד בין ונסה לאיתי ,חימם את איתי בברית המקופחים נגד ה"אליטה" כביכול של שפרה.הכל בהתאם לאינטרס האישי שלו. שפרה אינה סובלת את יוסי (וגם יוסי את שפרה) היא לא צריכה להגיד אמן לכל רצונותיו,גם אם זה מעצבן אותך ורבים אחרים.

למעלה